kollites files zilia

5 Σημάδια που δείχνουν ότι σε ζηλεύει η κολλητή σου!

by ediva

Έχεις σκεφτεί ότι ίσως σε ζηλεύει η κολλητή σου, αλλά δεν μπορείς και να πιστέψεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο; Και μόνο που έχεις την υποψία θα έπρεπε να το ψάξεις!

Η ζήλια είναι από τα πιο δυνατά συναισθήματα που μπορούν να διαλύσουν μια σχέση, είτε αυτή είναι φιλική είτε εpωτική.

Και είναι πραγματικά δύσκολο να δεχτούμε ότι το πρόσωπο που εμπιστευόμαστε τόσο πολύ, δεν τρέφει τα ίδια συναισθήματα με εμάς, αλλά αντιθέτως μας ζηλεύει.

Επειδή όμως η ζήλια μπορεί να οδηγήσει και σε αρρωστημένες καταστάσεις, δες στο ediva.gr ποια σημάδια μπορούν να σου επιβεβαιώσουν αυτή σου την υποψία.

 

Δες επίσης: Γιατί χανόμαστε από τους φίλους μας όταν κάνουμε σχέση;

 

Πως να καταλάβεις αν σε ζηλεύει η κολλητή σου

filia zilia ediva.gr

Μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά πού καλοί στο να κρύβουν τα πραγματικά τους συναισθήματά. Σε αυτή την περίπτωση όπως καταλαβαίνεις είναι αρκετά δύσκολο το να αντιληφθείς αν η κολλητή σου νιώθει ζήλια για εσένα.

Υπάρχουν όμως 5 σημάδια τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις το τι συμβαίνει, ώστε να μπορείς να πράξεις αναλόγως.

Σε αντιγράφει

Αυτό είναι και το πιο κλασικό σημάδι και ίσως και το πιο εύκολα αναγνωρίσιμο. Μπορεί να αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι μέχρι και τις καθημερινές σου συνήθειες.

Σίγουρα σε εμάς τις γυναίκες λειτουργεί και με τα ψώνια. Όταν για παράδειγμα αγοράσεις καινούρια ρούχα θα σε ρωτήσει από που τα πήρες και πόσο, όχι για να ενημερωθεί για την αγορά, αλλά για να αγοράσει κάτι παρόμοιο ή για να αγοράσει κάτι καλύτερο και πιο ακριβό. Και εννοείται ότι αυτό θα γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν σε ενθαρρύνει

Υπάρχουν κάποιες στιγμές τις οποίες θέλεις να τις μοιραστείς πρώτα με την κολλητή σου για να της μεταδόσεις την χαρά σου.

Εκεί είναι που αντί να χαρεί μαζί σου και να σε ενθαρρύνει, είτε της μιλάς για μια νέα δουλειά είτε ακόμη και για μια πρόταση γάμου, εκείνη έχει μια πολύ μαζεμένη και ψυχρή αντίδραση.

Δεν αρκεί να σου πει ένα ξερό μπράβο, η σωστή φίλη θα πετάξει από την χαρά της για την ευτυχία σου και θα χαμογελούν μέχρι και τα μάτια της.

Σε μειώνει

Το χειρότερο είναι όταν προσπαθεί να μειώσει την αυτοπεποίθησή σου ασκώντας σου διαρκώς κριτική και πολλές φορές το κάνει ακόμη και αν είναι άλλοι μπροστά.

Άλλο τα πειράγματα μεταξύ φίλων τα οποία φτάνουν μέχρι ένα σημείο και άλλο η αρνητική κριτική. Ειδικά αν της έχεις πει ότι σε ενοχλεί και εκείνη το συνεχίζει, μάλλον έχουμε πρόβλημα!

Σε αποφεύγει

Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν έχετε κανονίσει κάτι και μετά ξαφνικά όλως τυχαίως συνειδητοποιεί ότι έχει δουλειά και είναι πολύ απασχολημένη.

Το ίδιο γίνεται και με τις εξόδους σας που σιγά σιγά αρχίζει να αποφεύγει το να βγει μαζί σου. Αυτό συνήθως το κάνουν τα άτομα που απλά νιώθουν ότι η ευτυχία των φίλων τους τους επισκιάζει και τους υπενθυμίζει ότι δεν είναι χαρούμενοι με τη ζωή τους.

Δες επίσης: Πως θα καταλάβεις ότι η φίλη σου δεν θέλει το καλό σου!

Επιζητεί την προσοχή των κοινών σας φίλων

Προσπαθεί να γίνει το επίκεντρο των συζητήσεων ώστε να αποδείξει σε όλους το πόσο καλύτερη είναι από εσένα. Φυσικά όταν δεν τα καταφέρνει αρχίζει να σε διακόπτει, ακόμη και να κάνει άκομψα αστεία.

Άλλοι το έχουν στον χαρακτήρα τους αυτό, αλλά αν σου έχει δείξει και τα υπόλοιπα σημάδια τότε μάλλον είναι ξεκάθαρη η ζήλια της για εσένα.

Σου έχει συμβεί να ζήσεις αυτές τις καταστάσεις με κάποια που θεωρούσες φίλη σου;

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts