διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

5 Στιλάτα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

by tzinav

Η διαρρύθμιση σε ένα σπίτι είναι το σημαντικότερο. Αν ωστόσο το δικό σου σπίτι έχει μεγάλους χώρους που θέλεις να διαχωρίσεις ή αν μένεις σε ένα στούντιο τότε τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου θα σου φανούν πολύ χρήσιμα. Με αυτά θα μπορείς να οριοθετήσεις τους χώρους σε ένα μεγάλο δωμάτιο όπως εσύ θέλεις! Άσε που μπορούν να αποτελέσουν και μέρος της διακόσμησης αν κάνεις τη σωστή επιλογή!

Μπορείς να απομονώσεις κάποια σημεία του δωματίου, σπάζοντας το έτσι σε μικρότερους χώρους με μερικούς μοντέρνους τρόπους. Ανακάλυψε λοιπόν 5 στιλάτα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου!

Μοντέρνοι τρόποι να χωρίσεις ένα δωμάτιο σε μικρότερους χώρους!

1. Ράφια

ράφια διακοσμητικά

Τα ράφια είναι μια τέλεια ιδέα για να χωρίσεις ένα χώρο σε δύο. Για παράδειγμα, μια χτιστή βιβλιοθήκη μεταξύ σαλονιού και κουζίνας θα χωρίσει τα δύο μέρη με σοφιστικέ τρόπο. Άσε που με ένα τέτοιο διαχωριστικό θα έχεις έξτρα χώρο για να αποθηκεύσεις βιβλία, διακοσμητικά και άλλα αντικείμενα.

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά για ένα cozy σπίτι το χειμώνα

2. Industrial διαχωριστικό με τζάμι

industrial διαχωριστικό τζάκι

Ένας μοντέρνος τρόπος να χωρίσεις το δωμάτιο είναι με ένα industrial διαχωριστικό με τζάμι. Αυτός ο συνδυασμός μετάλλου με γυαλί θα κάνουν το σπίτι να μοιάζει πολύ στιλάτο και ιδιαίτερο. Ωστόσο, σίγουρα το τζάμι δε θα προσφέρει ιδιωτικότητα οπότε πρέπει να σκεφτείς προσεκτικά σε ποια δωμάτια θα το εφαρμόσεις.

Δες επίσης: 5 Κομψές ιδέες διακόσμησης για τον τοίχο του καθιστικού

3. Μοντέρνο ξύλινο διαχωριστικό

ξύλινο διαχωριστικό διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

Το ξύλο είναι ένα από τα δημοφιλέστερα υλικά για ένα μίνιμαλ και σύγχρονο σπίτι. Αν λοιπόν ψάχνεις ένα μίνιμαλ διαχωριστικό τότε μπορείς να καταφύγεις σε μερικά ξύλινα δοκάρια στη σειρά. Το διαχωριστικό αυτό ταιριάζει σε όλα τα στυλ διακόσμησης και σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Επιλέγοντας το θα έχεις ένα λιτό αποτέλεσμα που δε θα σε απογοητεύσει!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να ανανεώσεις το σπίτι με λίγα χρήματα

4. Κουρτίνα

κουρτίνα κρεβάτι

Δε χρειάζεται τα διαχωριστικά να είναι απαραίτητα περίπλοκα και ακριβά. Ακόμα και ένα όμορφο ύφασμα σε μορφή κουρτίνας μπορεί να διαχωρίσει αποτελεσματικά το δωμάτιο και μάλιστα να σου δώσει την ιδιωτικότητα που χρειάζεσαι. Μια κουρτίνα ταιριάζει ιδανικά κυρίως σε ένα στούντιο για να χωρίσει το σαλόνι από το υπνοδωμάτιο αλλά και όπου αλλού θέλεις. Το ύφασμα της κουρτίνας θα δώσει στο χώρο τη διακοσμητική πινελιά που θέλεις.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για να κάνεις το σαλόνι να φαίνεται ακριβό

5. Σύνθετο ως διαχωριστικό χώρου

σύνθετο διαχωριστικά εσωτερικού χώρου

Συχνά τα έπιπλα μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένα πολύ αποτελεσματικό και όμορφο διαχωριστικό. Έτσι, ένα εντυπωσιακό σύνθετο θα χωρίσει με στυλ δύο χώρους και θα τους οριοθετήσει. Με τον τρόπο αυτό θα έχεις έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τα πράγματα σου.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts