nyxia 2023

Οι Τάσεις στα φθινοπωρινά νύχια απο τα fashion weeks του 2023

by Eleni K.

Αφού κάναμε μια μικρή έρευνα των fashion weeks του Παρισιού, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα και πιο μοδάτα  φθινοπωρινά νύχια που επικρατούν φέτος. Κι επειδή μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις, σύμφωνα με την κινέζικη παροιμία, παρακάτω θα βρείτε άφθονο υλικό σε εικόνες αποκλειστικά από fashion shows.

Όλες λίγο πολύ θέλουμε να έχουμε περιποιημένα νύχια, αλλά να συμβαδίζουν και με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας.  Το περιποιημένο νύχι είναι μια λεπτομέρεια που συμπληρώνει την εμφάνισή μας και σφραγίζει το look μας. Οι φετινές φθινοπωρινές τάσεις εναπόκεινται σε κλασικές επιλογές παντρεμένες με μοντέρνες τεχνοτροπίες.

Τα πιο  μοδάτα αλλά και εκκεντρικά νύχια για το 2023

1. Άσπρα νύχια

Μετά το μαύρο έρχεται το άσπρο νύχι και όπως φανταστήκατε ασπρόμαυροι συνδυασμοί. Εκτός από το δεδομένο χρώμα νυχιού για νύφες, το άσπρο προτιμάται ιδιαίτερα και το χειμώνα λοιπόν φέτος εκτός από το καλοκαίρι. Τα άσπρα νύχια είναι πάρα πολύ κομψά και αρχοντικά, αλλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και μπορεί να χρειαστεί ακόμα και τρίτο χέρι ούτως ώστε το άσπρο να αποδώσει πλήρως και να μη φαίνονται κενά.

ασπρόμαυρες καμπύλεςάσπρο τίγρηςλαμπυρίζον άσπρο με διαμάντιάσπρες φλόγες

2. Metallic νύχια

Τα μεταλλιζέ νύχια θα λέγαμε, ότι είναι must φέτος και επικρατούν έχοντας κυρiαρχική θέση σε όλα τα fashion shows.  θα δούμε από απλά metallic νύχια σε αποχρώσεις του ανοιχτού και σκούρου γκρι, ασημί, μπεζ, πράσινου, ροζ, αλλά ακόμα και χρυσά metallic νύχια. Γενικά στα metallic νύχια συμπεριλαμβάνονται όλα όσα έχουν μια χρυσοασημίζουσα μεταλλική λάμψη. Εννοείται, ότι από τα fashion weeks δεν έλειψαν οι υπερβολές, όπως γίνεται συνήθως, ώστε να μπορέσει μέσα από μια εικόνα να μας μεταδοθεί η τάση στα νύχια.

φουλ στο μεταλλικό

μεταλλικές αλυσίδες στα νύχιαμεταλλική τρέλα στα νύχιααπόλυτο μεταλλικό

Δες επίσης: Οι Νέες τάσεις στα νύχια για το 2023

3. Το doulbe French

Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο στη μόδα του νυχιού είναι το double french. Το κλασικό γαλλικό πλέον έχει απογειωθεί και εξελιχθεί, καθώς έχει μετατραπεί στο διπλό γαλλικό, που σίγουρα πολλές ήδη γνωρίζετε. Υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί χρωμάτων και επίσης υπάρχει και το ανάποδο γαλλικό. Στο ανάποδο γαλλικό η ρίζα του νυχιού βάφεται έντονη, όπως θα δείτε στην πρώτη φωτογραφία παρακάτω και το υπόλοιπο νύχι με ένα πιο απαλό χρώμα.

Στο double french βέβαια μπορεί να γίνει και το αντίθετο, δηλαδή η άκρη να έχει πιο διακριτικό χρώμα και το υπόλοιπο νύχι να είναι πιο έντονο. Εννοείται βέβαια, ότι στο διπλό γαλλικό, όπως και σε άλλα είδη παρακάτω, θα συναντήσουμε και μεταλλικό, διπλό γαλλικό και διάφορες άλλες τάσεις που επικρατούν φέτος στη μόδα όπως το κόκκινο, το μαύρο, το σοκολατί ή το άσπρο βερνίκι.

 

πολύχρωμο διπλό γαλλικόδιπλό γαλλικό με γκλίτερχρυσό μεταλλικό διπλό γαλλικόγαλλικό σελήνη

Δες επίσης: 4 Τάσεις στο γαλλικό μανικιούρ που πρέπει να δοκιμάσεις

4. Σοκολατί νύχια

Κι αφού βουτήξαμε στα άδυτα του γαλλικού νυχιού σε όλες τις σύγχρονες εκδοχές του, ώρα τώρα να περάσουμε στην επόμενη τάση νυχιού, που θα χιλιοειδωθεί φέτος το Φθινόπωρο και το Χειμώνα. Ήδη παραπάνω πήραμε μια γεύση από καφέ νύχια, αλλά στην εκδοχή του διπλού γαλλικού. Ας δούμε τώρα το σοκολατί στο μεγαλείο του. Φέτος λοιπόν θα “φορεθεί” πολύ το χρώμα της σοκολάτας, του καφέ και της καραμέλας.

νύχια καυτή σοκολάτα

η απόλυτη καραμέλακεράσι μόκα νύχια

σοκολατένιο όνειρο νύχια

Δες επίσης: 5 Ιδέες για φθινοπωρινά Καφέ νύχια που θα λατρέψεις!

5. Gothic

Ετοιμαστείτε για spooky καταστάσεις. Λίγα χρόνια μετά τη μόδα των Emo, τα κόκαλα, οι νεκροκεφαλές , οι αράχνες επικρατούν φέτος στο nail art. Αν λοιπόν σας αρέσει αυτό το στυλ και είστε και μεταλλού φέτος ήρθε η ώρα να το αποτυπώσετε στα νύχια σας. Δείτε παρακάτω τα πιο gothic νύχια που κυκλοφορούν.

μαύρο τρισδιάστατο γκόθικμαύρο κόκκινο γκόθικ μαγικό μαύρο γκόθικ

αιματηρό στιλέτο κρασιού

6. Ιδέες για μαύρα νύχια

Φέτος εκτός από το gothic μαύρο νύχι, επικρατεί και το απλό μαύρο στα νύχια χωρίς να παραπέμπει σε κάτι ανατριχιαστικό. Ίσα- ίσα είναι πολύ κομψό. Μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικό το να βάψετε τα νύχια σας μαύρα, αλλά το μαύρο νύχι με τα κατάλληλα glitter, ή σχέδια μπορεί να μετατραπεί σε πολύ χαριτωμένο και να μην φαίνεται βαρύ ή μουντό.

μαύρο με μεταλλικές βούλεςανάγλυφο μαύρο μαύρο με λεπτομέρεια

7. Ιδέες για κόκκινα νύχια

Το αιώνιο, κλασικό, πάντα επίκαιρο κόκκινο νύχι, που όλες ασυζητητί έχουμε δοκιμάσει.  Το κόκκινο νύχι είναι μια αιώνια μόδα και συνεχίσει να είναι γιατί είναι πολύ θηλυκό. Από το κόκκινο της φωτιάς μέχρι το κόκκινο του κρασιού και το μπορντό πάντα θα προτιμάμε όλες τις αποχρώσεις του γιατί είναι η παλιά καλή κλασική συνταγή που μας αρέσει. Ήδη έχουμε δει κόκκινα νύχια παραπάνω σε συνδυασμούς των τάσεων, αλλά ας δούμε μερικά ακόμα.

τρισδιάστατο κόκκινομαύρο κόκκινο στιλέτοκόκκινο με παραμάνες

Δες επίσης: Εντυπωσιακά κόκκινα νύχια!

8. Φυσικά νύχια

Πέρα απ’ τις υπερβολές ακόμα και σε σταθερά κλασικές μόδες στα νύχια, φέτος επίσης είναι στη μόδα και το φυσικό style. Για πιο νατουραλιστικά νύχια προτιμήστε matte βερνίκια νυχιών. Το μπεζ του δέρματος είναι το ιδανικό για φυσικό νύχι. Επίσης, μπορεί να σας καλύψει ένα απλό διάφανο βερνίκι που θα δώσει μια απλή λάμψη. Μιας και το μεταλλικό είναι στη μόδα μπορείτε να βάψετε τα νύχια σας με διάφανο μανό με ασημί γκλίτερ. Πάρτε μια γεύση παρακάτω.

φυσικό ματ στιλέτοσκέτο διαμάντιχρώμα δέρματος

Δες επίσης: Φθινοπωρινά χρώματα νυχιών για το 2023

9. Άλλα νύχια για το 2023

Τέλος, στα fashion weeks μικρές εμφανίσεις έκαναν νύχια τύπου burberry, το πράσινο χρώμα, το απαλό ροζάκι που πάει προς το φυσικό, αλλά και ελάχιστα θαλασσί νύχια σαν πίνακες ζωγραφικής. Διάφορες εκδοχές του burberry σε διπλό γαλλικό ή βάφοντας burberry  μόνο ένα ή δύο δάχτυλα είναι καλές επιλογές. Το πράσινο μεταλλικό είναι απλά υπέροχο και νεραϊδίσιο. Το ροζάκι θα σας κάνει να νιώσετε κοριτσάκια και είναι πολύ γλυκό και κομψό. Δείτε κάποιες προτάσεις παρακάτω:

μπέρμπεριροζάκι προς μπερμπερι

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts