5 Τέλεια σχέδια για νύχια σε άσπρο χρώμα

by ediva

Μανικιούρ το καλοκαίρι; Αυτομάτως το μυαλό πολλών γυναικών πάει στο χρώμα λευκό. Τα νύχια σε άσπρο χρώμα, είναι αδιαμφισβήτητα η νούμερο ένα επιλογή για καλοκαιρινό μανικιούρ. Τα λευκά νύχια βέβαια, είναι τόσο όμορφα και διαχρονικά, που δεν είναι λίγοι εκείνοι που τα επιλέγουν και το χειμώνα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και εκείνοι που τα θεωρούν κλασσικά και ίσως θέλουν να δοκιμάσουν διαφορετικά χρώματα. Στο άρθρο αυτό, θα σε πείσουμε πως τα νύχια σε άσπρο χρώμα μόνο κλασσικά δεν είναι και υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα κάνεις λευκά μοντέρνα νύχια και να είσαι εντός εποχής.

Παραλλαγές για λευκά νύχια!

 

1.Λευκά Νύχια Όμπρε

Άσπρα νύχια όμπρε Άσπρα νύχια όμπρε

Τα Όμπρε νύχια, είναι γενικότερα μια τάση στα νύχια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια και πολλές γυναίκες επιλέγουν να κάνουν έτσι το μανικιούρ τους. Και όχι άδικα θα λέγαμε εμείς, μιας και όντως το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και μοντέρνο. Όμως συγκεκριμένα τα λευκά νύχια όμπρε, θα συμφωνήσετε και εσείς με τις παραπάνω φωτογραφίες, ότι αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για καλοκαιρινά νύχια.

Δείτε επίσης: Υπέροχες ιδέες για περλέ νύχια!

2.Ματ νύχια σε άσπρο χρώμα

Νύχια σε άσπρο χρώμα ματ Νύχια σε άσπρο χρώμα ματ

Τα ματ νύχια, αφήνουν ένα αποτέλεσμα που πραγματικά τραβάει τα βλέμματα. Γενικότερα, τα ματ νύχια αναβαθμίζουν το αποτέλεσμα από όποια απόχρωση και να διαλέξετε. Συγκεκριμένα όμως με τα λευκά νύχια, είναι ένα πάρα πολύ κομψό μανικιούρ που χωρίς αμφιβολία, αξίζει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι στα νύχια σας.

Δείτε επίσης: 11 Ιδέες για μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ!

3.Swirl Νύχια σε άσπρο χρώμα

Swirl νύχια σε άσπρο χρώμα Swirl νύχια σε άσπρο χρώμα

Γνωρίζετε τα Swirl νύχια; Είναι μια τάση που έχει αγαπηθεί από τις γυναίκες, και πολλές τείνουν να δοκιμάζουν ένα τέτοιο μανικιούρ. Αν δε γνωρίζετε τι ακριβώς είναι τα swirl νύχια, οι παραπάνω φωτογραφίες θα σας πείσουν, πως είναι ένα πάρα πολύ μοντέρνο μανικιούρ. Επιλέξτε το χρώμα λευκό. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ξεχωριστό, κομψό μανικιούρ για το οποίο δε θα μετανιώσετε στιγμή !

Δείτε επίσης: 6 Υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινά νύχια μπαλαρίνα!

4.Λευκά νύχια με γεωμετρικά σχέδια

Νύχια σε άσπρο χρώμα με γεωμετρικά σχέδια

Τα γεωμετρικά σχέδια σε νύχια, είναι πάντοτε μια καλή επιλογή.  Μερικοί άνθρωποι συνδέουν τα γεωμετρικά σχέδια με κάτι βαρετό. Επίσης, αν ακούνε γεωμετρικά σχέδια και λευκά, ίσως σκέφτονται ότι είναι μια πολύ μονότονη επιλογή. Όμως, νομίζουμε ότι οι παραπάνω φωτογραφίες σας δείχνουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αντιθέτως μάλιστα, θα λέγαμε ότι είναι ένα διαχρονικό μανικιούρ που αξίζει να δοκιμάσετε!

Δείτε επίσης: 5 Μανικιούρ για κοντά νύχια που θα λατρέψεις!

5.Άσπρα νύχια με στρας

Άσπρα νύχια με στρας Άσπρα νύχια με στρας

Δε θα αφήσουμε παραπονεμένους εκείνους που αγαπούν τα λίγο πιο έντονα νύχια, και θέλουν γενικότερα ένα πιο λαμπερό μανικιούρ. Τα άσπρα νύχια με στρας, αποτελούν μια εξαιρετική καλοκαιρινή επιλογή για νύχια, καθώς συνδυάζουμε τόσο το κλασσικό καλοκαιρινό χρώμα, όσο και κάποια στρας που χαρίζουν λάμψη και κάτι extra στο μανικιούρ μας.

Δείτε επίσης: 8 Όμορφες ιδέες για μανικιούρ με πολύχρωμα νύχια

Αδιαμφισβήτητα, ένα ωραίο κομψό μανικιούρ επιδράει θετικά στην αυτοπεποίθηση μας και μας κάνει να νιώθουμε πιο όμορφα με τον εαυτό μας. Διαλέξτε λοιπόν ποια νύχια είναι αυτά που ταιριάζουν καλύτερα στη δική σας προσωπικότητα, και κλείστε γρήγορα το επόμενο ραντεβού με την αισθητικό σας, ώστε να έχετε εσείς τα πιο όμορφα λευκά νύχια για αυτό το καλοκαίρι!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts