zeugari sto krebati xaroumeno

Τι σκέφτεται ένας άντρας όταν σε δει γυμvή!

by ediva

Περίμενες τόσο καιρό για τη στιγμή που θα μείνετε οι δυο σας χωρίς ρούχα και αναρωτιέσαι τι να σκέφτεται;! Δες τα 8 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας εδώ!

Θα έχεις παρατηρήσει ότι οι άντρες κάνουν μια παύση κάπου στη μέση ενός καυτού seχ μόνο για να σε κοιτάξουν. Αυτό συμβαίνει λόγω των οπτικών ερεθισμάτων και είναι ένα σημαντικό μέρος της σεξοuαλικής απόκρισης για τους άνδρες.

Το γυναικείο σώμα έχει μια υπνωτική δύναμη πάνω τους, κατά τη διάρκεια του seχ ή ακόμη και πιο πριν.

Τι περνάει πραγματικά όμως από το μυαλό τους την πρώτη στιγμή που σε βλέπουν γυμvή;

 

Δες περισσότερες συμβουλές για τους άντρες και τις σχέσεις εδώ!

 

8 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας όταν σε δει χωρίς ρούχα!

 

“Φέρσου ψύχραιμα”

Οι άντρες τη στιγμή που σε βλέπουν για πρώτη φορά γυμvή νιώθουν την καρδιά τους να πάει να σπάσει, τα πόδια τους να μην τραβάνε και πάνω απ’ όλα δεν μπορούν να σκεφτούν.

Και από το να αντιδράσουν σαν να βλέπουν για πρώτη φορά στη ζωή τους γυναίκα γυμvή, με το να σου ορμίσουν, προσπαθούν να κρατηθούν όσο πιο ψύχραιμοι γίνεται.

“Επιτέλους μπορώ να κοιτάζω”

antres

Γενικά οι άντρες κάνουν οτιδήποτε μπορούν ούτως ώστε να μην καρφώνονται ότι κοιτάζουν το στήθος μια γυναίκας, σε δημόσιο χώρο.

Αλλά μόλις πέσουν τα ρούχα στο πάτωμα, η πολιτισμένη τους συμπεριφορά δεν αποτελεί πλέον προτεραιότητα τους και αφήνουν τα μάτια τους να περιφέρονται στο σώμα σου.

“Είχα κάτι να κάνω;”

Ότι και αν είχε προγραμματίσει να κάνει από το να πάει για ψώνια μέχρι και ένα σημαντικό τηλεφώνημα, μόλις φύγουν τα ρούχα σου από την μέση δεν θα θυμάται ούτε το όνομα του.

“Περίμενα γι’αυτή τη στιγμή”

Οι άνδρες έχουν την ικανότητα να φτάνουν σε οργασμό πολύ πιο γρήγορα από ότι οι γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο από ότι εμείς, για να μας ικανοποιήσουν.

Έτσι, αντί απλά να πέσει επάνω σου σαν άνθρωπος των σπηλαίων, θα προχωρήσει σε ένα ρυθμό με την ελπίδα ότι στον τερματισμό θα είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

“Τι θέλει να κάνω;”

antres

Μην τα περιμένεις όλα από εκείνον. Όσο εσύ δεν αντιδράς και δεν βοηθάς την κατάσταση εκείνος κομπλάρει και δεν ξέρει τι να κάνει. Ψιθύρισε του στο αυτί το τι θέλεις να κάνει για σένα ή μετακίνησε τα χέρια του εκεί που θέλεις να σε ακουμπήσει.

“Γιατί είναι ανασφαλής;”

zeugari

Έχουν και οι άντρες τις ανασφάλειες τους αλλά και πάλι δυσκολεύονται να καταλάβουν τις αναστολές σου, όταν είναι τόσο γοητευμένοι από το σώμα σου. Θα απολαύσεις αυτές τις στιγμές, όταν έχεις αυτοπεποίθηση και είσαι εντελώς ανοιχτή.

Εάν προσπαθείς συνεχώς να καλύψεις το στήθος σου, κινείσαι αμήχανα, ή προσπαθείς να κρυφτείς κάτω από μια κουβέρτα, θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί για να σε κάνει να νιώσεις άνετα.

“Η απόλυτη ηρεμία”

Στην καθημερινότητα του που είναι ντυμένος, μπορεί μερικές φορές να φαίνεται απασχολημένος με τη δουλειά του ή σαν να έχει πολύ άγχος για να επικεντρωθεί στη σχέση σας.

Αλλά τίποτα δεν ανακουφίζει το άγχος, περισσότερο από το seχ και από τη στιγμή που είσαι γυμvός, αυτό είναι το μόνο πράγμα που σκέφτονται εκείνη τη στιγμή. Έχεις την αμέριστη προσοχή του, εκμεταλλεύσου το.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts