γυναίκα κερδίζει χρήματα ονλάιν από τον υπολογιστή της

8 Site για να βγάλεις χρήματα online από το σπίτι σου!

by Markella D.

Το να κάνεις μία δουλειά διαδικτυακά από το σπίτι σου, δεν είναι μόνο βολικό, αλλά μπορεί να σου προσφέρει πολλά οφέλη με την πάροδο του χρόνου. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν την ύπαρξη της δυνατότητας να βγάλει κανείς χρήματα online από το σπίτι του και αυτό καθίσταται μεγάλο ζήτημα, εφόσον αν είχαν ξεκινήσει μία τέτοια δουλειά, η ζωή τους θα ήταν πολύ πιο εύκολη και άνετη. Δεν είναι αναγκαίο να ασχολείσαι υπερβολικά με αυτό τον τομέα, αν νιώθεις πιο άνετα στην κανονική σου δουλειά, αλλά αν αφιερώνεις μερικές ώρες την μέρα στις πιο κάτω προτάσεις που σου δίνουμε, μπορείς να εξασφαλίσεις σίγουρα περισσότερα χρήματα!

Ρίξε μία ματιά στις πιο κάτω ιδέες για το πώς να βγάλεις χρήματα online! Καμία από αυτές τις επιλογές δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες για να ξεκινήσεις να αμείβεσαι, οπότε μπορείς να τις προσαρμόσεις στην δική σου καθημερινότητα. Μπορείς να ξεκινήσεις αμέσως κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο, που βρίσκεται κάτω από κάθε πρόταση που σου δίνουμε.

Πώς να βγάλεις χρήματα online από τον υπολογιστή σου!

 

1. Affiliate Marketing

affiliate marketing

Ξεκίνησε το affiliate marketing! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να εγγραφείς σε ιστοσελίδες, όπως αυτήν της Linkwise και να αποκτήσεις την δυνατότητα συνεργασίας με πολλές εταιρείες. Θα μπορείς να προωθείς για εκείνες προϊόντα και να αμείβεσαι με ένα ποσοστό από κάθε αγορά που πραγματοποιείται στο όνομά σου. Αυτό, βέβαια, θα το πετύχεις δημιουργώντας ποιοτικό περιεχόμενο στα social media ως influencer, στο οποίο θα προωθείς στους χρήστες τα προϊόντα που επιθυμείς. Επίσης η Linkwise θα σου δίνει 20 ευρώ για κάθε νέα εγγραφή την οποία στέλνεις εκεί! Δοκίμασε το!

Ξεκίνησε εδώ.

Δες επίσης: Πως μπορεί να βγάλει χρήματα ένας influencer;

2. Στοιχημάτισε – Με προσφορές χωρίς κατάθεση

online casino

Δες επίσης: 8 Τρόποι για να αποταμιεύεις περισσότερα χρήματα!

Το να στοιχηματίζεις ελεγχόμενα μπορεί να σε οδηγήσει στο κέρδος, αν είσαι προσεκτικός και λειτουργείς μεθοδικά. Δεν χρειάζεται να ποντάρεις πολλά χρήματα και ανεξέλεγκτα! Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να ορίζεις ένα συγκεκριμένο ποσό που θα ξοδεύεις κάθε φορά, ούτως ώστε να μην δίνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς πραγματικά να ξοδέψεις. Αν, βέβαια, γνωρίζεις και μερικά κόλπα και το ψάξεις λίγο περισσότερο, η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη!

Πολλές διαδικτυακές εταίρες προσφέρουν πολλές προσφορές χωρίς κατάθεση, για να προσελκύσουν νέες εγγραφές, αν θέλεις μπορείς να ρίξεις μια μάτια στις προσφορές χωρίς κατάθεση της Novibet.gr εδω και  τις προσφορές της Betsson.gr μπορείς να της δεις εδώ! Και οι δυο εταιρείες είναι νόμιμες και αδειοδοτημένες από το Ελληνικό κράτος και ελέγχονται από την ΕΕΕΠ.

3. Freedom24 – Ετήσιο επιτόκιο έως 6,2%

freedom24

δώρο μετοχή freedom24

Επένδυσε στην Freedom24.com! Η Freedom24 είναι μία πλατφόρμα, στην οποία μπορείς να ξεκινήσεις άμεσα να ασχολείσαι με την αγοραπωλησία μετοχών.  Η εγγραφή είναι δωρεάν και μόλις ανοίξει ο λογαριασμός λαμβάνεις δώρο μία μετοχή αξίας έως και 700$. Η Freedom24 είναι ευρωπαϊκή θυγατρική της  αμερικάνικης εταιρείας Freedom Holding Corp, εισηγμένη στο NASDAQ, ελέγχεται από την SEC και είναι μέλος της AFME. Εγώ κέρδισα την μετοχή της United Health Group Inc. η οποία άξιζε την στιγμή που την πήρα 461.63$. 

Δες επίσης: Πώς μπορείς να βγάλεις χρήματα online

Επίσης στην Freedom24, αν ανοίξεις ένα λογαριασμό αποταμιεύσεις μπορείς να κερδίζεις έως 6,2% επιτόκιο τον χρόνο για τα χρήματα σου που έχεις εκεί (πχ αν έχεις εκεί 10.000 ευρώ θα παίρνεις τον χρόνο 620 ευρώ, μόνο που τα κρατάς εκεί), καμία ελληνική τράπεζα δεν σου δίνει τόσο μεγάλο επιτόκιο από το 1 ευρώ! (Δωρεάν Εγγραφή)

4. Fiverr

fiverr

To Fiverr.com είναι μία πλατφόρμα, στην οποία ελεύθεροι επαγγελματίες και ερασιτέχνες μπορούν να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους. Αν για παράδειγμα έχεις κλίση στις γλώσσες, μπορείς να κάνεις διαδικτυακά μαθήματα μέσω τις συγκεκριμένης πλατφόρμας, η οποία προσελκύει για εσένα χρήστες που αναζητούν την συγκεκριμένη υπηρεσία. Μπορείς επίσης, αν είσαι γραφίστας να δημιουργήσεις σχέδια βάσει τις προτιμήσεις των πελατών που θα έρθουν σε επικοινωνία μαζί σου. Είναι μία τέλεια ευκαιρία για να ξεκινήσεις να μαζεύεις χρήματα.

Ξεκίνησε εδώ.

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα online σεμινάρια για copywriting!

5. Ιστοσελίδες ερευνών

Attapoll

Μπορείς να ξεκινήσεις να εργάζεσαι, απαντώντας σε ερωτήσεις ερευνών! Υπάρχουν πολλές εταιρείες ερευνών που καλούν τους εγγεγραμμένους χρήστες τους να λάβουν μέρος στις έρευνες που κάνουν με την προϋπόθεση της πληρωμής. Μία από αυτές τις ιστοσελίδες είναι και η AttaPoll. και η SuperPay.Me. Ξεκινώντας στις ιστοσελίδες ερευνών θα παρατηρήσεις πως δεν επωφελείσαι αρκετά, αν συνεχίσεις όμως την προσπάθεια, καλείσαι να λάβεις μέρος σε μεγαλύτερες έρευνες και αυτό ανεβάζει το ποσό πληρωμής σου κάθε φορά. Επιπλέον, το συγκεκριμένο site παρέχει την δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal και Revolut, οπότε σου το συστήνουμε!

Ξεκίνησε εδώ (AttaPoll) κι εδώ (SuperPay.Me)

Δες επίσης: 6 Συνήθειες που μπορούν να μας αποφέρουν χρήματα!

6. Upwork

upwork

Το Upwork είναι επίσης μία πλατφόρμα που βοηθά ελεύθερους επαγγελματίες να ξεκινήσουν να εργάζονται διαδικτυακά. Η επιλογή αυτή προσφέρει πολλές ευκαιρίες, εφόσον εκεί συναντάς κυρίως αναρτημένες αγγελίες, στις οποίες εσύ ο ίδιος στέλνεις αίτημα ενδιαφέροντος. Καθημερινά υπάρχουν αμέτρητες καινούργιες ευκαιρίες για δουλειές, όπως για παράδειγμα μεταφράσεις και δακτυλογράφηση κειμένων. Γενικότερα, μπορείς να βρεις ασχολίες που δεν απαιτούν ιδιαίτερες δεξιότητες για να τις προσεγγίσεις. Πρέπει οπωσδήποτε να ξεκινήσεις να εργάζεσαι μέσω της συγκεκριμένης σελίδας!

Ξεκίνησε εδώ.

Δες επίσης: Πως να μάθεις στο παιδί σου να μην σπαταλάει χρήματα!

7. Etsy

etsy

Αν ασχολείσαι με χειροτεχνίες, η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι να ανοίξεις ένα ηλεκτρονικό καταστηματάκι! Πολλά άτομα εκτιμούν τα χειροποίητα αξεσουάρ, ρούχα και έργα, οπότε πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως το Etsy, μπορείς να αναρτήσεις τα έργα σου ή ακόμα και να πουλήσεις ψηφιακά προϊόντα, όπως ημερολόγια, που εσύ σχεδιάζεις. Είναι μία εκπληκτική ευκαιρία να αποκτήσεις χρήματα, εκμεταλλευόμενη τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές σου δεξιότητές!

Ξεκίνησε εδώ.

Δες επίσης: 5 Δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι!

8. Facebook Marketplace

marketplace

Δες επίσης: 5 Tips για να ξοδεύεις λιγότερα λεφτά κάθε μήνα!

Πόσες φορές έχουμε αγοράσει κάτι καινούργιο και δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ; Δεν χρειάζεται να κρατάμε πράγματα που δεν χρησιμοποιούμε! Μπες στο Facebook Marketplace και πούλησε ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου και δεν έχεις φορέσει ποτέ ή ακόμα και παλιά έπιπλα ή λουλούδια που δεν θες πια! Εκτός από το ότι κερδίζεις χρήματα από το κινητό σου, ανακυκλώνεις με αυτό τον τρόπο προϊόντα και υλικά!

Ξεκίνησε εδώ.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts