νυφικό μακιγιάζ χειμώνα

17 Υπέροχες προτάσεις για νυφικό μακιγιάζ το χειμώνα!

by tzinav

Η ημέρα του γάμου σου είναι κυρίως μια μέρα χαράς, αλλά κρύβει από πίσω και αρκετό άγχος. Ένα από τα πράγματα που σε αγχώνουν είναι σίγουρα η εμφάνισή σου εκείνη τη μέρα! Για μια άψογη εμφάνιση, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι το νυφικό μακιγιάζ σου. Δεδομένου μάλιστα ότι εκείνη τη μέρα οι φωτογραφίες που θα βγεις θα είναι άπειρες, θα πρέπει να προσέξεις πολύ το μακιγιάζ σου.

Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείς για αυτό, καθώς θα μάθεις τις τάσεις του νυφικού μακιγιάζ για σένα που ετοιμάζεσαι για χειμερινό γάμο. Αν λοιπόν παντρεύεσαι το χειμώνα, ανακάλυψε 17 υπέροχες προτάσεις για νυφικό μακιγιάζ!

17 Εντυπωσιακές ιδέες για χειμωνιάτικο νυφικό μακιγιάζ!

Φυσικό νυφικό μακιγιάζ

απαλό μακιγιάζ νύφη νυφικό μακιγιάζ χειμώναφυσικό βάψιμο νύφη μάσκαρα eyelinerφυσικό νυφικό μακιγιάζ απαλό διακριτικό απαλά χείλη έντονα μάτια νυφικό μακιγιάζ χειμώνααπαλό μακιγιάζ νύφη nude κραγιόν eyleiner

Σίγουρα θα έχεις δει νύφες υπερβολικά βαμμένες, σε σημείο που να αδικούνται από το μακιγιάζ τους. Αν είσαι φαν των πιο natural looks, η καλύτερη επιλογή για σένα είναι ένα απαλό, φυσικό μακιγιάζ. Βέβαια το ότι ένα μακιγιάζ είναι φυσικό δε σημαίνει ότι δεν απαιτεί πολλή δουλειά. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι δεν προστίθενται έντονα χρώματα που να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά, αλλά τονίζονται τα υπάρχοντα. Έτσι, επίλεξε σκιά σε φυσικούς τόνους, όπως μπεζ, καφέ ή απαλούς ροζ και τελείωσε τα μάτια με ένα διακριτικό eyeliner. Επιπλέον, κινήσου σε φυσικούς ή ροζ τόνους στα χείλη, ενώ επίλεξε ένα ρουζ στο φυσικό κοκκίνισμα που κάνουν τα μάγουλά σου. Ένα τέτοιο μακιγιάζ θα σε κάνει να δείχνεις νέα, ανάλαφρη και ξεκούραστη!

Δες επίσης: Πως να κάνεις φυσικό νυφικό μακιγιάζ βήμα προς βήμα!

Smokey ροζ μάτια

nude χείλη ροζ smokey eyesnude χείλη ροζ σκιά έντονα μάτια νυφικό μακιγιάζ χειμώναnude χείλη smokey eyes ροζ νυφικό μακιγιάζ χειμώνααπαλά χείλη smokey eyes νύφη ροζ νυφικό μακιγιάζ χειμώνα

Αν εκείνη τη μέρα θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου, τότε υπάρχει πάντα η λύση των smokey eyes! Βέβαια, ένα τέτοιο μακιγιάζ χρειάζεται να προσαρμοστεί στο γεγονός. Επομένως, μπορείς να επιλέξεις smokey eyes σε ροζ αποχρώσεις για ένα πιο ρομαντικό, αλλά ταυτόχρονα αρκετά έντονο αποτέλεσμα. Για να τονίσεις ακόμα περισσότερο τα μάτια σου, πρόσθεσε αρκετή μάσκαρα. Εφόσον έδωσες ένταση στα μάτια, η κατάλληλη επιλογή για τα χείλη είναι ένα nude κραγιόν ή εναλλακτικά ένα απαλό ροζ κραγιόν.

Δες επίσης: 5 Tips για νυφικό μακιγιάζ!

Νυφικό μακιγιάζ με έντονο κραγιόν

νυφικό μακιγιάζ σκούρο κραγιόνσκούρα μπορντό χείλη νυφικό μακιγιάζ χειμώναμοβ χείλη νυφικό μακιγιάζ χειμώναέντονα χείλη κόκκινη νύφη

Κάτι που σίγουρα δε θα δεις σε έναν καλοκαιρινό γάμο είναι το έντονο, σκούρο κραγιόν. Πολλές νύφες βέβαια δε το τολμούν ούτε αν παντρεύονται το χειμώνα. Αν λοιπόν θέλεις να πρωτοτυπήσεις, ο κατάλληλος τρόπος είναι να βάλεις ένα σκούρο κραγιόν. Οι αποχρώσεις που μπορείς να επιλέξεις είναι πολλές, από έντονο κόκκινο μέχρι σκούρο μοβ. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάσαι να φορέσεις το σκούρο κραγιόν αν παντρεύεσαι το χειμώνα, αφού αυτή η εποχή είναι συνδεδεμένη με τέτοιες αποχρώσεις στα χείλη. Φυσικά, για να αναδειχθούν τα χείλη σου θα πρέπει τα μάτια να είναι σε ήπιες και φυσικές αποχρώσεις.

Δες επίσης: Οι κορυφαίες τάσεις στο μακιγιάζ για τον Χειμώνα 2020!

Νυφικό μακιγιάζ με επίκεντρο τα φρύδια

έντονα φρύδια νύφη γάμοςνύφη με έντονα φρύδια νυφικό μακιγιάζ χειμώναέντονα φρύδια μακιγιάζ νυφικό μακιγιάζ χειμώνα

Τα σωστά και καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν πραγματικά να αναδείξουν ολόκληρο το μακιγιάζ! Για το λόγο αυτό, μπορείς να επιλέξεις ένα μακιγιάζ που να έχει ως επίκεντρο τα φρύδια σου. Μπορείς λοιπόν να τονίσεις τα φρύδια σου γεμίζοντάς τα με ένα μολύβι ακριβώς στο φυσικό τους χρώμα. Έτσι, οποιοδήποτε βάψιμο στα μάτια, ακόμα και ένα απλό eyeliner, θα τονιστεί και θα έχει δημιουργηθεί ένα σχεδόν πλήρες make up look. Είναι πολύ σημαντικό να μη το παρακάνεις στο γέμισμα των φρυδιών, καθώς η μόδα με τα ψεύτικα, χοντρά φρύδια έχει περάσει. Φυσικά, για να πετύχει το look με τα έντονα φρύδια υπάρχει μια προεργασία τις ημέρες πριν το γάμο. Φρόντισε λοιπόν λίγο καιρό πριν να προσέχεις τα φρύδια σου και να μην το παρακάνεις με το τσιμπιδάκι, για να έχεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση εκείνη τη μέρα!

Δες επίσης: 5 Υπέροχα βραδινά μακιγιάζ για καστανές για το Χειμώνα 2020

Με τις παραπάνω ιδέες για νυφικό μακιγιάζ το χειμώνα είναι δύσκολο το αποτέλεσμα να μην είναι εντυπωσιακό. Όποιο μακιγιάζ όμως κι αν επιλέξεις, το σημαντικό είναι να νιώθεις όμορφα με την εμφάνισή σου, ώστε να απολαύσεις την ξεχωριστή αυτή μέρα!

Related Posts