aytopepoithisi

10 Συνήθειες των πιο ελκυστικών γυναικών!

by ediva

Συνήθειες καλές ή κακές έχουμε όλες! Αυτές όμως πολλές φορές καθορίζουν την συμπεριφορά μας και τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι. Σχεδόν κανένας άνθρωπος δεν επιλέγει να περιστοιχίζεται από υπερόπτες ή άτομα που είναι εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι η αυτογνωσία στην σημερινή εποχή ολοένα κερδίζει έδαφος. Ο λόγος είναι απλός: όταν γνωρίζεις τον εαυτό σου ξέρεις πώς να παρουσιάζεις τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου σε κάθε περίσταση!

Μία γυναίκα που έχει αποκτήσει την γνώση του εαυτού της, αυτό που εκπέμπει είναι πολύ ελκυστικό. Οι γυναίκες που αληθινά ξέρουν πως να παρουσιάζονται δεν ενδιαφέρονται για την γνώμη των άλλων επειδή ήδη γνωρίζουν τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία τους! Οι πιο ελκυστικές γυναίκες λοιπόν είναι οι γυναίκες με αυτογνωσία γιατί δίνουν την ενέργεια τους στην βελτίωση του εαυτού τους και ξέρουν να κρύβουν καλά τις αδυναμίες τους.

Συνήθειες των ελκυστικών γυναικών!

 

1. Δεν χάνουν τον χρόνο τους

xasimo xronou

Οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους, σέβονται και τον χρόνο τους. Γι αυτό δεν επιλέγουν να δίνουν δεύτερες ευκαιρίες σε ψεύτικους ανθρώπους. Αν έχουν μία κακή εμπειρία με κάποιον δεν την επαναλαμβάνουν γιατί δεν ξεχνούν πόσο τους στοίχισε την πρώτη φορά. Έτσι δεν δίνουν χρόνο και ενέργεια σε αποτυχημένες φιλίες και σχέσεις.

2. Γελούν πολύ και αυτοσαρκάζονται

gelio aytosarkasmos

Κανένας άντρας δεν έχει πει ποτέ ότι δεν του αρέσουν οι γυναίκες με χιούμορ. Το καλύτερο είδος χιούμορ το έχουν οι άνθρωποι που αυτοσαρκάζονται και τυγχάνει αυτούς τους ανθρώπους να τους βρίσκουμε πολύ ελκυστικούς. Έτσι και οι γυναίκες που δεν παίρνουν τα μειονεκτήματα τους σοβαρά αλλά μπορούν να γελάσουν με αυτά είναι πιο ευχάριστες για τους άντρες.

3. Είναι έξυπνοι χρήστες των social media

social media user

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι χαοτικά. Εκεί μπορεί να δει κανείς τα πάντα και τους πάντες. Πολλοί άνθρωποι εκτίθενται με την συμπεριφορά τους σε διάφορα μέσα δικτύωσης, αλλά οι πιο ελκυστικές γυναίκες δεν το παρακάνουν. Οι παρουσίες τους στα social media είναι έξυπνες, χωρίς υπερβολές. Δες επίσης Δεν θέλω περισσότερα Like, αυτοεκτίμηση θέλω!

4. Έχουν αυτοπεποίθηση

aytopepoithisi

Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση δεν ψάχνουν ποτέ για επιβεβαίωση. Αυτό το χαρακτηριστικό προέρχεται μέσα από πολλή δουλειά με τον εαυτό τους. Γνωρίζουν ότι είναι φοβερές χωρίς να έχουν την ανάγκη να το αποδείξουν σε κανέναν. Δες επίσης 20 Τρόποι να δείχνεις cool & γεμάτη αυτοπεποίθηση ό,τι και αν κάνεις!

5. Γνωρίζουν τα μειονεκτήματα τους

self knowledge aytognosia

Ο εγωισμός δεν είναι ελκυστικός για κανένα από τα δύο φύλα. Όλοι έχουμε περιθώριο βελτίωσης και όποιος το αναγνωρίζει αυτό έχει μία υγιή προσωπικότητα. Αυτό είναι ένα γνώρισμα των πιο ελκυστικών γυναικών και τις κάνει πιο επιθυμητές από φίλους, συναδέλφους και παρτενέρ.

6. Έχουν ξεκάθαρες προτεραιότητες

proteraiothtes priorities

Η αυτογνωσία έχει να κάνει πολλές φορές με τα σχέδια για το μέλλον. Οι πιο ελκυστικές γυναίκες ξεχωρίζουν τα σημαντικά πράγματα στη ζωή και τα επιδιώκουν. Η αποφασιστικότητα τους και η ανεξαρτησία τους είναι seχy!

7. Δείχνουν συμπόνια

symponia compassion

Όταν κάποιος καταλαβαίνει καλά τον εαυτό του αρχίζει να καταλαβαίνει καλύτερα και τους άλλους. Οι γυναίκες που δίνουν χρόνο για να μάθουν τα προβλήματα των άλλων είναι σε θέση να συμπαρασταθούν κι αυτό τις κάνει πιο περιζήτητες.

8. Ακούνε προσεχτικά

good listeners

Στην επικοινωνία οι άνθρωποι που ακούνε περισσότερο και μιλάνε λιγότερο κερδίζουν. Οι πιο ελκυστικές γυναίκες είναι πολύ καλοί ακροατές και έτσι έχουν τον χρόνο να σκεφτούν και να πουν πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία.

9. Φροντίζουν πολύ τον εαυτό τους

frontida

Οι γυναίκες που φροντίζουν τον εαυτό τους δείχνουν πιο προσβάσιμες και πιο αξιόπιστες. Στην κοινωνία μας υπάρχει η τάση να αποφεύγουμε όσους παραμελούν τον εαυτό τους. Ειδικά στις γυναίκες είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα να αγαπάνε και να φροντίζουν τον εαυτό τους. Έτσι λάμπουν πάντα και αυτό είναι πολύ ελκυστικό.

10. Ξέρουν να διεκδικούν

diekdikhsh

Όταν κανείς ξέρει τι θέλει, ξέρει πως να το αποκτήσει γιατί το αξίζει! Οι πιο ελκυστικές γυναίκες ξέρουν να διεκδικούν και να ζητούν ότι τους αναλογεί. Γι αυτό το λόγο τις σέβονται περισσότερο τόσο στη δουλειά όσο και στην προσωπική τους ζωή. Δες επίσης 8 Γυναικεία χαρακτηριστικά που κάθε άντρας προτιμάει!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts