filas kalutera agori

12 χρήσιμες συμβουλές για να φιλάς καλύτερα!

by ediva

Τα φιλιά, οι αγκαλιές και η σωματική εγγύτητα, όπως έχει φανεί μέσα από έρευνες, σχετίζονται άμεσα με την ποιότητα μιας ερωτικής επαφής ή σχέσης. Αν και είναι κάτι που συνήθως βγαίνει αυθόρμητα σε όλους μας κάποια στιγμή, μπορείς πράγματι να μάθεις μερικά τρικ για να φιλάς καλύτερα, αναπτύσσοντας αυτή τη δεξιότητα με τον/την σύντροφο σου.

Δεν χρειάζεται να κουράσεις αρκετά το μυαλό σου ή να αγχωθείς υπερβολικά. Τις περισσότερες φορές δεν έχει τόσο σημασία μια τέτοια λεπτομέρεια, αφού εάν αρέσεις σε κάποιον και σε έχει επιλέξει εξαρχής, είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να σε απορρίψει μετέπειτα για τον τρόπο που φιλάς.

Οι ερωτικές προτιμήσεις του καθενός θεωρούνται κάτι το υποκειμενικό, ωστόσο υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες που φαίνεται να είναι πιο αρεστές και ευχάριστες στο ευρύ κοινό. Γι’αυτό εάν θέλεις να μάθεις πως να φιλάς καλύτερα διάβασε τον παρακάτω κατάλογο και προετοιμάσου για το επόμενο τέλειο φιλί που θα δώσεις με το σύντροφό σου!

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να κάνεις το αγόρι σου ευτυχισμένο!

12 χρήσιμες συμβουλές για να φιλάς καλύτερα!

symboyles filas kalytera

#1 Ας ξεκινήσω με τα βασικά. Πρέπει πάντα να είσαι σίγουρη ότι το πρόσωπο που θέλεις να φιλήσεις έχει την ίδια επιθυμία με εσένα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο και δυσάρεστο από κάποιον που προσπαθεί να σε φιλήσει ενώ ξεκάθαρα δεν το θέλεις.

Οπότε πριν μιλήσουμε για τεχνική, ας σιγουρευτούμε ότι είναι το σωστό άτομο και η σωστή στιγμή! Το ότι κάποιος είναι φιλικός ή ευγενικός μαζί μας δεν σημαίνει ότι θέλει κάτι παραπάνω απαραίτητα.

#2 Το καλό timing μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ μιας επιτυχημένης και μια αποτυχημένης προσπάθειας να φιλήσεις κάποιον. Η σωστή τεχνική και παράλληλα η κατάλληλη στιγμή μπορούν να σου εξασφαλίσουν το καλύτερο φιλί που είχες ποτέ σου.

Περίμενε αρκετά και δημιούργησε μια ρομαντική ατμόσφαιρα, άσε την κουβέντα να κυλίσει ελεύθερα και να είσαι σίγουρη ότι θα έρθει από μόνο του. Μόλις το κλίμα αρχίσει να γίνεται ερωτικό και υπάρχει ένταση ανάμεσα σας κάνε την κίνηση σου.

#3 Μπορείς να δοκιμάσεις να εντείνεις το ήδη ερωτικά φορτισμένο κλίμα περιμένοντας λιγάκι και κάνοντας τον/ σύντροφο σου να επιθυμεί περισσότερο αυτό το φιλί. Δεν μιλάω για αναβλητικότητα που μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα στην απέναντι πλευρά, αλλά για ένα μικρό χρονικό διάστημα σιωπής ή έντονης βλεμματικής επαφής όλο νόημα, που θα κάνει την επιθυμία του/της συντρόφου σου μεγαλύτερη.

Η τεχνική έχει σημασία, αλλά όταν κάποιος είναι ανυπόμονος για κάτι, η ευχαρίστησή του είναι πάντα μεγαλύτερη όταν πραγματοποιείται η επιθυμία του στο τέλος.

#4 Ακόμα και αν πρόκειται για μια απλή έξοδο σε ένα μπαρ ή τις ξέφρενες διακοπές με τις φίλες σου, το να συνδεθείς με κάποιον “εγκεφαλικά” είναι ένα καλός τρόπος για να φιλάς καλύτερα.

Παρόλο που δεν είναι η πιο ωφέλιμη συμβουλή όταν πρόκειται για την καθαρά σωματική επαφή, η ποιότητα της ψυχικής και νοητικής σύνδεσης που θα αναπτύξεις με κάποιον, για όσο μικρό χρονικό διάστημα και να κρατήσει, θα τον κάνει να νομίζει ότι φιλάς καλύτερα από τι στην πραγματικότητα.

#5 Και τώρα είναι η ώρα για την υγιεινή. Προφανώς δεν εννοώ να βγεις ραντεβού με οδοντόβουρτσα και οδοντόκρεμα στην τσάντα σου. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς υπερβολικά και να μην ευχαριστηθείς τη στιγμή που θα φιλήσεις αυτόν/αυτήν που σου αρέσει.

Παρόλα αυτά κανείς δεν θέλει να έρθει κοντά ή ακόμα και να ακουμπήσει ένα άνθρωπο του οποίου η ανάσα μυρίζει άσχημα. Σημαντικό είναι να έχεις ένα πακέτο τσίχλες ή μέντες μαζί σου και να είσαι προετοιμασμένη για μια καθαρή και δροσερή αναπνοή.

#6 Όσο πιο αργά, τόσο πιο καλά φιλιά! Ναι όλοι έχουμε δει τις ταινίες όπου οι πρωταγωνιστές φιλιούνται με πάθος και χωρίς ανάσα όμως στην πραγματικότητα ένα ωραίο φιλί απέχει πάρα πολύ από αυτά τα πρότυπα.

Προτίμησε να πάρεις το χρόνο σου για να καταλάβεις από τις αντιδράσεις του/της συντρόφου σου τι του/της αρέσει καλύτερα. Ίσως θέλει παραπάνω ή λιγότερη γλώσσα. Όπως και να έχει θα έχεις το χρόνο να εγκλιματιστείς με την κατάσταση αλλά και να αποφύγεις λάθη όπως η επαφή της γλώσσας του/της με τα δόντια σου.

#7 Σημαντικό είναι να νιώσεις και εσύ αλλά και ο/η σύντροφός σου άνετα. Εδώ πρέπει να δώσει περισσότερο βάση στη στάση σώματος παρά στο τι θα κάνεις με τα χείλια σου.

Το μυστικό για να φιλάς καλύτερα είναι να γείρεις  ελαφρά προς το μέρος του/της συντρόφου σου και να προετοιμάσεις την ατμόσφαιρα για τη στιγμή που θα φιληθείτε.

Με αυτό τον τρόπο θα αυξηθεί η ανυπομονησία για το φιλί και δεν θα φανεί σαν μια βεβιασμένη και πρόχειρη κίνηση, αυξάνοντας τη συνολική απόλαυση.

#8 Χρησιμοποίησε τα χέρια σου και επιδίωξε όση περισσότερη επαφή μπορείς πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του φιλιού. Μπορείς να ακουμπήσεις απαλά τα χέρια σου στο πρόσωπο του/της και να τον/την χαϊδέψεις ή να τον/την τραβήξεις απαλά προς το μέρος σου.

Ακόμα μπορείς να ακουμπήσεις τα χέρια σου στη μέση του/της και να τον κάνεις να σε πλησιάσει χαμογελώντας, κάτι που σε κάνει να δείχνεις ελκυστικό/ή αλλά και τρυφερό/ή.

#9 Προσπάθησε να καταλάβεις τι πραγματικά αρέσει και τι όχι στο/στη σύντροφο σου βλέποντας το πως αντιδρά. Ίσως υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια που του αρέσει πολύ ή κάτι που τον ξενερώνει κατά τη διάρκεια του φιλιού.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δώσεις προσοχή στη γλώσσα του σώματος και στα σήματα που σου στέλνει. Εάν γέρνει προς τα εσένα ή σε τραβάει προς το μέρος του/της σίγουρα συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις  (προφανώς πολύ καλά!).

#10 Δώσε την ευκαιρία στο/στη σύντροφό σου να σου δείξει πόσο του άρεσε το φιλί σας, με το να του δώσεις το χώρο και το χρόνο να κάνει την κίνηση ξανά. Καθώς φιλιέστε προσπάθησε να τραβήξεις απαλά τα χείλη σου από τα δικά του/της και δώσε του ένα πεταχτό φιλί.

Θα προσπαθήσει να σε προσεγγίσει ξανά και αυτό θα σας κάνει να είστε πιο ανυπόμονοι για την συνέχεια άρα και να απολαύσετε περισσότερο το επόμενο σας φιλί.

#11 Για να αυξήσεις το δέσιμο μεταξύ σας μπορείς να γείρεις ελαφρά αφού φιληθείτε προς τον/την σύντροφο σου και να ακουμπήσεις το μέτωπο σου στο δικό του/της χαμογελώντας. Με αυτό τον τρόπο θα δείξεις ότι σου άρεσε αλλά και ότι θέλεις και άλλο.

#12 Ο τελευταίος και πιο βασικός κανόνας για να φιλάς καλύτερα που ισχύει στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου για να φιλάς καλύτερα και πιο αισθησιακά και όχι για να φέρεις τον άλλο σε αμήχανη θέση.

Πρόσεξε μην τον/την γεμίσεις σάλια έχοντας τη γλώσσα σου συνεχώς να ακουμπάει στη δική του αλλά προτίμησε να ακουμπάς ελαφρά τη γλώσσα του ανά τακτά διαστήματα και να μην τον/την πνίγεις.

Δες επίσης: Τι φτιάχνει ή χαλάει μια σχέση;

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts