zeugari eroteumeno

15 Λόγοι για να σε ερωτευτεί κάποιος!

by ediva

Παρόλο που κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σε μεγάλη πλειοψηφία που τείνουν να αρέσουν στους άντρες. Μάλλον θεωρείται απίθανο να βρούμε τι κάνει έναν άντρα να ερωτευτεί, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ απλό.

Για την ακρίβεια οι άντρες μετράνε διαφορετικά χαρακτηριστικά με βάση την ηθική και τις αξίες τους. Που σημαίνει πως αν δεν είναι καλός σαν άνθρωπος δεν θα εκτιμήσει το ίδιο κάποια πράγματα όπως οι καλοί άντρες.

Μπορεί να αναρωτιέσαι γιατί θες να μάθεις τι αρέσει στους άντρες. Πιθανόν να σκέφτεσαι “ποιος νοιάζεται;”. Για να είμαι ειλικρινής έχεις κάποιο δίκιο. Δεν μπορείς να ξέρεις τι πραγματικά αγαπάει ένας άντρας σε εσένα επειδή μετά δεν θα είσαι ο εαυτός σου. Δες επίσης 10 σημάδια ότι σ’αγαπάει αληθινά!

Τι αρέσει στους άντρες, στον χαρακτήρα μιας γυναικάς!

 

1) Νοημοσύνη

ginaika kai antras milane

Όποιος λέει πως οι άντρες δεν εκτιμούν τη νοημοσύνη απλά κάνει λάθος. Το να είσαι έξυπνη είναι το πιο seχy πράγμα που οι άντρες το εκτιμούν. Το ξέρουν, και αν τους δείχνεις την νοημοσύνη σου, τότε θα σε ερωτευτούν περισσότερο.

Κάποιες γυναίκες νομίζουν πως θα φανούν τρομακτικές αν δείξουν την πραγματική ευφυΐα τους. Αλλά αυτή η νοοτροπία βλάπτει τόσο εσένα όσο και τον παρτενέρ σου. Θα σε κρατάει πίσω και ποτέ δεν θα βρεις κάποιον που μπορεί να το εκτιμήσει σε σένα. Μόνο στους ανασφαλείς άντρες δεν αρέσει η ευφυΐα.

2) Καλοσύνη

zevgari kathetai agkalia

Ποτέ μην υποτιμάς την αξία της καλοσύνης. Οι άντρες το απολαμβάνουν αυτό. Αλλά πρέπει να είναι αυθεντική. Εξάσκησε την καλοσύνη και να είσαι καλό άτομο και δεν θα περάσεις απαραιτήρητη από τους άντρες.

3) Μητρική φύση

egkios ginaika

Η αλήθεια είναι πως οι άντρες πάντα ψάχνουν κάποια που να έχει μητρική φύση. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύεις να γίνεις μητέρα, να έχεις μια προστατευτική φύση όταν πρόκειται να φροντίσεις τον άντρα σου είναι αναμφίβολα κάτι που θα τον κάνει να σε ερωτευτεί.

4) Αίσθηση του χιούμορ

antras ginaika gelane

Αν μπορέσεις να κάνεις έναν άντρα να γελάσει με τα αστεία σου τότε θα σε ερωτευτεί σίγουρα. Έχει να κάνει λιγότερο με το να είσαι χαλαρός και βρώμικος στο κρεβάτι και περισσότερο με το να ξέρεις τέτοιου τύπου αστεία. Οι άντρες έχουν πονηρή αίσθηση του χιούμορ και ερωτεύονται τρελά όταν βρίσκουν μία γυναίκα που έχει επίσης.

5) Χαλαρή απ’ την φύση σου

zevgari gelaei

Στους άντρες δεν αρέσουν τα δραματικά. Συγκεκριμένα δεν τους αρέσει όταν μία γυναίκα κάνει τα πάντα δραματικά όλη την ώρα. Γι’ αυτό το λόγο, οι άντρες ερωτεύονται γυναίκες οι οποίες είναι χαλαρές.

Στην πραγματικότητα δεν θέλουν να είσαι αδύναμη. Απλά θέλουν κάποια που είναι κατανοητός και μπορεί να συμβαδίσει μαζί τους.

Δες επίσης πώς να έχεις ισορροπία στη ζωή σου, ακόμα κι όταν έχεις ερωτευτεί τρελά!

6) Η ικανότητα να τα πας καλά με φίλους του

ginaika me antres filous

Ένα πράγμα που κάνει έναν άντρα να σε ερωτευτεί παράφορα είναι όταν τα πας καλά με τους φίλους του. Για κάποιο λόγο, οι φίλοι είναι πολύτιμοι για τον άντρα. Αν ταιριάξεις μαζί τους, θα λιώσει.

7) Κάποιος που δένεται με τη μητέρα του

antras me tin mitera tou

Τυπικά, οι άντρες έχουν πολύ ψηλά τις μητέρες τους. Είναι η γυναίκα που τους μεγάλωσε και τους έμαθε πως να γίνουν άντρες. Αν μπορείς να δεθείς μαζί της, θα τον ρίξεις εύκολα.

8) Επέτρεψe του να είναι o εαυτός του

antras kai ginaika stin fisi

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν το αγόρι τους. Θέλουν να τον διαμορφώσουν σε αυτό που θέλουν αντί να ψάξουν να βρουν κάποιον που είναι αυτό που ζητούν.

Και οι άντρες δεν μπορούν να είναι τέλειοι. Δεν μπορούν να ταιριάζουν με όλα όσα έχεις στο μυαλό σου για τον τέλειο άντρα. Έτσι, όταν ένας άντρας γνωρίσει μία γυναίκα που τον δέχεται και της αρέσει για αυτό που είναι, την ερωτεύονται.

9) Μέσα σε όλα

erotevmeno zevgari

Αν έχεις τη στάση πως είσαι μέσα σε όλα και θα έκανες τα πάντα, είναι κάτι που θα αγαπήσουν οι άντρες. Θα σε ερωτευτούν παράφορα με αυτό τον τρόπο. Και αυτό επειδή οι άντρες είναι περιπετειώδεις. Θέλουν να ξέρουν πως η παρτενέρ τους θα δοκίμαζε κάτι διαφορετικό μαζί τους.

10) Πάθος

antras kai ginaika filiountai

Αυτό δίνεται, αλλά πολλές γυναίκες συνδέουν το πάθος μόνο με το κρεβάτι. Δεν είναι όμως το μόνο μέρος που ένας άντρας θέλει να του το δείχνεις. Λατρεύουν τις γυναίκες που παθιάζονται με την οικογένειά τους, τη δουλειά και τα ενδιαφέροντά τους. Δες επίσης 12 κόλπα για να του δείξεις ότι σου αρέσει για να κάνει κίνηση!

11) Να έχεις τη δική σου ζωή

ginaikeia parea

Αυτό πρέπει κάθε γυναίκα να το θυμάται. Κάτι που κάνει έναν άντρα να την ερωτευτεί είναι όταν η γυναίκα έχει τη δική της ζωή. Έχει τους φίλους της, κάτι ξεχωριστό από αυτόν. Αυτό αρέσει στους άντρες γιατί δείχνει πως μπορούν να είναι ευτυχισμένες με τη ζωή τους.

12) Ευαισθησία

euaisthiti ginaika klaei

Αν μία γυναίκα έχει τον άντρα από απόσταση, αυτός ποτέ δεν θα την ερωτευτεί. Αυτό που κάνει έναν άντρα να ερωτευτεί μία γυναίκα είναι να είναι ευάλωτη. Αν του λες τα μυστικά σου και αν του ανοιχτείς σίγουρα θα βοηθήσει να σε ερωτευτεί.

13) Ζήτα τη βοήθειά του

antras voithaei ginaika

Ένα πράγμα που αρέσει πάρα πολύ στους άντρες είναι όταν μία γυναίκα ζητάει τη βοήθειά τους. Στους άντρες αρέσει να αισθάνονται  χρήσιμοι αφού θέλουν να αισθάνονται εξυπηρετικοί. Κι αυτό σημαίνει πως θα ερωτευτούν γρηγορότερα όταν μία γυναίκα τους ζητάει τη γνώμη τους.

14) Ικανοποιητικές κινήσεις

antras filaei to xeri ginaikas

Αυτό είναι κάτι που συχνά παραβλέπεται και πρέπει να αποκαλυφθεί. Άντρες -και γυναίκες- λατρεύουν την ευγνωμοσύνη. Όταν δείχνεις πόσο πολύ εκτιμάς κάποιον, η σχέση σας δυναμώνει που σημαίνει πως ένας άντρας θα σε ερωτευτεί.

15) Να είσαι ειλικρινά καλό άτομο

zevgari kathetai agkaliasmeno

Αυτό είναι κάτι που θα κάνει οποιονδήποτε να σε ερωτευτεί. Το να είσαι πραγματικά καλό άτομο είναι από τα πιο ελκυστικά προτερήματα. Αναμφίβολα είναι κάτι που ερωτεύεται κάποιος σε μία γυναίκα. Και σίγουρα είναι κάτι που όλοι πρέπει να παλεύουν για αυτό. Να είσαι καλό άτομο και θα τους προσελκύσεις όλους.

Όλοι οι άντρες είναι εντελώς διαφορετικοί και αν δεν είσαι πρόθυμη να εφαρμόσεις την ακριβή συνταγή για να τους κάνεις να σε ερωτευτούν, μπορείς να φτάσεις πολύ κοντά με αυτά τα βήματα. Δες επίσης 5 τρόποι για να γίνεις πιο ελκυστική στους άλλους!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts