5 συμβουλές για να βελτιώσεις τα αισθηματικά σου!

by ediva-author

Μπορεί να θεωρείς πως η αυτοπεποίθηση δεν σχετίζεται άμεσα με την προσωπική σου ζωή και κυρίως με τα αισθηματικά σου.

Αφού συνεχώς ρίχνεις την ευθύνη στο αντίπαλο στρατόπεδο και αρνείσαι πεισματικά να  αναγνωρίσεις τα δικά σου λάθη.

 

Μήπως θα πρέπει να αναρωτηθείς, πως με το να πιστεύεις πως δεν σου αξίζει η αγάπη και με το να είναι η αυτοπεποίθηση σου στα πατώματα, πως μπορεί  να πιστέψει κάποιος άλλος σε σένα.

Εάν θες λοιπόν να ζήσεις μια δυνατή αισθηματική εμπειρία και να βρεις το άλλο σου μισό,δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις αυτές τις πέντε συμβουλές:

Βρες τα με τον εαυτό σου: Πρέπει να μάθεις να αγαπάς, να σέβεσαι και να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου.Να αποδέχεσαι τα ελαττώματα σου και να στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις. Όλα ξεκινούν χτίζοντας μια σχέση αγάπης με τον εαυτό σου.

Διεκδίκησε τα θέλω σου: Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να γίνει εμπλουτίζοντας την καθημερινότητα σου με διάφορες δραστηριότητες που σε ευχαριστούν και σε γεμίζουν.

Δώσε αγάπη απλόχερα: Γίνε ευγενική και δεκτική με τους ανθρώπους.Δώσε την αγάπη σου παντού χωρίς να ζητάς αντάλλαγμα και να είσαι σίγουρη πως το σύμπαν θα σου την επιστρέψει.

Εγωισμός: Πρέπει να θυμάσαι οτι χρειάζονται αμοιβαίες υποχωρήσεις σε όλα.

Τέλος, η ζωή είναι γεμάτη εμπειρίες: Δες τι μπορείς να μάθεις μέσα από αυτές και πως μπορείς να γίνεις καλύτερος, μαθαίνοντας από τα λάθη σου και ξέροντας τα δυνατά σου σημεία.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts