μπερδεμένη γυναίκα σε ραντεβού

Γιατί ένας άντρας αργεί να κάνει κίνηση!

by ediva

Τι μπορεί να σημαίνει όταν ένας άντρας αργεί να κάνει κίνηση; Ας ξεκινήσουμε με το ότι η κίνηση μπορεί να αφορά μια πρώτη γνωριμία, το να γίνει επίσημη μια σχέση ή να αφορά και πράγματα εντός μιας ήδη υπάρχουσας σχέσης. Όλο και σε κάποια τέτοια περίπτωση θα έχεις πέσει και εσύ όπως και όλες οι γυναίκες. Εσύ έχεις δώσει το πράσινο φως, εκείνος σου φέρεται όμορφα και έρχεται όλο και πιο κοντά σου. Όμως ακόμα να κάνει κίνηση για το κάτι παραπάνω. Αν και οι άντρες σκέφτονται πιο απλά, πολλές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις αν προσπαθεί να σου δώσει παραπάνω χρόνο ή αν απλά δεν ενδιαφέρεται και τόσο.

Μην κάνεις όμως το λάθος να βγάλεις σύντομα συμπεράσματα. Μην το σκεφτείς και υπερβολικά όμως γιατί το overthinking ποτέ δεν ωφέλησε κανέναν. Η ζωή δεν είναι άσπρο-μαύρο, υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα για τα οποία ένας άντρας μπορεί να έχει τέτοια αντιμετώπιση.  Παρακάτω θα βρεις 5 λόγους για τους οποίους ένας άντρας αργεί να κάνει κίνηση, έχε όμως υπόψη ότι κάθε άντρας είναι ξεχωριστός, έχει διαφορετικό παρελθόν, εκφράζεται και λειτουργεί διαφορετικά!

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας αργεί να κάνει κίνηση!

 

1. Θέλουν και οι άντρες παραπάνω χρόνο

Ενοχλημένη γυναίκα σε ραντεβού

Αν και οι γυναίκες είναι αυτές που συνήθως θέλουν παραπάνω χώρο και χρόνο, και οι άντρες το έχουν συχνά ανάγκη. Είναι πολύ πιθανό ένας άντρας να αργεί να προχωρήσει τα πράγματα μεταξύ σας διότι θέλει να σιγουρευτεί. Αυτό είναι καλό διότι δείχνει ότι σε παίρνει στα σοβαρά και δε θέλει να είναι επιπόλαιος μαζί σου. Αν το σκεφτείς είναι καλύτερο τα πράγματα μεταξύ σας να κυλήσουν αργά και σωστά ώστε να είστε και οι δύο σίγουροι. Εάν ωστόσο περάσει υπερβολικά πολύς χρόνος χωρίς να κάνει κίνηση, εκεί μπορεί να σημαίνει και ότι παίζει μαζί σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να το συζητήσεις μαζί του γιατί μόνο έτσι θα λύσεις όλες σου τις απορίες!

Δες επίσης: Πώς να κάνεις έναν άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση!

2. Ίσως εσύ του δίνεις μπερδεμένα σήματα

μπερδεμένη γυναίκα σε ραντεβού

Σκέφτεσαι γιατί μπορεί να μη κάνει κίνηση και αναλύεις όλα τα ενδεχόμενα. Έχεις μελετήσει όμως ποτέ τη δικιά σου συμπεριφορά απέναντι του; Το ενδεχόμενο να του δίνεις εσύ μπερδεμένα σήματα είναι πιθανό καθώς έτσι τον μπερδεύεις, του δημιουργείς ανασφάλειες και εκείνος καθυστερεί να κάνει κίνηση. Επειδή όμως μπορεί να μην καταλαβαίνεις ότι το κάνεις αυτό, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη μαζί του και να εκφράζεις τις σκέψεις σου. Ένας άντρας σίγουρα θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια που θα έχεις απέναντι του και πολύ πιθανό να ανοιχτεί και αυτός περισσότερο.

Δες επίσης:  10 Λόγοι που ένας άντρας σε φλερτάρει αλλά δεν κάνει την πρώτη κίνηση!

3. Ο άντρας είναι πληγωμένος/έχει ανασφάλειεςζευγάρι στο κρεβάτι με προβλήματα

Οι άντρες πληγώνονται το ίδιο με τις γυναίκες, άσχετο που ίσως να μη το δείχνουν. Έτσι αποκτούν ανασφάλειες και χτίζουν άμυνες απέναντι σε όλους, συμπεριλαμβανομένου και εσένα. Όσο ανεξάρτητος και δυναμικός αν δείχνει ένας άντρας μη ξεχνάς ότι κι αυτός έχει πολλά πράγματα και ανησυχίες στο μυαλό του. Αν αντιληφθείς ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, μπορείς να κάνεις συζήτηση δίνοντας του την άνεση να καταλάβει ότι δε θα παίξεις μαζί του. Αν είσαι αρκετά τολμηρή και θαρραλέα μπορείς να κάνεις και εσύ τη πρώτη κίνηση!

Δες επίσης: Πως να κάνεις την πρώτη κίνηση μέσω γραπτών μηνυμάτων!

4. Παίζει μαζί σου

θυμωμένο ζευγάρι

Εάν εσύ είσαι ξεκάθαρη απέναντι του, του δίνεις το πράσινο φως και περιμένεις κάποιο καιρό δίνοντας του χρόνο αλλά εκείνος δεν κάνει κίνηση τότε μάλλον παίζει μαζί σου. Αυτό βέβαια μπορείς να το καταλάβεις από άλλα πράγματα και πρέπει να το διασταυρώσεις πριν κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση. Αν πέσει λοιπόν στην αντίληψη σου ότι πρόκειται για κάτι τέτοιο, τότε απλά άφησε τον. Δε σου αξίζει κάποιος που παίζει μαζί σου και δε ξέρει τι θέλει. Μπορεί να μιλάει και με άλλες, να είναι κολλημένος σε πρώην ή απλώς να είναι αλλού. Όπως και να χει, μην ασχοληθείς καν παραπάνω μαζί του!

Δες επίσης:  Πώς να τον πλησιάσεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένη!

5. Περιμένει να κάνεις εσύ κίνηση

μαλωμένο ζευγάρι

Η αντίληψη ότι οι άντρες πρέπει να είναι οι κυνηγοί υπάρχει ακόμα, όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Σίγουρα είναι κολακευτικό όταν ο άντρας δείχνει ότι σε θέλει πολύ και θα κάνει τα πάντα για να σε αποκτήσει. Όμως και ο ίδιος χρειάζεται επιβεβαίωση για να ξέρει ότι όλο αυτό μεταξύ σας είναι αμοιβαίο. Αν λοιπόν είστε σε μια φάση που τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο γρήγορα από μεριάς του, πάρε πρωτοβουλία. Κάνε εσύ την επόμενη κίνηση, δείχνοντας του έτσι ότι ενδιαφέρεσαι. Έτσι όχι μόνο θα πάρει θάρρος ο ίδιος, αλλά θα δει ότι είσαι δυναμική και αποφασιστική, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσει!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts