xwrismenos antras

8 Σημάδια πώς ο άντρας που σου αρέσει είναι πληγωμένος από πρώην του!

by ediva

Οι γυναίκες είμαστε πιο συναισθηματικές από τους άντρες όπως έχουμε μάθει από μικρές. Αυτό όμως είναι ένας μύθος. Στον γυναικείο πληθυσμό υπάρχει μεγαλύτερο ποσοστό ανθρώπων με υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Στον αντρικό πληθυσμό μόλις ένα 36% εμφανίζει υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη. Αυτό σημαίνει πώς εμείς διαχειριζόμαστε πιο καλά και γρήγορα τα συναισθήματα μας ενώ οι άντρες όχι και τόσο. Ένας πληγωμένος άντρας θα διστάσει να ανοιχτεί για κάτι που του συνέβη και τον πλήγωσε.

Παρόλα αυτά υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι σου αρέσει ένας πληγωμένος άντρας. Μόλις δεις τις ενδείξεις θα μπορέσεις να καταλάβεις αν κρύβει στεναχώρια η απόμακρη συμπεριφορά του. Ίσως έτσι τον καταλάβεις λίγο καλύτερα και τον πλησιάσεις πιο πολύ.

Σημάδια πώς σου αρέσει ένας πληγωμένος άντρας!

 

1. Δεν μιλάει για τον εαυτό του

ligomhlhtos antras

Αν και πολλοί άντρες δεν μιλάνε πολύ, κάποιος με τον οποίο βγαίνεις και δεν μιλάει για τον εαυτό του αρκετά δείχνει μερικά πράγματα. Ίσως θέλει να μάθει περισσότερα για σένα γιατί έχει ανοιχτεί στο παρελθόν κι έχει πληγωθεί. Παρόλα αυτά αν φαίνεται να έχει κλειστεί στον εαυτό του θα χρειαστεί προσπάθεια και εμπιστοσύνη για να ανοιχτεί. Δες επίσης 24 Σημάδια για να καταλάβεις αν του αρέσεις!

2.Έχει γίνει εργασιομανής

ergasiomanhs antras

Οι άντρες γενικά έχουν προτεραιότητα τη δουλειά τους. Αν σου πει όμως ότι για ένα διάστημα μετά από την προηγούμενη σχέση του δουλεύει υπερβολικά σημαίνει ότι χρειάζεται αντιπερισπασμούς από άλλα πράγματα που του έχουν συμβεί. Φυσικά αυτό δεν ισχύει μόνο για τη δουλειά. Μπορεί να έχει γεμίσει το χρόνο του με πάρα πολλές δραστηριότητες για να αποφύγει τα συναισθήματα του. Είναι μεγάλη η πιθανότητα να είναι ένας πληγωμένος άντρας.

3.Παρακολουθεί όλα σου τα social media

social media

Όπως κάνουμε και οι γυναίκες όταν μας ενδιαφέρει κάποιος, έτσι και εκείνος παρακολουθεί τις δραστηριότητες σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα ενώ ανεβάζεις ένα τραγούδι γιατί απλώς σου αρέσει εκείνος επεξεργάζεται τους λόγους που σου αρέσει το συγκεκριμένο τραγούδι. Φαίνεται περίεργο αλλά η αιτία μπορεί να είναι οι δικές του εμπειρίες με τα social.

4. Είναι εσωστρεφής

eswstrefhs antras

Στην αρχή νόμιζες πως είναι μυστηριώδης αλλά προφανώς κάτι άλλο συμβαίνει. Αν φέρεται με εσωστρέφεια επειδή έχει πληγωθεί είναι πιθανόν να σε ρωτήσει την γνώμη σου για αρκετά πράγματα που του συνέβησαν σε μία παλιότερη σχέση. Δες επίσης 15 Ερωτήσεις για να μάθεις τον σύντροφο σου καλύτερα!

5. Κοιμάται πολλές ώρες

antras koimatai

Θα μπορούσε να είναι ένας τυχερός άνθρωπος που έχει το πρόγραμμά του σε μία τάξη και έχει την πολυτέλεια να κοιμάται όσο θέλει. Στην πραγματικότητα όταν κάποιος κοιμάται πάρα πολύ ή πολύ λίγο είναι ένα σημάδι ότι ψυχολογικά δεν είναι καλά. Τα αισθήματα θυμού και λύπης τον έχουν μπερδέψει και τον έχουν κουράσει και έτσι καταλήγει να κοιμάται πάρα πολύ.

6. Κλείνεται συνέχεια στο σπίτι

plhgwmenos antras

Αν αντί να βγείτε ραντεβού κλείνεται για ταινία και σνακ στο σπίτι του ίσως έχει παραμελήσει λίγο την κοινωνικότητα του. Αν σκεφτούμε τι κάνουμε οι γυναίκες όταν είμαστε πληγωμένες, η συμπεριφορά αυτή δεν κάνει μεγάλη εντύπωση.

7. Λιώνει κάθε μέρα στο γυμναστήριο

antras gymnazetai

Για πολλούς άντρες ένας άσχημος χωρισμός μπορεί να τους κάνει να έχουν την ανάγκη για υπερβολική γυμναστική. Με την γυμναστική εκκρίνονται οι “καλές” ορμόνες και ανεβαίνει η ενεργητικότητα και η καλή διάθεση. Για εκείνον μπορεί να είναι η θεραπεία του και θα το καταλάβεις επειδή θα περνάει υπερβολικό χρόνο στο γυμναστήριο.

8. Έχει κόψει κάθε επικοινωνία μαζί σου

plhgwmenos antras

Αν σου αρέσει ακόμα ο πρώην σου ένα σημάδι που θα σου δείξει πώς είναι πληγωμένος είναι ότι δεν επικοινωνεί πια μαζί σου. Στην πραγματικότητα σε έχει διαγράψει ακόμα και από τα social media. Όταν το κάνουν αυτό οι άντρες προσπαθούν να ξεχάσουν την κοπέλα που τους πλήγωσε προσποιούμενοι ότι δεν υπήρξε ποτέ τίποτα μαζί της. Δες επίσης Πως να χτίσεις την εμπιστοσύνη στη σχέση σου μετά από ένα ψέμα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts