γυναίκα άντρας τσουγκρίζουν ποτήρια μπαρ

Πώς να τον πλησιάσεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένη!

by tzinav

Οι εποχές που περιμέναμε πάντα από τους άντρες να κάνουν το πρώτο βήμα έχουν περάσει. Έτσι, είναι πλέον πολύ φυσιολογικό να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση σε μια γνωριμία με ένα αγόρι που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, το πώς να τον πλησιάσεις χωρίς όμως να μοιάζεις απελπισμένη είναι μια πρόκληση και θέλει λεπτούς χειρισμούς.

Ειδικά αν είσαι ντροπαλή η πρώτη κίνηση ίσως σου φαίνεται εφιάλτης. Μην ανησυχείς όμως γιατί υπάρχουν μερικοί απλοί και διακριτικοί τρόποι για να το κάνεις. Δες λοιπόν πώς να τον πλησιάσεις χωρίς να δείχνεις απελπισμένη!

5 Τρόποι να πλησιάσεις το αγόρι που σου αρέσει!

 

1. Ζήτα του οδηγίες

γυναίκα ζητάει οδηγίες από άντρα στο δρόμο πως τον πλησιάσεις

Αν ψάχνεις έναν τρόπο να ανοίξεις κουβέντα με το αγόρι που σου αρέσει χωρίς όμως να κάνεις γνωστές κατευθείαν τις προθέσεις σου, τότε ο καλύτερος τρόπος είναι να του ζητήσεις οδηγίες για κάποιο μέρος που θέλεις να πας. Έτσι θα γίνει η πρώτη επαφή και μέσα από τη συζήτηση θα καταλάβεις αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον. Με τον τρόπο αυτό δε θα χρειαστεί να ανοίξεις τα χαρτιά σου χωρίς να έχεις δει την πρόθεση της άλλης μεριάς.

Δες επίσης: 6 Διακριτικοί τρόποι για να του δείξεις ότι τον θέλεις!

2. Κάνε του ένα κομπλιμέντο

γυναίκα άντρας τσουγκρίζουν ποτήρια μπαρ

Ένας πολύ απλός τρόπος για να ξεκινήσεις μια κουβέντα με ένα αγόρι είναι απλά να του κάνεις ένα κομπλιμέντο. Αν λοιπόν είστε στο ίδιο μαγαζί μπορείς απλά να τον πλησιάσεις και να του πεις ότι σου αρέσει το πουκάμισό του, το jacket του ή κάποιο άλλο πράγμα επάνω του. Αυτό θα δείξει ότι είσαι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση και θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον, οδηγώντας τον πιθανόν να κάνει το επόμενο βήμα.

Δες επίσης: 8 Τρόποι για να τον κάνεις να σε προσέξει!

3. Προσποιήσου ότι τον ξέρεις από κάπου

γυναίκας άντρας μιλάνε στο μπαρ

Αν ψάχνεις μια αφορμή απλώς να του μιλήσεις  μπορείς να τον πλησιάζεις προσποιούμενη ότι τον ξέρεις από κάπου. Με τον τρόπο αυτό θα ξεκινήσετε μια κουβέντα προσπαθώντας να καταλάβετε αν έχετε συνυπάρξει κάπου.  Αν τον δεις να απαντάει πρόθυμα στις ερωτήσεις σου τότε έχεις πάρει το πράσινο φως!

Δες επίσης: Ποιες συνήθειες μας δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες!

4. Βάλε τις φίλες σου στο κόλπο

παρέα αγόρια κορίτσια πίνουν

Καμιά φορά χρειαζόμαστε τη βοήθεια των δικών μας ανθρώπων αν δεν έχουμε το απαραίτητο θάρρος. Έτσι, βάλε τις φίλες σου στο κόλπο και κάνε τες να μιλήσουν σε κάποιο φίλο του αγοριού που σου αρέσει. Με τον τρόπο αυτό σύντομα οι δύο παρέες θα ενωθούν και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο αγόρι που σε ενδιαφέρει.

Δες επίσης: 5 Μυστικά για μια υγιή και πετυχημένη σχέση!

5. Πήγαινε και απλά συστήσου

άντρας κοπέλα μιλάνε στο μπαλκόνι πως τον πλησιάσεις

Δες επίσης: 5 Καινούρια πράγματα που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου!

Κάποιες φορές ο άμεσος και ειλικρινής τρόπος είναι και ο καλύτερος. Έτσι, μπορείς απλά να πας και να του συστηθείς. Μπορεί να ακούγεται πολύ απλό αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που συνηθίζεται. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται τουλάχιστον θα εκτιμήσει την τόλμη και την αυτοπεποίθηση σου

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts