7 Τρόποι να βγαίνετε καλύτερες φωτογραφίες!

by ediva-author

Όλοι βγαίνουμε φωτογραφίες. Σε πολλούς απο εμάς αρέσει πολύ να κρατάμε τις στιγμές μας με αυτόν τον τρόπο. Ειδικά στην εποχή που ζούμε, την εποχή της τεχνολογίας και του ίντερνετ, συνήθως μια φωτογραφία είναι η πρώτη εντύπωση που δίνουμε στην πρώτη γνωριμία. Είναι πολύ πιθανό όμως να μην βγαίνετε καλές φωτογραφίες και να νοιώθετε άσχημα. Το ediva.gr σας δίνει τη λύση με 7 tips για καλύτερες φωτογραφίες.

Ειδικοί έχουν μελετήσει αυτές τις τεχνικές, κυρίως τη στάση του σώματος σε σχέση με την κάμερα και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως αυτοί οι 7 τρόποι βοηθούν πολύ στο να βγαίνετε καλύτεροι στις φωτογραφίες σας.

καλυτερες-φωτογραφιες-ediva.gr

1. Στρίψτε το κεφάλι σας στο πλάι.

Είναι ο πιο απλός τρόπος να βγαίνετε καλές φωτογραφίες. Βρείτε ποια μεριά του προσώπου σας σας αρέσει πιο πολύ και μάθετε να στρίβετε το κεφάλι ωστε να φαίνεται αυτή η μεριά.

καλυτερες-φωτογραφιες-ediva.gr

2. Κοιτάξτε προς τα πάνω.

Κοιτάξτε λίγο πιο ψηλά απο τον φακό της κάμερας, έτσι ωστε να μπορείτε να κρατήσετε ανοιχτά τα μάτια σας και να δείχνει πιο όμορφος ο λαιμός.

καλυτερες-φωτογραφιες-ediva.gr

3. Βάλτε κραγιόν.

Λίγο κραγιόν ή γκλος στα χείλη βοηθάει, αφού μερικές φορές στις φωτογραφίες τα χείλη δείχνουν άτονα και άχρωμα.

καλυτερες-φωτογραφιες-ediva.gr

4. Μην ποζάρετε ίσια στην κάμερα.

Οταν βγάζετε φωτογραφία ίσια προς την κάμερα, τείνει να φαίνεται πιο “μεγάλο” το σώμα. Γυρίστε λίγο προς το πλάι ωστε να φαίνεστε λίγο πιο αδύνατη.

καλυτερες-φωτογραφιες-ediva.gr

5. Χαλαρώστε.

Το ψεύτικο χαμόγελο φαίνεται. Το ίδιο και η υπερ-στημένη πόζα. Προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι χαρούμενο και να νοιώσετε αυθόρμητη για να βγεί καλύτερα η φωτογραφία.

καλυτερες-φωτογραφιες-ediva.gr

6. Τα χέρια στο πλάι.

Μην σταυρώνετε τα χέρια και μη τα αφήνετε ίσια κάτω. Χαλαρώστε τα χέρια σας και ακουμπήστε τα απαλά στη μέση για να βγείτε φυσική και όμορφη.

καλυτερες-φωτογραφιες-ediva.gr

7. Φυσικό μακιγιάζ.

Μην βάφεστε πολύ έντονα, αφού το μακιγιάζ μπορεί να φανεί πιο έντονο στη φωτογραφία. Ενα ελαφρύ, φυσικό μακιγιάζ δείχνει καλύτερα στις φωτογραφίες.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts