8 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τους άντρες και το S E Χ…

by ediva

Το seχ είναι σαν την πίτσα : ακόμα και όταν είναι κακό , είναι καλό .Είναι ένας από τους μύθους που μάλλον δε θα θέλαμε να χρησιμοποιήουμε στην συγκεκριμένη περίσταση…Το ediva.gr είναι εδώ για να σας μάθει τι αρέσει στους άντρες στο κρεβάτι και πως λειτουργούν 

“Πάντα μιλάμε για τις διαφορές μεταξύ ανδρών και γυναικών, αλλά νομίζω ότι υπερβάλουμε” μας λέει ο Αbraham Morgentaler , MD , συγγραφέας του Why Men Fake It : The Totally Unexpected Truth About Men and Seχ.O Morgentaler βοηθάει τους άνδρες με τη σεξοuαλική τους ζωή για πάνω από 25 χρόνια…Είναι διυθυντής στο Men’s Health Boston και καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ.

Ακολουθούν 8 από τα πιο εκπληκτικά πράγματα που οι γυναίκες δεν ξέρετε για τους άνδρες και πως λειτουργούν στο κρεβάτι , βγαλμένα από το βιβλίο του Morgentaler…

Κορίτσια ετοιμαστείτε..

 

Οι άνδρες μπορούν να προσποιηθούν ψεύτικο οpγασμό

Σε μελέτη που έκανε για να ολοκληρώσει το βιβλίο του ο Morgentaler , αναφλερεται σε έναν άνδρα που δεν ήξερε πως να σταματήσει να προσποείται ψεύτικο οpγασμό.Ο συγκεκριμένος δεν είχε έρθει σε οpγασμό για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, αλλά επειδή νοιαζόταν πραγματικά για τη νέα φίλη του και δεν ήθελε να την προσβάλει, είχε καταφύγει στο να υποδύεται οpγασμό…Και αυτός δεν είναι ο μόνος…Αφού είχε γραφτεί το βιβλίο και μιλούσα με τους ανθρώπους γι’αυτό ήταν εκπληκτικό για μένα πόσοι άνδρες είπαν ότι το έχουν κάνει στη ζωή τους..λέει ο Morgentaler . Έτσι πως γίνεται να το καταλάβουμε? Εάν χρησιμοποιείται προφυλακτικό είναι πιο δύσκολο για τις γυναίκες να το καταλάβουν, διαφορετικά αν είναι μαλακά τα πράγματα εξερτάται και από την εμπειρία της γυναίκας.

 

Ο ανδρικός οpγασμός δεν έρχεται πάντα με αποδείξεις…

Σοβαρά ! Σε ορισμένες περιπτώσεις , οι άνδρες μπορούν πραγματικά να έρουν σε οpγασμό χωρίς να εκσπεpματώσουν , λέει Morgentaler . Σε μερικούς άνδρες με διαβήτη , το άνοιγμα στην κύστη δεν κλείνει καλά , και το υγρό μπορεί να πάει πάλι πίσω στην ουροδόχο κύστη ( ή να απελευθερωθεί όταν ουρούν μετά το seχ ) .

 

Οι άνδρες προσποιούνται οpγασμό για τους ίδιους λόγους με τις γυναίκες..

Σύμφωνα με τους περισσότερους από τους άνδρες που είχε αθενείς ο Morgentaler ο κύριος λόγος για την απομίμηση του οpγασμού ήταν επειδή δεν επρόκειτο να συμβεί γι ‘αυτούς κατά τη διάρκεια του seχ ( το οποίο είναι επίσης ένας από τους λόγους που οι γυναίκες προσποιούνται ψεύτικο οpγασμό ) . Ίσως να είχε πιει πάρα πολύ ποτό ,να νιώθει άγχος , ή να πέρνει φάρμακα για το άγχος ή την κατάθλιψη που το καθιστούν πιο δύσκολο να έρθει σε οpγασμό . ” Είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό που συμβαίνει με τις γυναίκες “, λέει ο Morgentaler . ” Είναι ένας τρόπος να πει στο σύντροφό τους ότι εξακολουθεί να κάνει καλή δουλειά , όλα είναι μια χαρά , και αυτό είναι αρκετό για τώρα . ”

 

Και οι νεότεροι άνδρες έχουν προβλήματα με τη στύση

Δεν είναι μόνο οι άντρες πάνω από 40 που αναζητούν σεξοuαλική θεραπεία και το μικρό μπλε χαπάκι για να ανέβουν . ” Άνδρες – συμπεριλαμβανομένων των νέων ανδρών έχουν πολλά σεξοuαλικά ζητήματα », λέει ο Morgentaler . “Αυτό δεν είναι σπάνιο , για οποιοδήποτε λόγο . Και δεν είναι μόνο τα προβλήματα στύσης αλλά και η πρόωρη εκσπεrμάτιση που επηρεάζει περίπου το 20 τοις εκατό των ανδρών” , λέει Morgentaler .

 

Οι άνδρες δεν έχουν πάντα όρεξη

” Αυτή η ιδέα ότι ο άντρας είναι πάντα έτοιμος , πρόθυμος για όλα- στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια », λέει ο Morgentaler . ” Μπορεί να είναι αλήθεια στα 18 , αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν έχουν ευθύνες . ” Πιστεύουμε ότι είναι φυσιολογικό και όταν δεν είμαστε στη διάθεση επειδή είμαστε αγχωμένοι , αλλά για κάποιο λόγο υποθέτουμε οτι έχουμε ανοσία σε πράγματα όπως αυτό . Το πράγμα όμως δεν είναι έτσι. Έτσι, αν δεν το αισθάνεσαι πραγματικά , μην φρικάρεις , είναι εντελώς φυσιολογικό .

 

Οι άνδρες εστάζουν περισσότερο στη δικιά μας ευχαρίστηση

Υπάρχει ένας μύθος ότι οι άντρες μπορεί να είναι λίγο εγωιστές στο κρεβάτι . Αλλά από τις περιπτώσεις που έχει δει ο Morgentaler στην πράξη , ισχύει ακριβώς το αντίθετο . Οι άνδρες , όπως οι γυναίκες , ανησυχούν περισσότερο για την ευχαρίστηση της συντρόφου τους .

 

Μερικοί άνδρες είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι με τη σεξοuαλική τους απόδοση

Και πάλι , δεν είμαστε τόσο διαφορετικοί, έτσι δεν είναι; Ο Morgentaler είχε ασθενείς των οποίων η σεξοuαλική δυσλειτουργία κρύβεται πίσω από ένα μόνο αρνητικό σχόλιο ή κακή εμπειρία . Ο Morgentaler προτείνει ένα άλλο πακέτο : ” Αν οι γυναίκες θέλουν να ξέρουν το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνετε για να κρατηθεί μια υγιή σχέση , μπορώ να πω ότι είανι αν ένας άντρας έχει κάνει κάτι καλό για σας σεξοuαλικά , ας του το πείτε να το γνωρίζει .Είναι πολύ απλό και κάνει θαύματα. ”

 

Μπορεί να έχεις υψηλότερη λίμπιντο απ ‘αυτόν

Σύμφωνα με τον Morgentaler , είμαστε στη μέση μιας σοβαρής σεξοuαλικής στροφής . Οι γυναίκες σήμερα είναι πιο σεξοuαλικά απελευθερωμένες και πιο άνετες ζητώντας ακριβώς αυτό που θέλουν στο κρεβάτι , το οποίο είναι εξαιρετικά θετικό . Αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον , είναι που προκύπτουν στο δρόμο περισσότερες δουλειές για τους γιατρούς , όπως λέει ο Morgentaler . Βλέπε , οι τύποι είναι εξίσου εξοικειωμένοι με το στερεότυπο ότι θα πρέπει να έχουν τις υψηλότερες λίμπιντο , αν και αυτό δεν το καθιστά αληθινό . ” Στην πραγματικότητα , έχει περισσότερους άνδρες που έρχονται στο γραφείο του ζητώντας βοήθεια ” να συμβαδίσουν » με τις λίμπιντο των γυναικών που βγαίνουμε .

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts