9 Λόγοι για τους οποίους δε σου έχει γνωρίσει τους φίλους του

by ediva-author

Έχετε αρκετό καιρό μαζί, τα πάτε πολύ καλά, περνάς ωραία μαζί του, αλλά υπάρχει ένα πρόβλημα. Δε σου έχει γνωρίσει τους φίλους του. Γιατί συμβαίνει αυτό στις σχέσεις; Και το πιο σημαντικό, γιατί συμβαίνει στη δική σου σχέση; 

Μήπως κάνεις κάποιο λάθος εσύ; Το ediva.gr σου λύνει τις απορίες και σου λέει τους 9 λόγους που δε σου έχει γνωρίσει τους φίλους του.

1. Ντρέπεται για αυτούς. Ολοι έχουμε αυτούς τους φίλους που κάνουμε ακόμα παρέα μαζί τους απλά γιατί έχουμε περάσει πολλά μαζί. Αυτοί που είναι τόσο διαφορετικοί απο εμάς, που κάποιες φορές μας ντροπιάζουν με τον τρόπο τους. Ισως οι φίλοι του να είναι τέτοιοι φίλοι και να φοβάται μήπως δεν αντέξεις μαζί τους πάνω απο πέντε λεπτά ή ακόμα και να τον κοροιδέψεις ή να αλλάξει η γνώμη σου για αυτόν.

2. Φέρεται διαφορετικά όταν είναι μαζί τους. Πιστεύει οτι δε θα σου αρέσει η συμπεριφορά του όταν είναι μαζί τους. Μπορεί να του βγάζουν τον κακό, αλκοολικό εαυτό του, ή τον κάφρο και σίγουρα είναι κάτι που δε θέλει να σου δείξει.

3. Είναι επικριτικοί και αγενείς. Μπορεί να φοβάται οτι δε θα σε δεχτούν. Είναι απο αυτούς τους υπερπροστατευτικούς φίλους που δε θέλουν να “τυλίξεις” τον κολλητό τους. Απλά σε προστατεύει απο το να νοιώσεις άσχημα και να σε φέρουν σε δύσκολη θέση με τα κακεντρεχή σχόλια τους.

4. Δεν είναι και τόσο κοντινοί φίλοι. Είναι απο τους ανθρώπους που δεν έχουν πολλούς φίλους, απλά παρέες και γνωστούς. Μπορεί απλά να μην θεωρεί κάποιον αρκετά σημαντικό ωστε να σου τον γνωρίσει.

5. Είναι παρτάκηδες. Ισως οι φίλοι του να είναι λίγο υπερβολικά party animals. Αν οι έξοδοι τους περιλαμβάνουν μπύρες μέχρι λιποθυμίας, χόρτο και άλλα τέτοια “ωραία” ίσως να μη θέλει να σε εκθέσει σε τέτοια κατάσταση.

6. Δε ζουν κοντά σας. Αν οι καλύτεροι φίλοι του είναι οι παλιοί του φίλοι απο το σχολείο, μην φρικάρεις αν δε τους έχεις γνωρίσει μέσα στον πρώτο χρόνο. Λογικά μένουν μακρυά και βλέπουν και τον ίδιο μια στις τόσες οπότε μια συνάντηση μαζί τους θα ήταν δύσκολο να κανονιστεί. Κάποια στιγμή θα τους γνωρίσεις σίγουρα.

7. Πιστεύει οτι δε θέλεις να τους γνωρίσεις. Ισως απλά να πιστεύει πως δεν ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις τους φίλους του. Την επόμενη φορά που θα αναφέρει κάποιον, δοκίμασε να του δείξεις οτι θα σου άρεσε να γνωρίσεις τα άτομα για τα οποία ακούς τόσα πράγματα.

8. Δε σε βλέπει και τόσο σοβαρά -ακόμη-. Αν είστε στην αρχή της σχέσης σας, δεν είναι σίγουρος οτι θα είσαι για πολύ καιρό στη ζωή του. Για τον άντρα η γνωριμία με τους φίλους είναι σαν τη γνωριμία με τους γονείς. Σημαίνει πως ήρθες για να μείνεις. Οπότε κάνε υπομονή, όταν σοβαρέψει το πράγμα, θα τους γνωρίσεις.

9. Δεν έχει γνωρίσει τους δικούς σου φίλους. Αν δεν έχει γνωρίσει τους φίλους σου, δύσκολα θα σου γνωρίσει τους δικούς του. Γι’αυτό, κανόνισε μια κοινή έξοδο, που θα μπορέσουν όλοι να γνωριστούν με όλους και που ξέρεις, ίσως γίνετε όλοι μια μεγάλη χαρούμενη παρέα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts