σεσουάρ - πιστολάκι μαλλιών

Τα 6 καλύτερα πιστολάκια μαλλιών!

by ediva

Ένα καλό πιστολάκι μαλλιών είναι απαραίτητο εργαλείο ομορφιάς. Ακόμα και για το σπίτι αξίζει να επενδύσεις σε ένα επαγγελματικό πιστολάκι μαλλιών ή έστω σε ένα υψηλής ποιότητας οικιακό προϊόν. Φυσικά, η πιο κορυφαία επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι τα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών Parlux, μπορείς όμως να βρεις και πιο οικονομικά σε αντίστοιχη ποιότητα.

Ένα καλό πιστολάκι θα σε βοηθήσει στο σωστό στέγνωμα των μαλλιών σου χωρίς να τα καταστρέφει. Επίσης θα αποτρέψει το φριζάρισμα και θα μπορείς να στεγνώνεις τα μαλλιά σου πιο αποτελεσματικά σε λιγότερο χρόνο. Παρακάτω θα βρεις 6 γυναικεία σεσουάρ που αξίζει να αγοράσεις!

6 Καλά σε σουάρ για τα μαλλιά σου!

 

1. Πιστολάκι μαλλιών Bellisima!

πιστολάκι μαλλιών bellisima

Ένα καλό σεσουάρ είναι το Imetec P5 3800 Pro της Bellisima. Το πιστολάκι αυτό θα σου δώσει ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα και θα σου αφήσει τα μαλλιά σου όμορφα και λεία. Το μόνο που πρέπει να λάβεις υπόψην είναι πως δε πρόκειται για το πιο ελαφύ πιστολάκι μαλλιών, θα σου κάνει όμως καλή δουλειά στα μαλλιά σου!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Δες επίσης: Οι 5 καλύτερες ισιωτικές μαλλιών με ατμό!

2. Σεσουάρ μαλλιών IZZY για τέλειο ίσιωμα!

izzy σεσουάρ μαλλιών

Εξαιρετική επιλογή είναι και το IZZY Σεσουάρ hair protect 2300 το οποίο μάλιστα είναι και πολύ οικονομικό. Έχει πολύ καλές αξιολογήσεις με τους αγοραστές του προϊόντος να τονίζουν τη μεγάλη ισχύ του. Με το σεσουάρ αυτό θα μπορείς να ισιώνεις και να φορμάρεις πανεύκολα τα μαλλιά σου!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Δες επίσης: 6 Λάθη που κάνετε με την μασιά ισιώματος!

4. BABYLISS Pro Light 2100W πιστολάκι για τα μαλλιά!

babyliss γυναικείο πιστολάκι για τα μαλλιά

Διάλεξε το Babyliss Pro Light 2100W εάν αναζητάς ένα αθόρυβο πιστολάκι μαλλιών που θα δίνει επαγγελματικό look στα μαλλιά σου. Περιέχει, φυσικά, φισούνα και στενό στόμιο και είναι σε πολύ λογική τιμή!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

5. Οικονομικό πιστολάκι μαλλιών Philips!

philips πιστολάκι μαλλιών

Κι όμως, μπορείς να βρεις καλό σεσουάρ μαλλιών με λιγότερα από 25 ευρώ. Το συγκεκριμένο προϊόν της Philips είναι ιδανικό για πιο απλή χρήση που συμπεριλαμβάνει απλό στέγνωμα ή ελαφρύ ίσιωμα. Είναι από τα πιστολάκια μαλλιών που θα ξοδέψεις λίγα χρήματα αλλά θα έχεις ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα!

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Δες επίσης: Τα 8 καλύτερα ψαλίδια μαλλιών για τέλειες μπούκλες!

6. Σεσουάρ μαλλιών Remington

πιστολάκι μαλλιών και εξαρτήματα

Μια ακόμα επιλογή στα πιστολάκια μαλλιών είναι και το Remington AC8002 E51 το οποίο διαθέτει και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το σεσουάρ έτσι ώστε να έχεις αποτέλεσμα κομμωτηρίου στα μαλλιά σου.

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Related Posts