γυναίκα με γυαλιά ηλίου

Τι χρώμα φακούς να διαλέξεις στα γυαλιά ηλίου σου!

by ediva

Το μαύρο, το γκρι και το καφέ είναι τα πιο συνηθισμένα χρώματα στους φακούς των γυαλιών ηλίου. Βέβαια τα τελευταία χρόνια είναι στη μόδα τα γυαλιά με χρωματιστούς φακούς. Το trend αυτό είναι στιλάτο και διασκεδαστικό, όμως οι χρωματιστοί φακοί είναι παραπάνω από μια στιλιστική πινελιά.

Στη πραγματικότητα κάθε χρώμα εξυπηρετεί έναν σκοπό. Ιδανικά πρέπει να διαλέγεις χρώμα στους φακούς σου ανάλογα με τη χρήση που σκοπεύεις να κάνεις. Παρακάτω θα βρεις έναν οδηγό για το ποιο χρώμα φακών είναι το κατάλληλο για εσένα!

Ποιο χρώμα φακών στα γυαλιά ηλίου είναι το κατάλληλο για εσένα!

 

Γκρι φακοί ηλίου στα γυαλιά ηλίου!

μαύρα γυναικεία γυαλιά

Οι γκρι φακοί στα γυαλιά ηλίου είναι από τα πιο συνηθισμένα χρώματα καθώς παρέχει υψηλή μείωση του φωτός ενώ διατηρεί τα χρώματα στις πραγματικές τους αποχρώσεις. Είναι ιδανικά εάν οδηγείς ή εάν γενικά θέλεις έχεις μια διακριτική εικόνα χωρίς πολλά πολλά χρώματα.

Δες επίση: Γυναικεία γυαλιά ηλίου Miu Miu για το Καλοκαίρι 2020

Γυαλια ηλίου με καφέ ή κόκκινους φακούς!

στρογγυλά γυαλιά ηλίου με καφέ φακούς

Οι καφέ φακοί στα γυαλιά ηλίου είναι επίσης από τα δημοφιλέστερα χρώματα καθώς μειώνει σε μεγάλο βαθμό την ένταση του φωτός και δε παραμορφώνει τα χρώματα. Προτιμώνται για καθημερινή χρήση, είναι όμως τόσο ευέλικτο και ουδέτερο χρώμα που θα σε βολέψει για όλες τις δραστηριότητες σου.

 Δες επίσης: Προστασία ματιών: 6 tips για να διαλέξεις τα σωστά γυαλιά ηλίου!

Κίτρινοι φακοί στα γυαλιά!

γυναικεία γυαλιά ηλίου με κίτρινους φακούς

Οι κίτρινοι φακοί εμποδίζουν κυρίως το μπλε φως. Παραμορφώνουν αρκετά το φυσικό χρώμα των πραγμάτων, τα κάνει όμως να δείχνουν πιο φωτεινά και έντονα. Είναι κατάλληλα για χειμερινές δραστηριότες όπου μπορεί να υπάρχει συννεφιά ή ομίχλη!

Δες επίσης: Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα προσώπου σου!

Μπλε φακοί!

μπλε γυαλιά ηλίου γυναικεία

Οι μπλέ ή και οι μοβ φακοί στα γυαλιά ηλίου μειώνουν σημαντικά την ένταση της φωτεινότητας του ήλιου. Στις αποχρώσεις αυτές τα γυαλιά ηλίου πολλές φορές είναι και σαν καθρέφτες, ένα στυλ αρκετά δημοφιλές για πολλά χρόνια. Είναι βοηθητικά σε συνθήκες ομίχλης ή χιονιού!

Δες επίσης: Οικονομικά γυναικεία φορέματα και γυαλιά ηλίου!

Πράσινοι φακοί στα γυαλιά!

πράσινοι φακοί στα γυαλιά ηλίου

Οι φακοί στις αποχρώσεις του πράσινου κάνουν τις σκιές να φαίνονται πιο φωτεινές. Είναι φακοί για καθημερινή χρήση. Τα πρώτα σχέδια με πράσινους φακούς είχαν κυκλοφορήσει για τους αθλητές καθώς τους ευνοούσαν όταν υπήρχε ομίχλη. Σήμερα οι πράσινοι φακοί αποτελούν και μια δήλωση στυλ καθώς ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα!

Δες επίσης: 20 Στρογγυλά γυαλιά ηλίου για να είσαι in fashion!

Ροζ φακοί!

ροζ γυαλιά ηλίου στρογγυλά

Δες επίσης: 15 επιλογές για Γυαλιά Ηλίου (Dolce&Gabbana, R.Cavalli, Carrera)

Οι ροζ φακοί ηλίου είναι πολύ αποτελεσματικοί στην αντίληψη του βάθους αλλά και της αντίθεσης των χρωμάτων. Είναι πολύ ξεκούραστα για τα μάτια και προτείνονται στους οδηγούς και στους αθλητές!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts