εφαρμογες για φυτα

6 Δωρεάν εφαρμογές για φυτά που θα λατρέψεις!

by ediva

Τα φυτά είναι απαραίτητα σε κάθε σπίτι, είτε αυτά είναι εσωτερικού ή και εξωτερικού χώρου. Θα σου δείξω ποιες είναι οι σημαντικότερες δωρεάν εφαρμογές για φυτά, που θα σε βοηθήσουν να τα κρατήσεις υγιή, διατηρώντας τη ζωντάνια τους για περισσότερο καιρό.

Οι περισσότερες εφαρμογές διατίθενται για android λογισμικό αλλά και ios, για να μπορείς εύκολα να τις βρεις και να τις κατεβάσεις. Ανάλογα τις ανάγκες σου, δες τι σου ταιριάζει και λάβε ειδοποιήσεις για το πότε πρέπει να τα ποτίζεις και τι πρέπει να προσέχεις όσον αφορά τη φροντίδα τους.

6 Δωρεάν εφαρμογές για φυτά που πρέπει να δεις!

 

1) Planta Sana

planta sana app για φυτα

Ιδανική εφαρμογή για όλους, επαγγελματίες και μη που χρειάζονται παραπάνω γνώσεις όσον αφορά τις ασθένειες των φυτών τη συχνότητα ποτίσματος και πολλές άλλες συμβουλές. Διατίθεται δωρεάν και είναι εξαιρετικά χρήσιμη για οικιακούς κήπους αλλά και παραγωγούς.

2) PlantNet

plantnet για φυτα εφαρμογη

Μια χρήσιμη εφαρμογή με την οποία μπορείς τραβώντας μια φωτογραφία του φυτού σου να το αναγνωρίσεις και να δεις πως να το φροντίσεις. Είναι ιδανική για εσένα που κατά καιρούς ψάχνεις να βρεις την ονομασία των φυτών και να μάθεις περισσότερα στοιχεία για αυτά.

Μπορείς να δεις ακόμα 5 Φυτά για το μπαλκόνι σου που είναι εύκολο να διατηρήσεις!

3) Gardentags

gardentags εφαρμογη φυτων

Χρήσιμη και εξαιρετικά εύκολη εφαρμογή για να βρίσκεις τα  φυτά που έχεις, να βλέπεις παρόμοια φυτά με το δικό σου από όλο τον κόσμο και να κρατάς ένα ημερολόγιο σχετικά με τη φροντίδα τους.

4) Homegrown with Bonnie Plant

εφαμοργη για φυτα Homegrown

Διαφορετική από τις άλλες εφαρμογές, σου προσφέρει ένα λεπτομερές πρόγραμμα όπου βλέπεις τα φυτά που ήδη έχεις, αυτά που θέλεις στο μέλλον να προσθέσεις και λεπτομερή στοιχεία για τη φροντίδα τους. Μπορείς ακόμα να παρακολουθείς πότε τα πότισες τελευταία φορά, ώστε να υπολογίζεις το επόμενο πότισμα. Δες επίσης 6 Φυτά ανθεκτικά στο κρύο για το μπαλκόνι σου το χειμώνα!

5) Picture This

Picture This εφαρμογες φυτων

Μια από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές αναγνώρισης φυτών, θα σε βοηθήσει να βρεις την ονομασία και το είδος του φυτού αλλά και να διαβάσεις χρήσιμες συμβουλές από ειδικούς για να το φροντίσεις.

6) Gardenia

εφαρμογη για φυτα Gardenia

Πολύ χρήσιμη και εύχρηστη εφαρμογή για να γνωρίζεις τα φυτά που καλλιεργείς, το χρόνο και την ποσότητα ποτίσματος, την περίοδο κλαδέματος και άλλα. Διατίθεται δωρεάν και είναι μια από τις πιο διαδεδομένες ανά τον κόσμο.

Μπορείς να δεις ακόμα 6 Φυτά που θα φέρουν θετική ενέργεια στο σπίτι σου!

Αυτές οι εύχρηστες και εξαιρετικά χρήσιμες δωρεάν εφαρμογές για φυτά, θα σε βοηθήσουν να τα διατηρήσεις υγιή για περισσότερο καιρό και να απολαμβάνεις τα οφέλη τους για χρόνια.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts