εφαρμογες για γυμναστικη απο το σπιτι

8 Εφαρμογές για να χάσεις βάρος στο σπίτι!

by ediva

Τώρα που είναι όλο και περισσότερο επιβεβλημένο να μένουμε μέσα, κάτι που μας ανησυχεί είναι η υγεία και κατά συνέπεια το βάρος μας. Θα σου δείξω ποιες οκτώ εφαρμογές να δεις για να χάσεις βάρος στο σπίτι εύκολα και αποτελεσματικά, με τη βοήθεια του κινητού σου.

Απλές στη χρήση εφαρμογές, που η καθεμία εστιάζει σε σημαντικά θέματα που έχουν να κάνουν με τη διατροφή, τις υγιεινές συνταγές, τις ασκήσεις, τη θερμομέτρηση και γενικότερα έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής.

8 Μοναδικά apps για να χάσεις βάρος στο σπίτι!

 

1) 8 fit

εφαρμογη για ασκησεις 8fit

Αυτή η εφαρμογή διαθέτει πάνω από 200 ασκήσεις για να γυμνάσεις κάθε μέρος του σώματος αποτελεσματικά, σε μικρό χρονικό διάστημα και μέσα στο σπίτι σου. Ακόμα, θα βρεις πολλές επιπρόσθετες συμβουλές για τη διατροφή σου και το πως να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση.

Μπορείς να δεις επίσης Πως θα χάσεις βάρος ανάλογα τον σωματότυπο σου!

2) MyFitness Pal

εφαρμογη για διατροφη my fitness pal

Μία από τις πιο γνωστές και δημοφιλής εφαρμογές στον κόσμο του fitness, είναι η Myfitness Pal. Εδώ θα βρεις πολλές υπηρεσίες που άλλες δεν διαθέτουν, όπως το σκανάρισμα των barcodes των προϊόντων για να δεις πόσο θρεπτικά είναι, σημειώνεις το τρως καθημερινά για να παρακολουθείς τη θερμιδική τους αξία και απόδοση. Μπορείς να ανεβάζεις συνταγές δικές σου που θεωρείς ότι είναι εξαιρετικά θρεπτικές και νόστιμες. Μια εφαρμογή που σε συντροφεύει στην καθημερινή διατροφή σου.

3) Gain Fitness

εφαρμογη για ασκησεις gain fitness

Μια εφαρμογή που σε προμηθεύει μερικά από τα καλύτερα βίντεο γυμναστικής, τα οποία έχουν δημιουργήσει γνωστοί personal trainers

Μπορείς να δεις επίσης 5 Αντιοξειδωτικά ροφήματα γα να χάσεις βάρος!

4) Sworkit

εφαρμογη για γυμναστικη στο σπιτι sworkit

Εύχρηστη εφαρμογή που έχει πολλά επιμέρους στοιχεία να επιλέξεις για να γυμναστείς όπως cardio, yoga, streching και strength. Μέσα από την κάθε επιλογή θα βρεις πολλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις από το σπίτι σου και να αποκτήσεις ευεξία και καλύτερη φυσική κατάσταση.

5) Nike Training Club

nike training εφαρμογη

Σε αυτό το app θα βρεις πολλές ασκήσεις που μπορείς εύκολα να κάνεις στο σπίτι σου και να πετύχεις τον στόχο σου. Ακόμα έχει πολλές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να μείνεις στον στόχο. Εξαιρετική επιλογή για εσένα που ψάχνεις μια δωρεάν εφαρμογή με καλές ασκήσεις για εκγύμναση. Δες εδώ 5 Λάθη που σε εμποδίζουν να χάσεις κιλά και να διατηρήσεις το βάρος σου!

6) Shred

εφαρμογη για ασκησεις shred

Με το Shred  μπορείς να γυμναστείς με φίλους από το σπίτι σας και να βλέπετε τι άσκηση κάνει ο άλλος αλλά και την πρόοδο του. Εξαιρετική εφαρμογή για εκγύμναση, με απλές συμβουλές και πολλές ασκήσει για κάθε μέρος του σώματος.

7) Lifesum

εφαρμογη για διατροφη lifesum

 

Εφαρμογή για να βρεις τη διατροφή που σου ταιριάζει και να υιοθετήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Και εδώ μπορείς να χρησιμοποιείς τα barcodes των προϊόντων για να βλέπεις πόσο θρεπτικά είναι. Επίσης θα βρεις πάμπολλες συνταγές μαγειρικής για να δοκιμάσεις.

8) Calm

εφαρμογη για διαλογισμο χαλαρωση calm

Για το τέλος αφήνω μια  εφαρμογή που θα σε βοηθήσει στον διαλογισμό, τον ύπνο και την χαλάρωση. Θα βρεις μαθήματα για να χαλαρώνεις μετά από έντονο στρες και άγχος, μουσική για διαλογισμό και όχι μόνο ακόμα και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν να κοιμάσαι πιο ευχάριστα.

Μπορείς να δεις ακόμα 6 Λόγοι που πεινάς συνέχεια και δεν χάνεις βάρος!

 Αυτές οι εφαρμογές για να χάσεις βάρος στο σπίτι εύκολα και απλά, θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής , μέσα από άσκηση, υγιεινή διατροφή και γενικότερες συμβουλές για να πετύχεις τον στόχο σου και να είσαι γεμάτη ευεξία και ενέργεια.

Related Posts