χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες

Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

by Effie M.

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, πολλές από μας σκεφτόμαστε να αλλάξουμε ή να ανανεώσουμε το χρώμα των μαλλιών μας! Όμως όταν διαλέγουμε απόχρωση, πρέπει να φροντίσουμε να ταιριάζει με την επιδερμίδα μας! Ακόμα, με τον ήλιο, πολλές από μας μαυρίζουμε πολύ, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε κάποιο από τα χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

Όποιος είπε πως τα σταρένια δέρματα ταιριάζουν μόνο με μαύρα μαλλιά, έκανε μεγάλο λάθος! Οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες, μπορούν να λάμψουν και να φωτίσουν ακόμα και με πιο ανοιχτόχρωμες επιλογές! Συνήθως, αυτό μπορείς να το πετύχεις με αποχρώσεις κοντά στο φυσικό σου ή με ανταύγειες! Ακόμα, το κατάλληλο χρώμα για σένα, μπορεί να είναι πολύ μακριά από το φυσικό σου! Δεν έχεις να χάσεις κάτι με το να το τολμήσεις! Δες παρακάτω μερικά εντυπωσιακά χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

Ποιο είναι το ιδανικό χρώμα μαλλιών για σταρένιες επιδερμίδες;

Σοκολατί – χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες

σοκολατί χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες κοπέλα με σοκολατί μαλλιάκοπέλα με σοκολατί μαλλιά σοκολατί χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες

Το αγαπημένο σε όλες τις μελαχρινές σοκολατί, είναι το πρώτο χρώμα που σου προτείνω! Είναι μια γλυκιά απόχρωση που δίνει μια φρεσκάδα στα μαλλιά σου, ενώ ταιριάζει πολύ με τις σκούρες επιδερμίδες! Αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις λεπτές ανταύγειες στις άκρες ή να κάνεις μπαλαγιάζ! Φρόντισε όμως το χρώμα τις ανταύγειας να είναι κοντά στο σοκολατί που έχεις επιλέξει για να ταιριάζει και να φαίνεται πιο φυσικό!

Δες επίσης: 6 Ιδέες για εντυπωσιακά μαλλιά με Balayage σε καστανό 

Bronze χρώμα

bronze χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες bronze χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες κορίτσι με σγουρά bronze μαλλιά bronze μαλλιά

Άλλο ένα από τα χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες που θα σε εντυπωσιάσει, είναι το bronze! Αυτό το χρώμα, είναι κάτι ενδιάμεσο από ginger και καστανόξανθο! Μπορεί να είναι δύσκολο να το πετύχεις αν έχεις μαύρα μαλλιά, αλλά το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Ταιριάζει πολύ με τις σταρένιες και ηλιοκαμένες επιδερμίδες, και δε χρειάζεται αρκετή περιποίηση! Μπορείς να το διατηρήσεις με ένα απλό ρεφλέ!

Δες επίσης: Πώς να διαλέξεις το σωστό χρώμα μαλλιών!

Καστανό – χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες

κοπέλα με σπαστά καστανά μαλλιά κοπέλα με σγουρά καστανά μαλλιά - χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες κοπέλα με σγουρά καστανά μαλλιά κοπέλα με σπαστά καστανά μαλλιά - χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμεςΦυσικά, και το καστανό δε θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα! Το φυσικό καστανό σου χρώμα είναι σίγουρα μία καλή επιλογή για σένα που έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα! Για αυτό, αν θέλεις να αλλάξεις τα μαλλιά σου και να επιλέξεις μία πιο σίγουρη και διαχρονική επιλογή, το καστανό σίγουρα θα σε εκπλήξει!

Δες επίσης: Τι χρώμα μαγιό ταιριάζει σε καστανομάλλες!

Σκούρο ξανθό – Μελί

κοπέλα με σκούρο ξανθό μαλλιά κότσο χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες - σκούρο ξανθό χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες - σκούρο ξανθό σκούρο ξανθό μαλλίΑκόμα ένα χρώμα μαλλιών για σκουρόχρωμες γυναίκες είναι το καστανόξανθο! Το συγκεκριμένο είναι ένα γλυκό μελί ξανθό μαλλί το οποίο είναι εύκολο να το πετύχεις καθώς δε χρειάζεται να κάνεις ντεκαπάζ! Όμως, αν θέλεις, μπορείς να προσθέσεις μερικές ξανθές ανταύγειες, που θα δώσουν την αίσθηση πως τα μαλλιά σου άνοιξαν φυσικά από τον ήλιο! Τα μαλλιά με φυσικές ξανθές ανταύγειες είναι η top τάση του καλοκαιριού!

Δες επίσης: 4 Τρόποι να αποκτήσεις φυσικές ανταύγειες στα μαλλιά!

Ginger – χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες

ginger χρώμα μαλλιών ginger χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες ginger χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες ginger χρώμα μαλλιώνΤέλος, ένα αρκετά τολμηρό χρώμα είναι το ginger! Το ξέρω πως τα ginger μαλλιά έχουμε συνηθίσει να τα βλέπουμε στα πολύ ανοιχτόχρωμα δέρματα, όμως δένουν πολύ και με τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες! Αν θέλεις να κάνεις μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου μπορείς να το δοκιμάσεις! Συζήτησε το πρώτα με την κομμώτρια σου για να είσαι σίγουρη πως δε θα ταλαιπωρήσεις πολύ την τρίχα σου!

Related Posts