πως να κανείς φυσικές μπούκλες

Πως να αποκτήσεις εντυπωσιακές φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα!

by ediva

Οι μπούκλες είναι πανέμορφες, αλλά είναι ακόμα καλύτερες όταν είναι ή έστω δείχνουν φυσικές. Είναι κρίμα όμως να ταλαιπωρείς τα μαλλιά σου και να χρησιμοποιείς συνεχώς πιστολάκι ή μασιά καθώς φθείρουν πολύ τη τρίχα. Ευτυχώς υπάρχουν απλές τεχνικές και tips για τα μαλλιά που μπορείς να δοκιμάσεις για να αποκτήσεις φυσικές μπούκλες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις μερικά πολύ απλά βήματα και να περιμένεις μερικές ώρες έως τα μαλλιά σου να πάρουν το επιθυμητό σχήμα.

Εάν έχεις ίσια μαλλιά μπορείς να δημιουργήσεις μπούκλες με ειδικά πιασίματα στα μαλλιά που μετά από λίγες ώρες θα έχουν δώσει ωραίο σχήμα στα μαλλιά σου. Εάν έχεις ήδη μπουκλωτά ή κυματιστά μαλλιά μπορείς να βελτιώσεις την όψη τους με τη κατάλληλη περιποίηση. Εδώ θα βρεις 2 πολύ εύκολους τρόπους για φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα καθώς και tips για καλύτερες μπούκλες σε ήδη μπουκλωτά μαλλιά!

Συμβουλές για να έχεις όμορφες φυσικές μπούκλες!

 

Τρόπος για τέλειες μπούκλες με κορδέλα μέσα σε ένα βράδυ!

πως να φτιάξεις μπούκλες χωρίς θερμότητα βήματα για φυσικές μπούκλες

πως να αποκτήσεις φυσικές μπούκλες

Εφάρμοσε την τεχνική αυτή σε νωπά μαλλιά. Πέρασε στο κεφάλι σου μια κορδέλα που να μη σε σφίγγει, αλλά ταυτόχρονα να μην είναι και πολύ χαλαρή. Ξεκινώντας από τα μπροστινά μαλλιά και ύστερα πηγαίνοντας προς τα πίσω, πέρνα μικρές μικρές τούφες γύρω από την κορδέλα. Φρόντισε να σφίγγεις αρκετά για να μην σου λυθούν αργότερα. Κάνε αυτή τη διαδικασία για όλο σου το μαλλί και χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια εάν νιώθεις ότι μπορεί να λυθούν τα μαλλιά σου από τη κορδέλα.

Κοιμήσου έτσι και το επόμενο πρωί θα ξυπνήσεις με υπέροχες μπούκλες. Εάν θες να το κάνεις την ημέρα, φρόντισε να αφήσεις τα μαλλιά σου δεμένα στη κορδέλα μέχρι να έχουν στεγνώσει εντελώς. Συνήθως 3-4 ώρες είναι αρκετές!

Extra tip: Όσο πιο μικρές και έντονες θες τις μπούκλες σου τόσο πιο σφικτά πέρνα κάθε τούφα γύρω από τη κορδέλα!

Δες επίσης: 6 Καθημερινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

Τεχνική για φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα!

φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα

φυσικές μπούκλες χωρίς θερμότητα

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται επίσης σε νωπά μαλλιά. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και στριφογύρισε κάθε μεριά προς τα έξω. Στριφογύρισε τα αρκετά και στη συνέχεια στερέωσε τα μαλλιά σου στη κεφαλή με τσιμπιδάκια. Άφησε τα να στεγνώσουν από μόνα τους και μετά από 2-3 ώρες θα έχεις τέλειες μπούκλες, σαν να τις έφτιαξες με ψαλίδι για μπούκλες!

Δες επίσης: 27 Ιδέες για βραδινά χτενίσματα με μπούκλες!

Tips για πιο όμορφες μπούκλες στα ήδη μπουκλωτά μαλλιά!

φυσικές μπούκλες σγουρά μαλλιά

Δες επίσης: 20 Υπέροχα χτενίσματα με χαλαρές μπούκλες!

  • Χρησιμοποίησε τη φισούνα όταν στεγνώνεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι.
  • Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα σαμπουάν και προϊόντα styling που προορίζονται για μαλλιά με μπούκλες.
  • Πιάνε ψηλά τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του ύπνου έτσι ώστε να μην πατικώνονται και χαλάει το σχήμα της φυσικής σου μπούκλας.
  • Προτίμησε μια χτένα για τα μαλλιά σου και όχι βούρτσα.
  • Απόφυγε να ισιώνεις τα φυσικά μαλλιά σου καθώς αυτό με την πάροδο του χρόνου θα οδηγήσει στην αλλοίωση της φυσικής μορφής των μαλλιών σου.
google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts