καθημερινα χτενισματα που μπορεις να κανεις μονη σου

6 Καθημερινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου!

by ediva

Η φροντίδα και η περιποίηση στα μαλλιά απασχολεί κάθε γυναίκα καθημερινά. Όταν ξυπνάς είναι φυσικό να είναι το μαλλί σου λιγάκι ατημέλητο και όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να σε κάνει να δυσανασχετείς. Υπάρχουν στυλ και χτενίσματα για όλους τους τύπους μαλλιών που θα λύσουν τα χέρια σου.

Δες παρακάτω 6 καθημερινά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και δοκίμασε τα. Ακόμη και αν δεν είναι κάτι που σε ανησυχεί ιδιαίτερα το να κάνεις εναλλαγές στην εμφάνιση σου είναι κάτι αναζωογονητικό και όμορφο και ας μην έχεις να πας κάπου, σε κάθε γυναίκα αρέσει να είναι περιποιημένη.

Εύκολα και γρήγορα καθημερινά χτενίσματα μαλλιών!

 

1. Διπλή αλογοουρά

Διπλή αλογοουρά με τρία βήματα Διπλή αλογοουρά με τρία βήματα  Διπλή αλογοουρά με τρία βήματα

Είναι ένα στυλ που μπορείς να κάνεις καθημερινά, εύκολο και ιδιαίτερο. Ιδανικό αν έχεις μακριά και λεπτά μαλλιά. Για να το φτιάξεις χρειάζεσαι μόνο τρία βήματα. Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση και κάνε την πρώτη αλογοουρά, ακολούθως κάνε τη δεύτερη και είσαι έτοιμη. Αν θες μπορείς να δώσεις όγκο στο μαλλί με το να ξύσεις με μια κτένα την πάνω αλογοουρά.

Δες επίσης: 12 Υπέροχα χτενίσματα για κοριτσάκια με κοντά μαλλιά!

2. Στριφτό με καρφίτσα

εύκολο και γρήγορο χτένισμα με καρφίτσα εύκολο και γρήγορο χτένισμα με καρφίτσα εύκολο και γρήγορο χτένισμα με καρφίτσα

Δεν είναι ανάγκη να κάνεις περίπλοκα χτενίσματα, ακόμη και ένα απλό στυλ σαν αυτό είναι εξίσου όμορφο και χαριτωμένο. Παίρνεις μια μικρή τούφα στα πλάγια και τη στρίβεις, στη συνέχεια θα βάλεις μια καρφίτσα διαγώνια και ακόμη μια έτσι ώστε να κάνεις ένα σταυρό. Ένα χτένισμα αν θες να απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπο σου.

Δες επίσης: 5 Κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα λεπτά μαλλιά!

3. Μισά μαλλιά πάνω

Εύκολο χτένισμα με μισα μαλλιά πάνω Εύκολο χτένισμα με μισα μαλλιά πάνω

Ένα στυλ πολύ συνηθισμένο αλλά διαχρονικά βολικό και όμορφο στα χτενίσματα. Θα δέσεις κανονικά τα μισά μαλλιά σου επάνω και στη συνέχεια θα χαλαρώσεις με τα δάχτυλα σου την κοτσίδα προσεχτικά ώστε να αφήσεις ένα μικρό διάστημα. Τέλος, θα τη γυρίσεις προς τα μέσα στο διάστημα που έχεις κάνει.

Δες επίσης: Νέες τάσεις στα χτενίσματα και στα κουρέματα για την άνοιξη 2020

4. Χαμηλός κότσος μπαλαρίνας

Χαμηλος κότσος στυλ μπαλαρίνας με πλεξούδα Χαμηλος κότσος στυλ μπαλαρίνας με πλεξούδα Χαμηλος κότσος στυλ μπαλαρίνας με πλεξούδα

Είναι η απλή χαμηλή κοτσίδα, “ντομάτα” που θυμίζει το χτένισμα της μπαλαρίνας. Έχει όμως κάτι διαφορετικό και αυτό είναι η πλεξούδα. Για να πετύχεις αυτό το χτένισμα για αρχή θα κάνεις μια χαμηλή πλεξούδα. Μετά θα τυλίξεις γύρω από τη βάση της πλεξούδας σου όπως θα έκανες μια απλή “ντομάτα” στερεώνοντας τη με καρφίτσες.

Δες επίσης: 30 Ιδέες για χτενίσματα με τσιμπιδάκια!

5. Πλεξούδα στο πλάι

Πως να κάνεις πλξούδα στο πλάι για ένα ρομαντικό χτενίσμα

Για αυτό το χτένισμα, απλά θα πρέπει να κάνεις μια πλεξούδα στο πλάι με τα μισά μαλλιά και θα τη σταθεροποιήσεις με τσιμπιδάκια. Τέλος, θα μαζέψεις το υπόλοιπο μαλλί σε ένα κότσο. Αν θες μπορείς να αφήσεις μερικές τούφες μπροστά για να έχεις ένα πιο ανέμελο και καθημερινό στυλ.

Δες επίσης: Πως να φτιάξεις μια πλεξούδα ψαροκόκαλο!

6. Ρομαντικό χτένισμα με πλεξούδες για μακριά μαλλιά

Ρομαντικό στυλ χτενίσματος με πλεξούδες για μακριά μαλλιά

Για σένα που έχεις μακριά μαλλιά αυτό το στυλ είναι ότι πρέπει για να πετύχεις ένα ρομαντικό και χαριτωμένο στυλ στην εμφάνιση σου. Θα κάνεις μια χωρίστρα στη μέση και θα δημιουργήσεις μια πλεξούδα χαλαρή σε κάθε μεριά ασφαλίζοντας τη με τσιμπιδάκια. Θα επαναλάβεις τη διαδικασία για να κάνεις ακόμη μια πλεξούδα πίσω από αυτές που έχεις κάνει ήδη, και είσαι έτοιμη. Αν προτιμάς άφησε και δύο τούφες μπροστά.

Related Posts