Εύκολη-άσκηση-για-γλουτούς-πόδια-στο-σπίτι-www.ediva.gr

Εύκολη άσκηση για γλουτούς και πόδια στο σπίτι

by ediva-author

Η άσκηση για γλουτούς είναι κάτι που δεν πρέπει να παραμελείς ειδικά τώρα που έφτασε καλοκαίρι.

Μπορεί να μπήκε σχεδόν το Καλοκαίρι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν προλαβαίνεις να κάνει ασκήσεις για τα πόδια και τους γλουτούς σου ώστε να σμιλευτούν ακόμα παραπάνω. Ένα σμιλεμένο κορμί είναι πάντα ελκυστικό και κάνει τα κεφάλια να γυρνούν στην παραλία και θα αναδείξει και το αγαπημένο καινούριο σου brazil μαγιό φυσικά!


Μην ξεχνάς πως δεν φτάνει μόνο η άσκηση για γλουτούς.. Εμπλούτισε τη διατροφή σου με φρούτα, λαχανικά και φρέσκους χυμούς από αυτά που θα φτιάξεις μόνη σου που θα βοηθήσουν στην αποτοξίνωση του σώματος σου, άρα και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. έτσι θα έχεις και πιο γρήγορα αποτελέσματα!

Το ediva.gr  σου προτείνει ένα πρόγραμμα άσκησης γλουτών στο σπίτι αλλά και άσκησης για τα πόδια ταυτόχρονα. Είναι πολύ αποτελεσματικό, χρειάζεσαι λίγα λεπτά την ημέρα ενώ γίνεται και χωρίς όργανα γυμναστηρίου!Μην ξεχνάς πως η καλύτερη ώρα για γυμναστική είναι η πρωινή. Αφύπνισε τους μύες σου πριν πάρεις το πρωινό σου.

Δες το βίντεο 15 λεπτών που είναι σε πραγματικό χρόνο και σου δείχνει βήμα προς βήμα πως θα κάνεις την κάθε άσκηση για γλουτους στο σπίτι!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts