γραφείο home office

5 Ιδέες διακόσμησης γραφείου για ένα λειτουργικό home office!

by tzinav

Οι περισσότερες από εμάς αυτές τις μέρες δουλεύουμε από το σπίτι για να προστατεύσουμε την υγεία μας. Μπορεί αυτό στην αρχή να ακούγεται βολικό, έπειτα όμως διαπιστώνονται μερικές δυσκολίες που έχει το home office. Έτσι, ο χώρος του γραφείου μπορεί να χρειάζεται μερικές συμβουλές διακόσμησης προκειμένου να δουλέψεις στο σπίτι εξίσου αποτελεσματικά.

Πράγματι, το να εργάζεσαι από το σπίτι απαιτεί μερικές τροποποιήσεις στο χώρο σου και συμβουλές οργάνωσης αν θέλεις να παραμείνεις το ίδιο δημιουργική στη δουλειά. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες διακόσμησης του γραφείου για να έχεις ένα λειτουργικό home office!

5 Tips για να κάνεις τη δουλειά από το σπίτι αποτελεσματική!

 

1. Απομάκρυνε το γραφείο από τον τοίχο

καφέ γραφείο στη μέση του δωματίου γραφείο home office

Όταν το γραφείο σου βλέπει απευθείας σε τοίχο τότε πόσο εμπνευστική μπορεί να είναι η θέα σου; Αν λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να το μεταφέρεις μακριά από τοίχο τότε κάν’το! Εξάλλου, αν τοποθετήσεις το γραφείο στη μέση του χώρου και αποτελέσει έτσι το κεντρικό σημείο του χώρου τότε είναι πιο πιθανό να το κρατάς τακτοποιημένο και οργανωμένο.

Δες επίσης: Πώς να δημιουργήσεις μια ζεστή γωνία για διάβασμα!

2. Κρέμασε ένα ράφι

ξύλινο γραφείο ράφια

Τα ράφια, εκτός από όμορφη ιδέα διακόσμησης των τοίχων, αποτελεί και ένα τέλειο τρόπο για να οργανώσεις το χώρο. Έτσι, κρεμώντας ένα ράφι πάνω από το γραφείο αυτό που θα καταφέρεις είναι να αποσυμφορήσεις το γραφείο σου και να αποκτήσεις περισσότερη επιφάνεια για να εργάζεσαι άνετα. Με αυτή την απλή κίνηση και τροποποίηση δε θα χρειάζεται να περιορίζεσαι!

Δες επίσης: 5 Φωτιστικά που θα αναβαθμίσουν το σαλόνι σου!

3. Βάλε πινελιές τέχνης

γραφείο τοίχος με πολλούς πίνακες

Απαραίτητο για ένα αποτελεσματικό home office είναι να σε εμπνέει ώστε να εργαστείς με δημιουργικότητα. Για το λόγο αυτό πρέπει να το διακοσμήσεις έτσι ώστε αυτό που αντικρίζεις καθημερινά να μην είναι μονότονο. Προκειμένου να το πετύχεις, αυτό που συνήθως βοηθάει είναι μερικοί πίνακες ή οποιαδήποτε άλλη πινελιά τέχνης μπορεί να δώσει ενδιαφέρον στο χώρο. Κρέμασε λοιπόν τα αγαπημένα κάδρα, πίνακες, φωτογραφίες ή ότι άλλο εσύ θέλεις για να κάνεις το χώρο πιο ευχάριστο.

Δες επίσης: 5 Ιδέες για να διακοσμήσεις τους τοίχους του σαλονιού!

4. Κρύψε τα μικροπράγματα μέσα σε κουτιά

χρωματιστά κουτιά οργάνωσης

Τα μικροπράγματα που μπορεί να πετάς από εδώ και από εκεί μπορεί να σε αποσυντονίζουν την ώρα που δουλεύεις. Γι’ αυτό μπορείς να τα κρύψεις σε όμορφα κουτιά ώστε να μην πέφτει σε αυτά η προσοχή σου την ώρα που εργάζεσαι. Έτσι, ο χώρος θα είναι πιο τακτοποιημένος και δε θα αποσπάσαι από άσχετα πράγματα.

Δες επίσης: 6 Ιδέες για να φέρεις την άνοιξη στο σπίτι σου!

5. Φτιάξε έναν τοίχο- μαυροπίνακα

πίνακας μαύρος κιμωλία γραφείο

Δες επίσης:6 Κόλπα για Πρακτικό και Όμορφο σπίτι!

Μια πρωτότυπη, αλλά πολύ έξυπνη ιδέα για το χώρο του γραφείου σου είναι να βάψεις ένα τοίχο με μπογιά μαυροπίνακα. Πάνω στον τοίχο αυτό θα μπορείς να γράφεις, να ζωγραφίζεις, να κρατάς ημερολόγιο ή οτιδήποτε άλλο εσύ θέλεις. Έτσι, τα χαρτιά με τις σημειώσεις σου θα είναι λιγότερα, ο χώρος σου θα ξεχωρίζει κι εσύ θα είσαι πιο οργανωμένη!

Related Posts