κοντά κουρέματα όγκο

Ιδέες για εντυπωσιακά κοντά κουρέματα με όγκο

by tzinav

Τα κοντά μαλλιά μπορούν να δείξουν πολύ εντυπωσιακά σε μια γυναίκα. Ωστόσο, πολλές από εμάς τα φοβόμαστε. Ειδικά μάλιστα αν έχουμε λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο έχουμε την εντύπωση ότι ένα κοντό κούρεμα δε θα τους πηγαίνει ή θα τα κάνει να φαίνονται λίγα. Δεν είναι όμως απαραίτητα έτσι αφού υπάρχουν μερικά κοντά κουρέματα που μπορούν να δώσουν όγκο και να κάνουν τα μαλλιά σου να μοιάζουν πιο πλούσια.

Σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου και να τα κόψεις κοντά ή έχεις ήδη κοντά μαλλιά και θέλεις να τα κάνεις να δείχνουν πιο πλούσια; Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το σωστό κούρεμα! Ανακάλυψε λοιπόν μερικές ιδέες για εντυπωσιακά κοντά κουρέματα με όγκο!

Όμορφα κοντά κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα μαλλιά σου!

Shag κούρεμα για κοντά μαλλιά με όγκο

shag κούρεμα καστανά μαλλιά μαύρα μαλλιά στρώσεις

Αν ψάχνεις ένα μοντέρνο κοντό κούρεμα που θα δείχνει τέλειο ακόμα και με μηδαμινή φροντίδα και ταυτόχρονα θα δίνει όγκο στα μαλλιά τότε η τέλεια λύση είναι ένα shag κούρεμα. Αυτό που χαρακτηρίζει ένα shag κούρεμα είναι οι έντονες στρώσεις, οι οποίες χαρίζουν όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά. Δείχνει τέλειο σε σπασπά μαλλιά, χωρίς όμως να υστερεί στα ίσια. Μπορείς να συνδυάσεις το φιλάρισμα με μπροστινή φράντζα ή και όχι. Το σίγουρο είναι ότι με ένα shag καρέ θα έχεις ευκολία στα styling αλλά και πολύ στυλ!

Δες επίσης: 6 Κουρέματα και χτενίσματα που αδυνατίζουν το πρόσωπο

Κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα

ξανθά μαλλιά καρέ κοντά κουρέματα όγκο ξανθά μαλλιά καρέ ελαφρύ φιλάρισμα

Μια εναλλακτική λύση στο shag καρέ είναι ένα κοντό καρέ με ελαφρύ φιλάρισμα. Το κούρεμα αυτό είναι για εσένα αν αγαπάς τα κοντά μαλλιά αλλά δεν θέλεις να κάνεις κάτι έντονο. Οι ελαφριές στρώσεις θα δώσουν τον όγκο που τα μαλλιά σου χρειάζονται χωρίς όμως υπερβολές. Πρόκειται για ένα διαχρονικό κούρεμα που θα αναδείξει τα μαλλιά με λεπτή τρίχα.

Δες επίσης: 5 Μοντέρνες ιδέες για φιλαριστά μαλλιά

Ασύμμετρο pixie κούρεμα

κοντό μαλλί φράντζα κοντά κουρέματα όγκο ασύμμετρο pixie μαλλί

Αν θέλεις να πας σε ένα ακόμα πιο κοντό κούρεμα τότε ένα pixie κούρεμα είναι η απάντηση! Εξάλλου, σε ορισμένα πρόσωπα πηγαίνει τρομερά! Για περισσότερο όγκο όμως, ένα ασύμμετρο pixie θα είναι η ιδανική επιλογή. Στο κούρεμα αυτό, η μια πλευρά είναι πιο κοντή από την άλλη (ίσως ακόμα και ξυρισμένη). Ακόμα, διακρίνεται για την έντονη χωρίστρα στο πλάι και μια σχετικά μακριά φράντζα. Όπως καταλαβαίνεις, τα επίπεδα και οι εναλλαγές που έχει το κούρεμα αυτό είναι που δίνουν όγκο στα μαλλιά.

Δες επίσης: Εύκολα και όμορφα χτενίσματα για καρέ μαλλιά

Ασύμμετρο κοντό καρέ μαλλί

ασύμμετρο καρέ ξανθό ασύμμετρο καρέ μαύρο κοντά κουρέματα όγκο

Ένα κομψό κούρεμα που σίγουρα δεν είναι βαρετό είναι το κοντό ασύμμετρο καρέ. Σε ένα τέτοιο μαλλί, το πίσω μέρος είναι πιο κοντό ενώ οι μπροστινές μεριές μακρύτερες. Είναι στο χέρι σου να επιλέξεις πόσο κοντό ή μακρύ θέλεις κάθε σημείο. Αυτή η ασυμμετρία όμως θα κάνει τα μαλλιά σου να φαίνονται πιο πλούσια.

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για ασύμμετρο καρέ

Mullet σε κοντά μαλλιά

mullet καστανά μαλλιά κοντά κουρέματα όγκο ροζ μαλλιά mullet

Ένα κούρεμα που διχάζει και είναι σίγουρα εκκεντρικό είναι το mullet. Ωστόσο, δε μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι είναι πολύ στιλάτο και δίνει όγκο στα μαλλιά. Στην ουσία πρόκειται για ένα κούρεμα με πάρα πολύ έντονο φιλάρισμα (μπορεί να μοιάσει ακόμα και με χαίτη) και θα δώσει στην εμφάνιση σου μια punk νότα. Αν στόχος σου είναι να ξεχωρίσεις δίνοντας όγκο στα μαλλιά σου τότε το mullet δε θα σε απογοητεύσει!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts