χρώματα μαλλιών 50άρες

Τα Καλύτερα χρώματα μαλλιών για 50άρες

by tzinav

Η κομψότητα και η θηλυκότητα δεν έχουν ηλικία. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι καθώς μεγαλώνουμε είναι πιθανό να αλλάζουν τα πράγματα που μας κολακεύουν και μας ταιριάζουν. Και το χρώμα των μαλλιών είναι μια από τις βασικότερες επιλογές που μπορεί είτε να αναδείξει τα δυνατά σημεία ενός προσώπου είτε να το χαντακώσει. Θέλεις λοιπόν να δεις ποια είναι τα ιδανικά χρώματα μαλλιών για κομψές 50άρες;

Αν είσαι μια γυναίκα άνω των 50 τότε σίγουρα θέλεις ένα χρώμα στα μαλλιά σου που να καλύπτει τα λευκά, να σου ταιριάζει και ιδανικά να σε κάνει να φαίνεσαι και λίγο νεότερη! Ανακάλυψε λοιπόν τα καλύτερα χρώματα μαλλιών για 50άρες!

Ιδανικά χρώματα μαλλιών για κομψές γυναίκες άνω των 50!

Καστανόξανθα μαλλιά

καστανόξανθα μαλλιά καστανόξανθα μαλλιά μεσαίου μήκους χρώματα μαλλιών 50άρες

Ένα καστανόξανθο χρώμα μαλλιών, ή διαφορετικά honey blonde είναι μια καλή επιλογή αν σου αρέσουν οι ανοιχτές αποχρώσεις στα μαλλιά. Πρόκειται για ένα ζεστό και γλυκό χρώμα που δύσκολα να μην σου ταιριάζει. Αν θέλεις, μπορείς να δώσεις λίγη περισσότερη λάμψη στην εικόνα σου με μερικές ανταύγειες σε πιο ανοιχτό χρώμα.

Δες επίσης: Όμορφα χτενίσματα για καρέ μαλλί για βάπτιση

Καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών- Ιδανικά χρώματα μαλλιών για 50άρες

καστανοκόκκινα μαλλιά auburn μαλλιά

Είτε είσαι φυσική ginger είτε θέλεις μια αλλαγή στα καστανά σου μαλλιά, τότε μια τέλεια ιδέα για ανανέωση είναι ένα καστανοκόκκινο χρώμα μαλλιών, το οποίο είναι ξεχωριστό, χωρίς όμως να είναι εκκεντρικό. Το χρώμα αυτό δείχνει τέλειο ακόμα και σε ώριμα δέρματα και είναι μια πιο safe επιλογή σε σχέση με ένα κατακόκκινο χρώμα που μπορεί να τονίσει τυχόν ατέλειες που δημιουργούνται με την ηλικία.

Δες επίσης: Ιδέες για κοντά κουρέματα με όγκο!

Σκούρο καστανό και σοκολατί χρώμα

σκούρα καστανά μαλλιά καστανά μαλλιά καρέ

Με ένα σκούρο καστανό χρώμα μαλλιών τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά σε καμία ηλικία! Ένα σοκολατί χρώμα είναι πολύ elegant αλλά και διαχρονικό. Ταυτόχρονα, δεν αγριεύει το πρόσωπο και δεν τονίζει ρυτίδες και τέλειες. Και πάλι, αν θέλεις κάποια αλλαγή στο σοκαλί σου χρώμα μπορείς να κάνεις ένα ελαφρώς πιο ανοιχτό balayage για να φωτίσεις το πρόσωπο.

Δες επίσης: Χρώματα μαλλιών για σκουρόχρωμες επιδερμίδες!

Buttery ξανθά μαλλιά

ξανθά μαλλιά σπαστά χρώματα μαλλιών 50άρες buttery blonde μαλλιά

Σου αρέσουν τα κατάξανθα μαλλιά; Καθώς μεγαλώνεις είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στην απόχρωση ξανθού που θα επιλέξεις. Κι αυτό γιατί υπάρχουν χρώματα, όπως το σαντρέ, που ταιριάζουν σε ελάχιστες γυναίκες, ενώ άλλες τις χλωμιάζουν ή τις κάνουν να δείχνουν μεγαλύτερες. Μια πιο ταιριαστή επιλογή είναι το buttery ξανθό, δηλαδή ένα γλυκό και πιο ξανθό χρώμα που ωστόσο παραμένει αρκετά ξανθό.

Δες επίσης: Κερατίνη μαλλιών: Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τη θεραπεία

Σκούρο μόκα χρώμα μαλλιών για 50άρες

σκούρα μαλλιά μακρύ καρέ χρώματα μαλλιών 50άρες σκούρο μαλλί μακρύ

Είσαι φυσική μελαχρινή και τα σκούρα χρώματα είναι αυτά που σου ταιριάζουν; Καλό είναι να ξέρεις ότι ένα κατάμαυρο χρώμα μαλλιών σε αγριεύει, ειδικά αν είσαι άνω των 50. Μια πιο γλυκιά και κολακευτική επιλογή είναι ένα σκούρο μόκα χρώμα μαλλιών. Η απόχρωση αυτή είναι κοντά στο μαύρο χρώμα που αγαπάς αλλά χωρίς το αρνητικό εφέ που μπορεί να επιφέρει στην εικόνα σου.