μοντέρνα κουρέματα για καρέ μαλλιά το 2021

Τα 7 πιο μοντέρνα κουρέματα για καρέ μαλλιά

by ediva

Τα μαλλιά μιας γυναίκας αναδεικνύουν την προσωπικότητά της και της δίνουν άλλον “αέρα” γεμάτο αυτοπεποίθηση και κομψότητα. Θα σου δείξω ποια είναι τα καλύτερα κουρέματα για καρέ μαλλιά για να επιλέξεις το ιδανικό για εσένα.

Από κοντό καρέ κούρεμα για μοντέρνο στυλ μέχρι και τα πιο μακριά για λάμψη και γοητεία όλα είναι εδώ για να σου χαρίσουν το look που αγαπάς ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της κομμωτικής.

7 Υπέροχα κουρέματα για καρέ μαλλιά

 

1. Ασύμμετρο  κοντό καρέ

ισιο κοντο καρε ασυμμετρο

Το ασύμμετρο κοντό καρέ ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου αφού με τις ασυμμετρίες πετυχαίνεις όγκο και γλυκαίνεις τις γωνίες του προσώπου σου.

Μπορείς να δεις εδώ Όμορφα κουρέματα που πρέπει να κάνεις αν έχεις λίγα μαλλιά!

2. Σπαστά μαλλιά μακρύ καρέσλαστο καρε μακρυ

Αν έχεις σπαστά μαλλιά επίλεξε ένα πιο μακρύ καρέ που θα αναδεικνύει τον κυματισμό των μαλλιών σου και θα σε κολακεύει. Ακόμα,  ένα θετικό είναι πως το χτένισμα του θα είναι εύκολο και γρήγορο.

3. Κοντό καρέ με όγκοκοντο καρε με ογκο

Αν θέλεις ένα χτένισμα με όγκο, τότε το κοντό καρέ με ίσιο τελείωμα και όγκο είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Ταιριάζει περισσότερο σε κανονική και πιο χονδρή τρίχα μαλλιών.

Μπορείς να δεις επίσης 14 Μοδάτα κουρέματα για κοντά μαλλιά!

4. Καρέ με έντονη ασυμμετρίαασυμμετρο καρε μαλλι

Αν έχεις λεπτή τρίχα μπορείς να δοκιμάσεις μια πιο έντονη ασυμμετρία με  την μία πλευρά πιο μακριά από την άλλη για να δώσει τον απαραίτητο όγκο και το σχήμα στα μαλλιά σου.

5. Καρέ με μύτες

καρε με μυτες μπροστα

Το καρέ με μύτες μπορεί να γίνει από κάθε μοντέρνα γυναίκα που θέλει να αναδείξει την προσωπικότητα της. Μπορείς να το επιλέξεις είτε έχεις λεπτή είτε πιο χονδρή τρίχα μαλλιών.

Μπορείς να δεις ακόμα 15 Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για γυναίκες!

6. Ίσιο μακρύ καρέισιο καρε στο πλαι

Αν έχεις ίσια μαλλιά επίλεξε ένα πιο ίσιο κούρεμα στο καρέ σου, ενώ το μακρύ καρέ είναι τάση για φέτος και πάει σε κάθε τύπο γυναίκας.

7. Κοντό καρέ με φράντζακοντο καρε με φραντζα

Το κοντό καρέ με φράντζα είναι από τις πιο ιδιαίτερες τάσεις για φέτος που κολακεύουν το πρόσωπο και το κάνουν πιο γλυκό και συμμετρικό.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Βήματα για να πετύχεις μόνη σου το τέλειο κούρεμα στο σπίτι!

Αυτά τα κουρέματα για καρέ μαλλιά είναι αυτά που θα επιλέξουν οι περισσότερες γυναίκες για φέτος για να αναδείξουν την γοητεία τους και να είναι πάντοτε μοντέρνες και κομψές.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts