μοντέρνες μάσκες προσώπου

13 Μοντέρνες μάσκες προστασίας αναπνοής!

by tzinav

Η προστατευτική μάσκα προσώπου μπαίνει πλέον ακόμα πιο δυναμικά στη ζωή μας. Κι αυτό γιατί η χρήση της θα είναι πλέον υποχρεωτική σε πολλά σημεία τώρα που σιγά σιγά θα αρχίσουμε να ξανακυκλοφορούμε. Μια σωστή μάσκα προσώπου λοιπόν θα πρέπει να καλύπτει πλήρως τη μύτη και το στόμα. Και ενώ οι χειρουργικές μάσκες είναι η πιο σίγουρη και διαδεδομένη επιλογή, υπάρχουν και εναλλακτικές μάσκες προσώπου που είναι μοντέρνες και ιδιαίτερες!

Η μάσκα προσώπου λοιπόν είναι πλέον απαραίτητη και πρέπει να προμηθευτείς την κατάλληλη που κυρίως θα σε προστατεύει αλλά και θα ταιριάζει με το στυλ σου. Ανακάλυψε λοιπόν 13 μοντέρνες μάσκες προσώπου για ασφαλείς εξόδους!

13 Εναλλακτικές μάσκες προσώπου για να είσαι προστατευμένη με στυλ!

 

Βαμβακερές πλενόμενες μάσκες με σχέδια

Οι βαμβακερές μάσκες προσώπου που πλένονται και ξαναχρησιμοποιούνται είναι μια δημοφιλής επιλογή. Ήξερες όμως ότι εκτός από τις μονόχρωμες επιλογές μπορείς να τις βρεις σε όμορφα σχέδια, όπως καρό και σε ποικιλία χρωμάτων; Ακόμα, μπορείς να βρεις βαμβακερές μάσκες με αφαιρούμενο φίλτρο που μετά από μερικές χρήσεις πρέπει να αλλάζεται. Έτσι, κρατάς τη μάσκα και την πλένεις, ενώ αλλάζεις το φίλτρο. (Αγόρασε εδώ)

Δες επίσης: Πως να φτιάξεις αντισηπτικό σύμφωνα με τον ΠΟΥ

Πλενόμενες μάσκες προσώπου σε μοντέρνα prints

Ποιος είπε ότι η μάσκα πρέπει να είναι μονόχρωμη και συνηθισμένη; Φυσικά και όχι αφού μπορείς να βρεις υφασμάτινες μάσκες με υπέροχα prints. Μοτίβο από φρούτα, λουλούδια, militaire και ζωάκια αποτελούν όμορφες και χαρούμενες επιλογές που όχι μόνο θα σε κρατάν ασφαλή αλλά θα σου φτιάξουν τη διάθεση, δίνοντας θετικές νότες στην εμφάνιση σου. Πρόκειται για επαναχρησιμοποιούμενη μάσκα από σφουγγάρι που μπορείς να πλύνεις σε υψηλή θερμοκρασία και να ξαναχρησιμοποιήσεις. (Αγόρασε το)

Δες επίσης: Πως να φτιάξεις μια μάσκα προστασίας αναπνοής!

Μάσκα προσώπου- καπέλο

Μια εναλλακτική ιδέα για μάσκα αποτελούν εκείνες που συνδυάζουν μάσκα με καπέλο. Έτσι, προστατεύουν μάτια, μύτη και στόμα. Ακόμα, η μάσκα αποσπάται εύκολα και έτσι διαθέτεις ένα χρήσιμο καπέλο τύπου jockey. Φυσικά, μια τέτοια μάσκα συνδυάζεται και με μια απλή υφασμάτινη ή χειρουργική μάσκα κάτω από το πλαστικό, ώστε να έχεις τη μέγιστη δυνατή προστασία. (Αγόρασε το)

Δες επίσης: 5 Tips για να προστατεύσεις το σπίτι σου από τα μικρόβια!

Μάσκα προσώπου με παγιέτα

Μια πρωτότυπη και πολύ glamorous επιλογή σε μάσκα προσώπου που θα βρεις είναι μια μάσκα με παγιέτα! Πρόκειται για μαλακή βαμβακερή μάσκα που πλένεται και ξαναχρησιμοποιείται, προστατεύοντας από μικρόβια, σκόνη και καπνό με στυλ! (Αγόρασε εδώ)

Φυσικά, η μάσκα δεν υποκαθιστά τα υπόλοιπα μέτρα προστασίας, όπως είναι η τήρηση των αποστάσεων και η πολύ τακτική πλύση των χεριών. Η προσοχή οφείλει να είναι μεγάλη, αλλά η μάσκα είναι ένα σημαντικό όπλο στο να παραμείνεις προστατευμένη. Προμηθεύσου λοιπόν την κατάλληλη!