διακοσμήσεις καθρέπτες

5 Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι με καθρέπτες!

by tzinav

Οι καθρέπτες είναι ένα από τα must-have διακοσμητικά για ένα σπίτι. Κι αυτό γιατί είναι ένα αντικείμενο που κάνει το σπίτι να φαίνεται μεγαλύτερο, φωτεινότερο και πιο ευχάριστο. Βέβαια, οι καθρέπτες μπορούν να γίνουν και ένα πολύ στιλάτο αντικείμενο, με την προϋπόθεση ότι θα τους διακοσμήσεις κατάλληλα.

Δε χρειάζεται να στερείς λοιπόν από το σπίτι σου τους καθρέπτες, αφού μπορούν πραγματικά να του προσδώσουν πολύ στυλ. Ανακάλυψε 5 όμορφους τρόπους να διακοσμήσεις το σπίτι με καθρέπτες και να αναβαθμίσεις τη διακόσμηση του!

5 Εντυπωσιακές ιδέες για διακόσμηση με καθρέπτες!

 

1. Φτιάξε ένα gallery wall με καθρέπτη στη μέση

καναπές gallery wall καθρέπτης διακοσμήσεις καθρέπτες

Οι τοίχοι-γκαλερί είναι μια πολύ εντυπωσιακή ιδέα διακόσμησης για τους τοίχους σου. Μπορείς όμως να κάνεις πιο φρέσκο και πιο ιδιαίτερο ένα gallery wall προσθέτοντας στο κέντρο του έναν καθρέπτη. Άσε λοιπόν κάδρα και πίνακες γύρω γύρω και στη μέση έναν όμορφο καθρέπτη που θα σπάσει τη μονοτονία και θα κάνει τον τοίχο σου ακόμα πιο στιλάτο.

Δες επίσης: 6 Λάθη στη διακόσμηση του σαλονιού που πρέπει να αποφύγεις!

2. Δημιούργησε μια σύνθεση από καθρέπτες

υπνοδωμάτιο πολλοί καθρέπτες

Μια από τις πιο εντυπωσιακές χρήσεις που μπορείς να κάνεις με τους καθρέπτες είναι να δημιουργήσεις μια σύνθεση. Για να την πετύχεις χρειάζεσαι πολλούς διαφορετικούς μεταξύ τους καθρέπτες σε χρώματα αλλά και σε στυλ. Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα σου θα είναι καλύτερο αν κάνεις ένας mix and match στους καθρέπτες σου. Vintage, μοντέρνοι, μεγάλοι και μικροί καθρέπτες έχουν θέση στη σύνθεση αυτή!

Δες επίσης: 6 Tips για να κάνεις το σπίτι σου να δείχνει πιο ακριβό!

3. Διακόσμησε με έναν oversized καθρέπτη

μεγάλος vintage καθρέπτης πουφ

Ένας oversized καθρέπτης μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το χώρο. Ταιριάζει τέλεια τόσο στο σαλόνι όσο και στο υπνοδωμάτιο και μπορεί να μεγαλώσει όλο το δωμάτιο λόγω του μεγέθους του. Προτίμησε λοιπόν να τον τοποθετήσεις σε ένα μικρό δωμάτιο. Αρκεί να τοποθετήσεις το μεγάλο καθρέπτη σου στο πάτωμα και θα δεις πόσο εντυπωσιακό θα είναι το αποτέλεσμα!

Δες επίσης: 8 Όμορφα vintage έπιπλα για το σαλόνι σου!

4. Δημιούργησε στρώσεις με καθρέπτες

πολλοί καθρέπτες στρώσεις συρταριέρα

Το layering στα ρούχα σίγουρα το γνωρίζεις αλλά ήξερες ότι υπάρχει layering και στη διακόσμηση; Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις τους καθρέπτες τον ένα μπροστά στον άλλο πάνω σε μια κονσόλα ή μια συρταριέρα. Προϋπόθεση για να το πετύχεις είναι να έχεις διάφορα μεγέθη έτσι ώστε πίσω να τοποθετηθούν οι μεγάλοι και μπροστά οι μικροί ώστε να μην κρύβεται κανείς.

Δες επίσης: 5 Όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού με ράφια!

5. Διακόσμησε την είσοδο με έναν στρογγυλό καθρέπτη

στρογγυλός καθρέπτης είσοδος φυτά

Δες επίσης: 6 Τρόποι για οικονομική ανανέωση σπιτιού!

Ένας καθρέπτης στην είσοδο του σπιτιού προδιαθέτει ευχάριστα τους καλεσμένους σου, αφού κάνει το σπίτι να φαίνεται πολύ ευχάριστο. Αν θέλεις μάλιστα έναν ιδιαίτερο καθρέπτη προτίμησε έναν μεγάλο με στρογγυλό σχήμα που είναι πιο μοντέρνος και σίγουρα όχι τόσο συνηθισμένος. Έτσι, θα κάνεις το σπίτι σου να ξεχωρίζει ακόμα και από την είσοδο του!

Related Posts