Περισσότερο ΠΡΩΙΝΟ S Ε Χ παρακαλώ!

by ediva

Ναι το πρωί ίσως παρουσιάζεται έλλειψη εpωτικής επιθυμίας καθώς νιώθετε άβολα με την αναπνοής σας, το έντονο φως του ηλίου σας φαίνεται ενοχλητικό παρά σαγηνευτικό και…. το χειρότερο απ’όλα, δεν έχετε πιει καφέ!

Αξίζει να προσθέσουμε ότι οι γυναίκες όπως λένε κάποιοι ειδικοί φτάνουν σε οργασμό αργότερα μέσα στην ημέρα και δεν θα θυσίαζαν τον ύπνο τους για πρωινό σeξ αφού δεν πρόκειται να δεχτούν την ικανοποίηση που θα ανέμεναν. Όμως για τους άντρες συμβαίνει πράγματι το ακριβώς αντίθετο. Υποστηρίζουν πως είναι πάντα έτοιμοι γι’αυτό!

Μην τους κατηγορείτε. Αυτό συμβαίνει γιατί τα επίπεδα τεστοστερόνης το πρωί κορυφώνονται. Κι εδώ υπάρχει ένα μικρό μυστικό : και της γυναίκας η τεστοστερόνη βρίσκεται πολύ ψηλά! Αυτό σημαίνει ότι το σeξ καθώς ο ήλιος ξεπροβάλλει θα μπορούσε να είναι το καλύτερο σeξ της ημέρας!!!!

Εάν χρησιμοποιείτε τις ακόλουθες δικαιολογίες για να το αποφύγετε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αποβάλλετε τους δισταγμούς σας .

Τα πρωινά είναι βιαστικά

Για να απολαύσεις το σeξ με την ανατολή του ηλίου πρέπει να είσαι χαλαρός. Ειδικά οι γυναίκες, επειδή άγχονται περισσότερο για την ημέρα τους και δυσκολεύονται να φτάσουν σε υψηλά επίπεδα διέγερσης. Μια καλή συμβουλή για να μη νιώθετε τόσο βιαστική είναι να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας μία ώρα νωρίτερα. Είναι ένας καλός τρόπος εξεύρεσης χρόνου που θα σας αποσπάσει από τις ανησυχίες σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να αφεθείτε στην απόλαυση.

Δεν αισθάνομαι σeξι το πρωί

Αν οι φόβοι σας για την κακή οσμή ή αναπνοή σκοτώνουν τη διάθεσή σας να είστε σίγουρες πως και οι άντρες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να έχετε ένα πακέτο με τσίχλες στο κομοδίνο ή ένα μπουκαλάκι νερό. Μια γουλιά νερό μπορεί να φρεσκάρει την αναπνοή σας. Θα μπορούσατε να ξεπεράσετε εντελώς το ζήτημα της αναπνοής παρακάμπτοντας τα φιλιά εντελώς. Για να αντισταθμιστεί η έλλειψη των φιλιών θα μπορούσε απλά να σας ψιθυρίζει στο αυτί πράγμα που έχει αποδειχθεί περισσότερο αισθησιακό από το φιλί.

Είναι πάρα πολύ φωτεινό

Προφανώς και το φως των κεριών είναι σeξι. Το φως του ήλιου πάλι σχεδόν καθόλου. Αλλά οι ειδικοί των σχέσεων υποστηρίζουν πως είναι σημαντικό για ένα ζευγάρι σε κάποιο σημείο της σχέσης τους να ειδωθούν εντελώς γυμνοί σε φωτεινό μέρος. Αυτό θα σας επιτρέψετε να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη και την αποδοχή του συντρόφου σας. Εάν αισθάνεστε ακόμα ντροπαλή να εμφανιστείτε ολόγυμνη μπροστά του σε ένα φωτεινό δωμάτιο καλύψτε το σώμα σας με μια κουβέρτα.

Αυτές είναι λοιπόν οι προτάσεις μου για να αντιμετωπίσετε τυχόν δυσκολίες που προφασίζεστε για να αποφύγετε το πρωινό σeξ. Για οποιεσδήποτε απορίες είμαι στη διάθεσή σας

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts