πρώτο ραντεβού ediva.gr

Πως να κάνεις καλή εντύπωση στο πρώτο ραντεβού

by ediva-author

Το να περιμένεις το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό, αλλά είναι τόσα πολλά που μπορούν να πάνε στραβά. Μια καλή πρώτη εντύπωση όμως, μπορεί να κάνει όλες τις αναποδιές να ξεπεραστούν.

Το ediva.gr έχει κάποιες συμβουλές που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις καλή εντύπωση και να περάσεις καλά στο πρώτο ραντεβού, και αν υπάρχει ενδιαφέρον, να σου εξασφαλίσουν και ένα δεύτερο!

 

 

Άνεση

Ένας από τους τρόπους που μπορείς να κάνεις καλή πρώτη εντύπωση είναι να φορέσεις κάτι άνετο και ελκυστικό. Όπως σε κάθε περίσταση, το να είσαι άνετη είναι σημαντικό και για το πρώτο ραντεβού. Όταν λέμε άνετη δεν σημαίνει φόρμα και αθλητικά, εκτός και αν το ραντεβού σου το επιβάλει! Απλά μην φορέσεις κάτι που θα χρειάζεται να το φτιάχνεις όλη την ώρα, ή κάτι που θα σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα. Αν κολλήσεις, το να συμβουλευτείς μια φίλη δεν είναι άσχημη ιδέα!

 

Στάση σώματος

Το να δίνεις προσοχή στην στάση του σώματός σου είναι σημαντικό. Προσπάθησε να μην καμπουριάζεις καθώς μπορεί να δείξει ότι δεν ενδιαφέρεσαι. Αν κάθεσαι με τρόπο περήφανο, όχι μόνο μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερη αλλά δείχνει και αυτοπεποίθηση, κάτι που σε κάνει ελκυστικότερη. Επίσης, δείχνει πως ενδιαφέρεσαι και είσαι σε εγρήγορση. Καλό θα ήταν πάντως να μην το παρακάνεις!

Κομπλιμέντα

Τι είναι ένα πρώτο ραντεβού χωρίς κομπλιμέντα; Και εσύ πρέπει να κάνεις κομπλιμέντα στον συνοδό σου, αλλά πρέπει να το κάνεις με προσοχή για να μην φανείς εύκολη ή πολύ ενθουσιασμένη. Σίγουρα ο συνοδός σου θα έχει ξοδέψει χρόνο να αποφασίσει τι να φορέσει οπότε προσπάθησε να βρεις και εσύ κάτι περισσότερο από το «μου αρέσει το πουκάμισό σου». Πες του κάτι ειλικρινές και πρωτότυπο.

Να ακούς

Το να ακούς τι σου λέει ο συνοδός σου είναι πολύ σημαντικό, όπως επίσης και το να διατηρείς οπτική επαφή. Το να γνέφεις σε συμφωνία ή σε διαφωνία και το να χαμογελάς είναι και αυτά σημαντικά. Μπορεί να ακούγεται πολύ προφανές αλλά αυτή η διακριτική γλώσσα του σώματος θα δείξει πως πραγματικά ακούς. Αλλά, και εδώ πρόσεχε να μην το παρακάνεις, γιατί μπορεί να κάνει το συνοδό σου να αισθανθεί άβολα! Και αν κάνεις κάποια ερώτηση, καλό θα ήταν να μην διακόψεις την απάντηση.

Δείξε ενδιαφέρον

Το πρώτο ραντεβού σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πολλές ερωτήσεις στο συνοδό σου. Οι ερωτήσεις πέρα από το με τι ασχολείται και ποια είναι τα ενδιαφέροντά του, μπορεί να σχετίζονται με τα χόμπι του, την οικογένεια του και τους ταξιδιωτικούς προορισμούς που θέλει να επισκεφτεί. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να πάρεις το ρόλο του ανακριτή! Το ενδιαφέρον για τις ερωτήσεις που κάνεις όμως, να είναι πραγματικό.

Διασκέδασε

Ότι και να γίνει κοίτα να διασκεδάσεις! Να χαμογελάς και να είσαι χαρούμενη! Λίγα είναι αυτά που μπορεί να σε κάνουν πιο επιθυμητή! Προσπάθησε να αποφύγεις οτιδήποτε αρνητικό, όπως το πόσο πολύ μισείς τη δουλειά και το αφεντικό σου. Και φυσικά απέφυγε να μιλήσεις για το πόσο πολύ μισείς τον πρώην σου και εύχεσαι να χανόταν από προσώπου γης!

Σωστοί τρόποι

Όταν το πρώτο ραντεβού φτάνει στο τέλος να ευχαριστήσεις τον συνοδό σου. Να θυμάσαι τους τρόπους σου σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού σου, και να προσέχεις με το αλκοόλ! Ναι, μπορεί να είσαι λίγο αγχωμένη και να θέλεις ένα ποτό, αλλά με μέτρο, γιατί αν το ένα ποτό γίνει πολλά, τότε μάλλον θα καταλήξεις να μετανιώνεις για κάτι.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts