prwto-rantevou-sech

Πως να σε καλέσει και σε 2ο ραντεβού!

by ediva-author

Ετοιμάζεσαι να βγεις ραντεβού με το αγόρι των ονείρων σου και η νύχτα σου δε θέλεις να τελειώσει! Δες εδώ, πως να υπάρξει και 2η τέτοια νύχτα. Καλή επιτυχία!

Φυσικά το βασικό σε μία πρώτη συνάντηση, είναι να μην πεις ψέματα και να μην κρύψεις κάτι για εσένα. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου με τα θετικά και αρνητικά του. Όπως όλοι, έχεις προτερήματα και ατέλειες, αλλά μόνο αν υποστηρίξεις εξίσου και τα 2, θα γίνεις αποδεκτή από το άτομο που έχεις απέναντί σου.

Οπότε το πρώτο βήμα, είναι να σε γνωρίσει όσο το δυνατόν καλύτερα, όμως χρειάζεσαι και 4 ακόμα βήματα για βγείτε και 2η φορά.

 

Δες επίσης:  6 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις στο 1ο ραντεβού!

 

Πως να τον κάνω να μου ζητήσει να ξαναβγούμε;

 

Μην προχωρήσετε!

prwto-rantevou-sech

Το να κάνεις seχ μαζί του, είναι το πιο εύκολο πράγμα. Είτε πρόκειται για τον ιππότη του παραμυθιού, είτε για έναν τύπο, που γνώρισες εκείνο το βράδυ. Αντί λοιπόν να αφεθείς εντελώς, άσε ένα σασπένς για την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

Το να καταλάβεις αν έχετε χημεία και αν ενδιαφέρεται, δεν είναι και τόσο δύσκολο! Συγκρατήσουν για μερικά βράδια και θα τον έχεις παντοτινά δικό σου αργότερα. Άλλωστε το καλό πράγμα, αργεί να γίνει!

 

Μην μιλήσεις άσχημα για άλλα θηλυκά!

koutsompolio-prwth-sunanthsh

Μπορείς γύρω σας να υπάρχουν άλλες γυναίκες ή να έχετε και κοινές γνωστές. Καλό είναι να μην αρχίσεις να τις κουτσομπολεύεις μπροστά του. Αρχικά, δεν είναι η κολλητή σου και επιπλέον ο άλλος θα το αντιληφθεί ως δική σου αδυναμία και ανασφάλεια.

Θα τον απομακρύνεις! Οκ, προφανώς και θέλεις να σχολιάσεις την κοπέλα που έχει ντυθεί λες και πάει στα μπουζούκια μέσα στο καταμεσήμερο, αλλά, όπως είπα και πριν, συγκρατήσου.

 

Μην του αναλύσεις τα πάντα!

paidikh-hlikia-rantevou

Εκτός του ότι το μυστήριο είναι σαγηνευτικό, το πρώτο σας τετατέτ δε χρειάζεται να αναχθεί σε ψυχοθεραπεία. Μην του πεις γιατί η Μαιρούλα σου πήρε το κέικ στο δημοτικό και πόσο σε πλήγωσε σαν άνθρωπο ή το πόσο τέλεια πέρασες στις διακοπές με τον πρώην σου.

Οι κουβέντες σας καλό είναι να περιοριστούν σε πιο γενικά θέματα, που θα σας βοηθήσουν να μάθετε αν ταιριάζετε, όπως για παράδειγμα τα χόμπυ σας.

 

Έχω πρωινό ξύπνημα!

apoxairetismos-1o-rantevou

Δες επίσης: 10 πράγματα που απωθούν τους άντρες!

Είναι η καλύτερη φράση για να λήξει το πρώτο σας ραντεβού. Το να δείξεις ότι είσαι πολυάσχολη σε εκείνον, σε ανεβάζει στα μάτια του. Φυσικά, μην το πεις ξενερωμένη ή με άσχημο τρόπο. Πες του ότι πέρασες πολύ ωραία, αλλά ότι θα πρέπει να γυρίσεις. Δεν είναι και τόσο δύσκολο, δε νομίζεις;

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts