zodia-ediva.gr

Πώς να τον πείσεις να σου κάνει πρόταση γάμου βάσει ζωδίου!

by ediva

Έχει περάσει αρκετός καιρός που είσαι απλά η κοπέλα του και χτυπάνε τα καμπανάκια του γάμου; Δες πώς να πείσεις το κάθε ζώδιο να σου κάνει πρόταση γάμου!

Το θέμα του γάμου γενικά θέλει προσοχή ως προς το πως θα το διαχειριστείς, μην πας για τα πολλά και χάσεις και τα πάντα.

Στην ουσία αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για το κάθε ζώδιο, για να τον βοηθήσεις να καταλάβει ότι αυτό που θέλει να κάνει είναι να είναι μαζί σου για “πάντα”.

Και γι’ αυτό είναι εδώ το ediva.gr με τα καλύτερα tips and tricks.

 

 

Δες περισσότερες συμβουλές και tips για το κάθε ζώδιο εδώ!

 

 

Συμβουλές βάσει ζωδίου για να σου κάνει πρόταση γάμου

protasi gamou

Κριός

Τον άντρα Κριό δεν μπορείς να τον αναγκάσεις να κάνει το οτιδήποτε, μπορείς όμως να παίξεις με τον αυθορμητισμό του και να τον κάνεις να πιστεύει ότι ήταν δική του ιδέα η πρόταση γάμου.

Ξεκίνα με μερικές βόλτες σε καταστήματα κοσμημάτων, όταν βγαίνετε μαζί για ψώνια και όλως τυχαίως δείξ’ του με τακτ πάντα, ποιο μονόπετρο σου αρέσει. Θα το πιάσει το υπονοούμενο.

 

Ταύρος

Ο άντρας Ταύρος εκτιμά την ασφάλεια και είναι πολύ πρακτικός. Σε καμία περίπτωση μην τον τρομάξεις, μπορείς όμως να εκθειάζεις τα φορολογικά οφέλη που έχει ο γάμος. Έτσι σίγουρα θα το σκεφτεί καλύτερα.

 

Δίδυμος

Είναι πολύ δύσκολο το να δεσμεύσεις έναν επιπόλαιο Δίδυμο, οπότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του μιλάς για τα μελλοντικά σου όνειρα μαζί του με τις λέξεις κλειδιά “αν” και “όταν”.

Πρέπει όμως αυτό να το κάνεις αρκετά συχνά ούτως ώστε να μπορέσει να το κάνει εικόνα. Το πιο πιθανό είναι να ενθουσιαστεί τόσο με τις ιδέες σου και μόνο, που θα το επισπεύσει από μόνος του.

 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος σκέφτεται ούτως ή άλλως την πρόταση γάμου, αλλά ένα τελεσίγραφο θα ήταν εκείνο που θα τον έκανε να το σκεφτεί στο λεπτό. Βέβαια ο καλύτερος τρόπος για να τον πείσεις είναι να είσαι πολύ ρομαντική μαζί του και να του εκφράζεις την επιθυμία σου να είναι για πάντα στο πλευρό σου.

 

Λέων

Ο Λέων μπορεί να πάρει εύκολα την κοπέλα του στα σοβαρά, απλά περιμένει για μια εντυπωσιακή πρόταση γάμου. Μπορείς να πεις σε έναν κοινό σας φίλο να του προτείνει να κάνει κάτι μπροστά σε πολύ κόσμο και λάμψη. Σίγουρα θα ενθουσιαστεί.

 

Παρθένος

Οι άντρες Παρθένοι μπορούν απορροφηθούν τόσο πολύ από τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία της πρότασης, που θα μπορούσαν να το καθυστερήσουν μέχρι να αισθανθούν πανέτοιμοι.

Αν δεις ότι του παίρνει πολύ καιρό κάν’ τον να ζηλέψει (πράγμα πολύ εύκολο) και θα δεις ότι δεν θα το ξανασκεφτεί δευτερόλεπτο.

 

Ζυγός

Ο Ζυγός γενικά είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του, αλλά φοβάται απίστευτα την απόρριψη. Οπότε θα ανταποκριθεί καλύτερα αν κάνετε ευθέως μια συζήτηση για το γάμο και συμφωνήσετε σε μια ημερομηνία, αντί να περιμένεις από αυτόν να πάρει την απόφαση.

 

Σκορπιός

Όταν μιλάς με έναν άντρα Σκορπιό θα πρέπει να εστιάζεις στις ανάγκες σου για το μέλλον, γιατί εφόσον αυτός είναι τόσο ικανοποιημένος με την σχέση σας μπορεί να πιστεύει ότι δεν θέλεις να αλλάξουν τα πράγματα.

Μην κάνεις τα πάντα για εκείνον γιατί θα επαναπαυτεί σε ότι έχει και δεν θα κάνει το επόμενο βήμα.

 

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να φοβάται το γάμο, επειδή θεωρεί ότι μπορεί να τον καθηλώσει σε μία βαρετή κατάσταση ή να του κλέψει την ελευθερία του. Για να τον πείσεις συζήτα μαζί του για τις μελλοντικές σας περιπέτειες σαν ζευγάρι. Και δείξ’ του ότι μαζί σου θα ζει μόνο απρόβλεπτες καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως μπορεί να θέλει το χρόνο του πριν να κάνει την πρόταση γάμου του. Θέλει να βεβαιωθεί ότι μπορεί να είναι βέβαιος και εσύ τρέφεις τα ίδια αισθήματα με εκείνον. Παραδόξως, αν τον ρωτήσει κάποιο μέλος της οικογένειας του γιατί δεν έχει κάνει ακόμη την πρόταση θα το σκεφτεί καλύτερα.

 

Υδροχόος

Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να ανησυχεί σαν τον Τοξότη για το πόσο ο γάμος μπορεί να επηρεάσει τη ζωή του. Δώσ’ του συγκεκριμένα παραδείγματα για να καταλάβει ότι ο γάμος σας δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα από ότι ζείτε ήδη.

Επίσης, πρότεινε του κάποιες μοντέρνες ιδέες για μη παραδοσιακό γάμο ώστε να τον κάνεις να  το σκεφτεί πιο γρήγορα.

 

Ιχθύς

Για να πείσεις έναν άντρα Ιχθύ να σου κάνει την πολυπόθητη πρόταση κανόνισε να βγαίνετε με άλλα παντρεμένα ζευγάρια. Έτσι, θα συνηθίσει στην ιδέα που ούτως ή άλλως δεν του φαίνεται και περίεργη και επειδή σίγουρα θα ζηλέψει, θα έχεις πετύχει σίγουρα τον στόχο σου.

Related Posts