γυναίκα φλερτάρει προς άντρα

Πώς να πλησιάσεις έναν ντροπαλό άντρα που σου αρέσει!

by ediva

Συνήθως οι γυναίκες περιμένουμε ότι το φλερτ θα λειτουργήσει με τον παραδοσιακό τρόπο. Ότι δηλαδή αυτός που μας αρέσει θα μας προσεγγίσει και θα ξεκινήσει το νταραβέρι! Υπάρχουν όμως περιπτώσεις αντρών, οι οποίοι είναι ντροπαλοί και δε θα κάνουν εύκολα κάποια κίνηση. Σήμερα, λοιπόν, θα σου πω πώς να πλησιάσεις έναν ντροπαλό άντρα που σου αρέσει!

Οι ντροπαλοί άντρες είναι συνήθως ιδανικοί σύντροφοι, λόγω της ανεπτυγμένης ευαισθησίας τους. Η ίδια όμως αυτή ευαισθησία είναι ο “εχθρός” τους στα αρχικά στάδια, γιατί τους εμποδίζει από το να εκφράσουν ανοιχτά τα συναισθήματά τους. Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για κάποιον  ντροπαλό άντρα, θα πρέπει να δεχτείς και να διαχειριστείς σωστά αυτή την “αδυναμία του”.

Τρόποι για να προσεγγίσεις έναν ντροπαλό άντρα!

 

1. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές

πλησιάσεις ντροπαλό άντρα κεραίες ανοιχτές

Εφόσον μιλάμε για έναν ντροπαλό άντρα, ακόμη και τυχόν κινήσεις που μπορεί να κάνει προς τα εσένα, μάλλον δε θα είναι τόσο ορατές! Γενικώς οι άνθρωποι, όταν έχουμε ενδιαφέρον για κάποιον, την παραμικρή κίνηση που  κάνουμε τη βλέπουμε τεράστια. Αυτό δε “φτάνει” όμως με την ίδια ένταση στον στόχο μας.

Πολύ περισσότερο αυτό συμβαίνει με τους ντροπαλούς ανθρώπους. Αν έχεις να κάνεις με ντροπαλό άντρα, επομένως, πρέπει να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές για το παραμικρό ερωτικό σήμα μπορεί να σου στείλει. Στο μυαλό του είναι σίγουρα τεράστια κίνηση και, αν δεν την καταλάβεις ώστε να ανταποκριθείς, ίσως να απογοητευτεί και να κάνει πίσω!

Δες επίσης: 20 Ερωτήσεις για να κάνεις έναν άντρα να σε σκέφτεται!

2. Δείξε κατανόηση

κατανόηση για ντροπαλό άντρα

Το σημαντικότερο που πρέπει να έχεις στον νου σου είναι το ότι ένας ντροπαλός άντρας δεν επιλέγει να νιώθει ή να είναι έτσι! Απλώς είναι! Είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να βελτιώσει με τον καιρό στη ζωή του, αλλά δεν μπορεί (και δεν πρέπει να θες) να αλλάξει τελείως.

Σίγουρα, η πολλή ντροπή θα παραμεριστεί με τον καιρό, εφόσον τον πλησιάσεις και νιώσει πιο οικεία μαζί σου. Κάνε λίγη υπομονή, κάνε τη δική σου προσπάθεια να τον “λύσεις” και θα δεις ότι στην πορεία, θα βελτιωθεί!

3. Φλέρταρε μαζί του

γυναίκα φλερτάρει προς άντρα

Ναι, καλά άκουσες. Είναι κάτι αντίστοιχο με το “αν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ”! Μπορεί το πιο σύνηθες να είναι ότι οι άντρες θα εκκινήσουν το φλερτ με μια γυναίκα, αλλά δεν είναι και η μόνη επιλογή.

Αν αναρωτιέσαι πώς να πλησιάσεις με το φλερτ σου έναν ντροπαλό άντρα, θα πρέπει απλώς να το πας με το μαλακό. Ξεκίνα πιο χαλαρά, δες την ανταπόκρισή του και σιγά σιγά προχωράς. Θα δεις ότι με το που καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι, θα λυθεί αμέσως και θα αλλάξει η στάση του! Πολύ πιθανό είναι μάλιστα να περιμένει να σιγουρευτεί για το τί νιώθεις εσύ πριν πει το οτιδήποτε για τα δικά του αισθήματα.

Δες επίσης: 8 Σημάδια ότι έχετε αμοιβαία αισθήματα με αυτόν που θες!

4. Επιδίωξε ραντεβού

ραντεβού άντρα γυναίκας

Μπορεί οι συνθήκες αυτή τη στιγμή, να μην είναι οι ιδανικές ελλείψει μαγαζιών και μπαρ! Ωστόσο επιλογές για ραντεβού υπάρχουν, στο ύπαιθρο! Εφόσον αντιλαμβάνεσαι ότι του αρέσει η προσέγγισή σου αλλά διστάζει να σου ζητήσει να βρεθείτε σε ραντεβού, κάνε το εσύ!

Φυσικά και αυτό πρέπει να γίνει τη σωστή στιγμή. Μόλις βρεις την κατάλληλη ευκαιρία, πρότεινέ του να πάρετε καφέ στο χέρι και να πάτε για περπάτημα. Είναι η πιο safe λύση που δεν εκτίθεσαι και ούτε αυτός υπάρχει περίπτωση να νιώσει άβολα.

Αν αναρωτιέσαι πότε είναι η σωστή στιγμή, έχε τον νου σου για κάποιο υπονοούμενο ή σχόλιο που μπορεί να πετάξει αυτός. Αν πχ πει “τι ωραία μέρα που κάνει, έχει όμορφο ήλιο κλπ”, άρπαξε την ευκαιρία και πρότεινέ του το ραντεβού!

Δες επίσης: 24 Σημάδια για να καταλάβεις ότι του αρέσεις!

Συμπέρασμα: Πρέπει να έχεις υπομονή, εφόσον το ενδιαφέρον σου είναι ειλικρινές για τον άντρα αυτό. Εφόσον ακολουθήσεις τις συμβουλές μου, θα δεις ότι σίγουρα θα δικαιωθείς!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts