πρώτο ραντεβού

Πως θα καταλάβεις αν αξίζει από το πρώτο ραντεβού και για δεύτερο

by ediva-author

Στο πρώτο ραντεβού μπορείς να καταλάβεις πολλά από αυτά που θα συζητήσετε… Ειδικά αν αξίζει να υπάρξει και δεύτερο….

Μην διστάσεις να διαβάσεις τα σημάδια που θα σου δώσει πάνω στη συζήτηση όσο και να τον θέλεις. Μερικά πράγματα μας περνούν τελείως απαρατήρητα στο πρώτο ραντεβού γιατί απλά μας αρέσει ο άνθρωπος που έχουμε απέναντι μας και απλά τα προσπερνάμε. Σκέψου όμως να προχωρήσει σε μία σχέση που θα σε ενοχλούν πράγματα σε αυτήν ή θα πρέπει να του παίρνεις τις λέξεις με το τσιγκέλι….

Δες λοιπόν τρία βασικά πράγματα που θα καταλάβεις από μία απλή συζήτηση:

Η παιδική του ηλικία:

Αν δεν διστάζει να σου μιλήσει για τις αναμνήσεις  από τις πρώτες του διακοπές στο χωριό ή γενικά τις παιδικές αναμνήσεις στο πρώτο ραντεβού, πιθανότατα η ιδέα της οικογένειας δεν του προκαλεί κρύο ιδρώτα, ενώ δεν θα έχει και (τεράστιο) πρόβλημα να δεσμευτεί. Αν όμως η αναφορά στους γονείς του τον οδηγεί σε… μικροπνιγμούς και κοφτές απαντήσεις, κάτι δεν πάει καλά…. Δύσκολα θα σου ανοιχτεί αλλα… σιγά το νέο

Οι πρώην του:

Η αναφορά σε πρώην στο πρώτο ραντεβού ξέρουμε ότι είναι απαγορευτική τις περισσότερες φορές. Στη συγκεκριμένη όμως μπορεί να μας δείξει διάφορα πράγματα για τον χαρακτήρα του. Αν μιλάει για τις πρώην του με λόγια ακατάλληλα για ανηλίκους, πιθανότατα δεν έχει ξεπεράσει κάποια πράγματα. Το ίδιο ισχύει κι αν τις έχει τοποθετήσει σε βάθρο. Η καλύτερη περίπτωση είναι να σου απαντήσει με ηρεμία για όσα έμαθε από τις προηγούμενες σχέσεις του. Τότε μπορεί να είναι αρκετά ώριμος για την επόμενή του σχέση… Με εσένα!

Αυτά που μισεί:

Οι άνθρωποι που μιλάνε δυνατά στο κινητό, τα πεταμένα ρούχα…οτιδήποτε και αν είναι αυτό που τον ενοχλεί, δείχνει με ποιες αξίες έχει μεγαλώσει. Αν βέβαια παθαίνει υστερία με πράγματα όπως ο συνδυασμός κοστούμι φορεμένο με αθλητικά ενώ αδιαφορεί για τα δηλητηριασμένα αδέσποτα για παράδειγμα….. ίσως είναι πιο επιφανειακός από ότι φανταζόσουν

Φιλί στο πρώτο ραντεβού:

Δεν έχει βέβαια να κάνει με τη συζήτηση που μπορεί να έχετε αλλά δείχνει πολλά. Για παράδειγμα..Πως θα το κάνει και πότε ή τι θα πει μετά από το φιλί. Αν έχει τακτ ή όχι θα φανεί και από τον τρόπο που θα σε φιλήσει και από το πως θα σε πλησιάσει. Αν σε βουτήξει και σε φιλήσει παθιασμένα δείχνει έναν άνθρωπο που δεν φοβάται να διεκδικήσει αυτό που θέλει.

Related Posts