κοπελα βλεπει αλμπουμ

7 Πράγματα να ασχοληθείς στο σπίτι όταν έχεις ελεύθερο χρόνο!

by ediva

Διανύουμε μια περίοδο όπου περνάμε όλο και περισσότερο χρόνο στο σπίτι και δη, μπροστά από μια οθόνη, είτε υπολογιστή είτε τάμπλετ ή κινητού. Θα σου δείξω επτά πράγματα για να ασχοληθείς στο σπίτι όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, με δημιουργικό τρόπο.

Απλές λύσεις που θα σε βοηθήσουν είτε να αναπτύξεις δεξιότητες, είτε να βρεις χρόνο να κάνεις κάτι που αγαπάς και παραμέλησες λόγω φόρτου εργασίας.

7 Ιδέες για να ασχοληθείς στο σπίτι όταν έχεις ελεύθερο χρόνο!

 

1. Δωρεάν σεμινάρια για δεξιότητες

κοπελα μπροστα απο υπολογιστη

Στο Ίντερνετ μπορείς πολύ εύκολα να βρεις πολλά δωρεάν σεμινάρια για κατασκευές, μαθήματα κ.α. Ανακάλυψε τα και χάρισε στον εαυτό σου πολύτιμες γνώσεις για κάτι που αγαπάς.

Μπορείς να δεις εδώ 7 Υπέροχα πράγματα που μπορεί να συμβούν όταν αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου!

2. Δωρεάν μαθήματα σε αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν

κοπελα με ταμπλετ

Στην πλατφόρμα mathesis.cup.gr θα βρεις πολλά δωρεάν μαθήματα σε τομείς όπως προγραμματισμός, φιλοσοφία, ιστορία,μαθηματικά κ.α. Στο τέλος μπορείς να λάβεις και μια βεβαίωση παρακολούθησης για να την εντάξεις στο βιογραφικό σου.

3. Διάβασε βιβλία

κοπελα διαβαζει βιβλιο

Τι καλύτερο από το να διαβάσεις βιβλία και να αφήσεις τη φαντασία σου να εξερευνήσει νέους ορίζοντες, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σου από οθόνες. Φτιάξε ένα ζεστό ρόφημα και απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης με ένα καλό βιβλίο.

Μπορείς να δεις ακόμα 8 Ποιοτικές οικογενειακές δραστηριότητες για όλο το χρόνο!

4. Φτιάξε δικές σου playlist για χαλάρωση

κοπελα ακουει μουσικη

Αν σου αρέσει η μουσική, δεν έχεις παρά να φτιάξεις τις δικές σου playlist στον υπολογιστή ή να γράψεις τα δικά σου cd για να ακούς στο σπίτι και το αυτοκίνητο.

5. Δημιουργική απασχόληση με παιδιά

μαμα παιζει με γιο

Τα παιδιά χρειάζονται τρόπους για να απασχολούνται δημιουργικά και μπορείς να σκεφτείς πολλούς αν συμβουλευτείς το διαδίκτυο. Ανακάλυψε νέους τρόπους για να μαθαίνεις στα παιδιά σου έννοιες και μαθήματα και περάστε όμορφα τα απογεύματα σας.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Τρόποι σωστής διαχείρισης χρόνου για πολυάσχολες γυναίκες!

6. Βάλε σε σειρά παλιές φωτογραφίες/βίντεο

κοπελα βλεπει αλμπουμ

Αν έχεις πολλές παλιές φωτογραφίες, τώρα είναι ο καιρός για να τις αρχειοθετήσεις και να τις βάλεις σε σειρά. Φτιάξε όμορφα άλμπουμ με αναμνήσεις και υπέροχες εικόνες.

7. Ανανέωσε τον χώρο σου

κοριτσι βλεπει ταινια με ποπ κορν

Ανανέωσε τον χώρο σου δημιουργικά, άλλαξε θέση σε κάποια έπιπλα ή ανάλογα την εποχή βάλε διάφορα διακοσμητικά στους χώρους του σπιτιού.Το αποτέλεσμα θα σε κάνει να νιώσεις υπέροχα, καθώς θα έχεις μεταμορφώσει το όλο σκηνικό γύρω σου.

Μπορείς να δεις εδώ 5 Επιτραπέζια παιχνίδια για διασκεδαστικό χρόνο στο σπίτι!

Αυτοί οι απλοί τρόποι για να ασχοληθείς στο σπίτι όταν έχεις ελεύθερο χρόνο, θα σε βοηθήσουν να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου με δημιουργικό τρόπο.

Related Posts