έκπληκτη γυναίκα

Σχέση με νεότερο άνδρα; 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις!

by ediva-author

Αν σκέφτεσαι να κάνεις σχέση με νεότερο άνδρα, τότε συγχαρητήρια! Ύστερα από αιώνες προκαταλήψεων, που ελαχιστοποιούσαν τις γυναικείες επιλογές, επιτέλους κάθε γυναίκα έχει μια ευκαιρία στην αγάπη και το ρομαντισμό. Τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχει ριζική αλλαγή στη νοοτροπία των ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Κάτι που παλαιότερα θεωρούταν αξιοπερίεργο και κατακριτέο, σήμερα είναι αρκετά σύνηθες.

Σήμερα όλες οι γυναίκες έχουν την ελευθερία της επιλογής. Φυσικά και δε χρειάζεται να είσαι Έλλη Κοκκίνου  ή Ναταλία Γερμανού! Δε χρειάζεται να είσαι πλούσια ή όμορφη, απλά να είσαι δεκτική στην ιδέα! Οι σχέση με νεότερο άντρα προϋποθέτει κάποιες παραλλαγές.

 

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν κάνεις σχέση με νεότερο άντρα:

 

Να είσαι ανοιχτή στην πιθανότητα

woman 3

Για να βγεις με έναν νεότερο άνδρα, πρέπει πρώτα να είσαι ελκυστική γι αυτόν. Πώς; Με το να είσαι ανοιχτή σε αυτή την  πιθανότητα! Μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις σκοπό στο μυαλό σου. Αν θέλεις πραγματικά να βγεις με έναν νεότερο άντρα, πρέπει πρώτα να το πιστέψεις η ίδια πως θα συμβεί. Δε χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που ντύνεσαι, ούτε να αλλάξεις τα μέρη όπου σου αρέσει να συχνάζεις. Ζήσε κανονικά τη ζωή σου, πίστεψε πως θα συμβεί και θα συμβεί.

 

Να είσαι έτοιμη για το αναπάντεχο

older woman1

Οι νέοι άνδρες μεγάλωσαν σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες από παλιά. Τους μεγάλωσαν εργαζόμενες μητέρες. Σέβονται και θαυμάζουν τις δυναμικές γυναίκες. Ενώ οι μεγαλύτεροι άνδρες έμαθαν να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως υποδεέστερες (όπου η θέση τους είναι στο σπίτι να μεγαλώνουν τα παιδιά), οι νέοι τις αντιμετωπίζουν με ισότητα.  Κάτι που μεταφέρεται και στη σχέση τους.

Ένας νέος άνδρας είναι συνήθως πιο αυθόρμητος και πιο περιπετειώδης απ’ ότι έχεις συνηθίσει. Θα σε μάθει νέα πράγματα, θα δεις καταστάσεις με νέα οπτική.

Αυτό που ελκύει έναν άνδρα σε μια μεγαλύτερη γυναίκα, είναι ότι δεν παίζει παιχνιδάκια.  Αυτό που λέει το εννοεί και αυτό που θέλει είναι ξεκάθαρο. Δε χρειάζεται να αναλύει κάθε κίνησή σου. Πρέπει να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής μαζί του.

Μη συγχέεις τη νιότη με την απλότητα. Μπορεί να υπάρχει σε αυτόν πολύ περισσότερο απ’ αυτό που περίμενες. Αυτό που ξεκινάς ως κάτι χαλαρό για να περάσεις ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σου, μπορεί να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση και αληθινή αγάπη.

 

Θα υπάρχουν απίστευτες διαφορές

άνδρας με κινητό έκπληκτη γυναίκα

Ένας νεότερος άνδρας σε ωθεί να ωριμάσεις. Θα δεις τη ζωή με νέα προοπτική. Μπορεί να ακούει διαφορετική μουσική, να έχει μεγαλώσει μέσα στη τεχνολογία, να μην ξέρει πως ήταν η ζωή μόνο με δημόσια τηλεόραση, αλλά θα δεις τον κόσμο με νέα ματιά.

Θα υπάρξουν αρκετά κοινά που θα σας ενώνουν, αλλά πολλές συναρπαστικές διαφορές. Να είσαι έτοιμη για νέες εμπειρίες. Να είσαι έτοιμη να γελάς. Να είσαι έτοιμη να σε κοιτάει στα μάτια σαν την ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Να είσαι έτοιμη για μια πιο πλούσια ζωή.

 

Μπορεί να μην έχεις εσύ τον έλεγχο

couple red

Ο όρος “κούγκαρ” μπορεί να μας παραπέμπει σε αρπακτικό που αναζητά τη λεία του. Παρ’ ότι φαντάζει κολακευτικό και εμψυχωτικό, τα Μ.Μ.Ε. έχουν κατασκευάσει ένα μύθο. Το μόνο πράγμα που μπορεί να ελέγξει μια μεγαλύτερη γυναίκα, είναι η δική της ζωή.

Σαν ωριμότερη πλέον γυναίκα, ζεις τη ζωή όπως τη θες εσύ. Έχεις λιγότερες αντιδράσεις και ξεσπάσματα, βλέπεις τη ζωή με καλύτερη οπτική. Ξέρεις τις δυνάμεις σου και τα όριά σου. Έχεις κερδίσει, αλλά και χάσει τις μάχες σου. Αλλά μη θεωρείς πως ένας νεότερος άντρας είναι εύκολη λεία ή παιχνίδι!

Οι νέοι άνδρες μεγάλωσαν σε έναν κόσμο που εξελίσσεται. Μπορεί να σε εμπνέει περισσότερο απ΄ότι περίμενες. Να χειρίζεται τομείς της σχέσης σας που εσύ αδυνατείς. Να είσαι και να είναι ο εαυτός του. Να είστε αληθινοί. Αυτό δε σημαίνει πως παραδίδεις τον έλεγχο. Αποκτάς τον πραγματικό έλεγχο της συνδημιουργίας.

Μαζί θα φτιάξετε το μοντέλο της σχέσης που δουλεύει για εσάς. Εκεί είναι που πρέπει να πάρεις τον πραγματικό έλεγχο. Δύο άτομα να συνεργάζονται σαν μία μονάδα, να εξελίσσουν το μοντέλο της σχέσης τους με ισότητα. Αυτό αποτελεί τεράστια εξέλιξη στο πατροπαράδοτο μοντέλο των σχέσεων. Σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει αληθινή μαγεία.

 

Θα είναι περισσότερο έμπειρος σεξουαλικά απ’ ότι περίμενες!

young man 2

Ενώ θα περίμενες ένας νεότερος άντρας να είναι σχετικά άπειρος στον ερωτικό τομέα, θα εκπλαγείς ευχάριστα! Επειδή είναι νεότερος, δε σημαίνει πως είναι και άπειρος. Οι νέες γενιές έχουν μεγαλώσει σε έναν πιο απελευθερωμένο στον ερωτικό τομέα κόσμο.

Η σεξουαλικότητα αντιμετωπίζεται ως κάτι φυσιολογικό και υγιές. Δεν αποτελεί πλέον ταμπού. Μπορεί ακόμα και να μάθεις κάποια πράγματα από αυτόν! Ακόμα, ας μην ξεχνάμε πως ο παράγοντας νιότη, προσδίδει φυσική αντοχή και συχνότητα, κάτι που οι μεγαλύτεροι άντρες συνήθως δεν έχουν.

Δοκίμασε λοιπόν και συ να βγεις με έναν νεότερο άνδρα. Τα αποτελέσματα μπορεί να σε εκπλήξουν!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts