άντρας αγκαλιάζει ελαττώματα γυναίκας δε θα σε αφήσει

5 Σημάδια ότι ο άντρας σου δε θα σε αφήσει ποτέ!

by ediva

Στον γάμο, υπάρχουν στιγμές ανασφάλειας όσα χρόνια και αν είμαστε με τον άλλον. Υπάρχουν εκείνες οι ώρες που αναρωτιόμαστε αν άραγε ο γάμος θα κρατήσει ή αν κάποτε θα τελειώσει άδοξα. Αυτές οι σκέψεις είναι αναμενόμενες και φυσιολογικές! Για να σε βοηθήσω να ηρεμήσεις, θα σου δείξω τα πέντε σημάδια που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ότι ο άντρας σου δε θα σε αφήσει!

Μην ξεχνάς ότι την αγάπη του, πέρα από τα λόγια, μπορεί να την εκφράζει με χίλιους τρόπους στην καθημερινότητά σας. Αν λοιπόν ο άντρας σου έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Δε σκοπεύει να φύγει ποτέ από τη σχέση σας!

Πώς να καταλάβεις ότι ο γάμος σου θα κρατήσει!

 

1. Είσαι η προτεραιότητά του

άντρας σε έχει προτεραιότητα τη γυναίκα δε θα σε αφήσει

Προφανώς όλοι έχουμε υποχρεώσεις, δραστηριότητες και κύκλο που κινούμαστε, πέρα από τον σύντροφο. Ο καθένας και η κάθε μία από εμάς έχει άγχη και ενδιαφέροντα και εκτός γάμου! Ωστόσο, ήδη στις απλές σχέσεις, πολύ περισσότερο, δε, στον γάμο, υπάρχουν στιγμές που κρίνεται αν ο ένας είναι στις προτεραιότητες του άλλου.

Αν βλέπεις ότι ο άντρας σου, στην καθημερινότητά σας, κάνει θυσίες για σένα, αυτό είναι ένα από τα σημάδια  ότι δε θα σε αφήσει ποτέ! Μπορεί να είναι μια μικρή και ασήμαντη θυσία, όπως να πάει για ψώνια μαζί σου αν και το σιχαίνεται, μόνο και μόνο γιατί ξέρει ότι θα σε κάνει να χαμογελάσεις και αυτό του αρκεί!

Δες επίσης: 7 Εύκολες συμβουλές για να σώσεις τον γάμο σου!

Μπορεί να είναι όμως και κάτι σημαντικό, όπως το να απορρίψει μια πρόταση για την καριέρα του στο εξωτερικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο γάμος σας δε θα μπορούσε να λειτουργήσει σωστά από απόσταση. Ό,τι και αν είναι, φρόντισε να το αναγνωρίσεις και να το εκτιμήσεις. Είσαι το Νο1 για αυτόν!

2. Είναι ειλικρινής

ειλικρίνεια άντρα στον γάμο του

Το βασικότερο όλων στη δημιουργία και διατήρηση ενός υγιούς γάμου είναι η ειλικρίνεια. Σε κάθε περίσταση, υπό κάθε συνθήκη και με κάθε κόστος. Συχνά σκεφτόμαστε ότι αν κρύψουμε κάτι ή αν παραποιήσουμε την αλήθεια θα γλιτώσουμε έναν άσκοπο καβγά για ένα ασήμαντο θέμα.

Κατά 99,99% όμως, στο μέλλον κάπου θα βγει αυτό στην επιφάνεια. Αν λοιπόν έχεις διακρίνει ότι ο άντρας σου είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου ακόμη και με πράγματα που ξέρει πως δε θα σ΄αρέσουν, αυτό είναι το βασικότερο από τα σημάδια ότι δε θα σε αφήσει ποτέ.

Ένας άνθρωπος που ρισκάρει την ηρεμία του, γιατί έχει δεσμευτεί να σε τιμά και να μη σε κοροϊδεύει, έχει πάρει απόφαση μέσα του ότι σε θέλει για πάντα.

3. Εκφράζει την ευγνωμοσύνη του

ευχαριστώ

Το πιο συχνό φαινόμενο σε έναν γάμο είναι το ότι παίρνουμε πράγματα ως δεδομένα. Καλώς ή κακώς τίποτε δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Ούτε καν η ίδια η ζωή. Όταν, λοιπόν, εσύ κάνεις πράγματα για εκείνον, τα κάνεις από την αγάπη σου. Δεν υποχρεούσαι. Ούτε τα οφείλεις σε κανέναν.

Και φυσικά, δε σου λέω να μην συνεχίσεις να το κάνεις. Ωστόσο, οι προσπάθειές σου, όσο μικρές ή μεγάλες, θα πρέπει να αναγνωρίζονται από τον σύντροφό σου. Αν, λοιπόν, ο άντρας σου εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς εσένα, είναι άλλη μία ένδειξη ότι ο άντρας σου δε θα σε αφήσει ποτέ.

Δες επίσης: Ο απόλυτος οδηγός για να ανανεώσεις τη σχέση σου!

Βλέπει την αγάπη σου, αναγνωρίζει τι κάνεις για εκείνον και δε διστάζει να σου το πει. Είτε με το να σου λέει “ευχαριστώ”, ακόμη και για ασήμαντα πράγματα, είτε με τις πράξεις του.

4. Αναγνωρίζει τα λάθη του

άντρας ζητά συγγνώμη δε θα σε αφήσει ποτέ

Ανάλογα με τον χαρακτήρα μας οι άνθρωποι είμαστε περισσότερο ή λιγότερο δεκτικοί στο να παραδεχτούμε τα λάθη μας. Ωστόσο, όταν αγαπάμε κάποιον, οφείλουμε να τον ακούσουμε. Να ακούσουμε τα παράπονά του και τις σκέψεις του. Να συζητήσουμε, να πούμε και να μας πει.

Μία από τις μεγαλύτερες ενδείξεις ότι ο άντρας σου δε θα σε αφήσει είναι το κατά πόσο είναι πρόθυμος να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Ειδικά αν πρόκειται για έναν άντρα με έντονο εγωισμό, το να παραδεχτεί και στον εαυτό του αλλά και σε σένα ότι έκανε λάθος, είναι ακόμη πιο δύσκολο!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που κάνει ένας πιστός άντρας!

Αν δεις ότι για σένα το κάνει, σημαίνει ότι ο γάμος σας σημαίνει πολλά για εκείνον. Ότι σε σέβεται και θέλει να γίνει μέσα από τα λάθη του καλύτερος άνθρωπος. Καλύτερος για σένα και τη σχέση σας.

5. Δέχεται τα ελαττώματά σου

άντρας αγκαλιάζει ελαττώματα γυναίκας δε θα σε αφήσει

Δυστυχώς, κανείς μας δεν είναι τέλειος! Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιο στραβό. Στο επίπεδο των σχέσεων, συνήθως τα ελαττώματα του χαρακτήρα μας αργούμε να τα δείξουμε. Στην αρχή, προσέχουμε υπέρμετρα πώς θα πούμε, τί κλπ. Αντίστοιχα, λόγω του ενθουσιασμού, εθελοτυφλούμε μπροστά στα ελαττώματα του άλλου που μπορεί να παρατηρήσουμε.

Ωστόσο, όταν φτάνουμε στο σημείο να παντρευτούμε με κάποιον, αυτά τα χρονικά σημεία έχουν παρέλθει προ πολλού. Θεωρητικά, και οι δύο έχουν γνωρίσει από την καλή και την ανάποδη τον άλλον και η σχέση έχει περάσει 40 κύματα πριν τον γάμο.

Σκέψου λοιπόν, ότι σε παντρεύτηκε γιατί είσαι εσύ! Αν, λοιπόν, βλέπεις ότι ξέρει ότι δεν μπορεί και, κυρίως, δε θέλει να σε αλλάξει, είμαστε σε καλό δρόμο! Δέχεται τα ελαττώματά σου γιατί είσαι εσύ! Τελευταίο από τα σημάδια ότι ο άντρας σου δε θα σε αφήσει είναι η πλήρης αποδοχή επομένως. Αγαπάει εσένα με τα πάντα πάνω σου και μέσα σου!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts