σημάδια που δείχνουν οτι σε βλέπει σοβαρά

8 Σημάδια που δείχνουν ότι σε βλέπει σοβαρά!

by ediva

Οι σχέσεις κάποιες φορές είναι αρκετά δύσκολες, ιδίως όταν προσπαθείς να καταλάβεις πως σε βλέπει ο άλλος. Πολλές φορές νιώθεις σαν να λαμβάνεις μπερδεμένα μηνύματα ή σημάδια. Θα ήθελες να μπεις στο μυαλό του αγαπημένου σου και να δεις πως φαίνεσαι στα μάτια του. Δε χρειάζεται να ανησυχείς άλλο. Εδώ θα δεις μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια που δείχνουν εάν το ταίρι σου σε βλέπει σοβαρά!

8 σημάδια που δείχνουν ότι ο αγαπημένος σου σε βλέπει σοβαρά!

 

1. Κάνει προσπάθεια για να σε δει

προσπαθει να σε βλεπει συχνα

Μπορεί να είναι κάτι απλό και για κάποιους ίσως και αυτονόητο, όμως κάποιος που σε βλέπει σοβαρά επιδιώκει να σε δει κάθε φορά που μπορεί. Το γεγονός ότι προτιμάει να αφιερώσει τον ελεύθερο χρόνο του σε σένα για να περάσετε χρόνο μαζί, είναι σίγουρα ένα σημάδι. Δεν είναι απαραίτητο να θυσιάσει τις αγαπημένες του ασχολίες ή τα χόμπι του για να περάσετε χρόνο μαζί. Αλλά όταν αφιερώνει χρόνο σε εσένα και στη σχέση σας, σίγουρα δείχνει ότι νοιάζεται και ενδιαφέρεται!

Δες επίσης : 10 Σημάδια ότι θέλει να σε παντρευτεί!

2. Σε λαμβάνει υπόψιν του

σε λαμβανει υποψιν του

Σκέφτεται πάντα τι αντίκτυπο θα έχουν οι επιλογές του σε εσένα και σου δείχνει με κάθε τρόπο ότι είσαι μέρος της ζωής του. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι για κάθε μικρή λεπτομέρεια της ζωής του πρέπει να σε ρωτάει αλλά αξίζει να παρατηρήσεις πότε σε σκέφτεται. Πάντα σε κάνει να νιώθεις ασφαλής με τις επιλογές του και ξέρεις ότι μπορείς να τον εμπιστευτείς στις αποφάσεις που θα πάρει τόσο για τον εαυτό του όσο και για τη σχέση σας!

3. Έχεις γνωρίσει την οικογένεια και τους φίλους του

σου εχει γνωρισει την οικογενεια και τους φιλους του

Είναι γεγονός ότι εσύ βρέθηκες στη ζωή του πολύ μετά την οικογένεια του και τους καρδιακούς του φίλους. Άμα σε έχει γνωρίσει στα οικεία και αγαπημένα του πρόσωπα, αυτό είναι ένα από τα πολύ σημαντικά και αξιοσημείωτα σημάδια ότι σε βλέπει σοβαρά. Σε αφήνει να έχεις μεγαλύτερο μέρος μέσα στη ζωή του και στην καρδιά του γνωρίζοντας σου τα άτομα που αγαπά και εμπιστεύεται περισσότερο. Αυτό είναι ένα δείγμα δέσμευσης και αφοσίωσης από πλευράς του.

4. Κάνει σχέδια με σένα

κανει σχεδια μαζι σου

Η αρχή κάθε σχέσης είναι δύσκολη. Δεν ξέρεις αν μπορείς να εμπιστευτείς τον άλλο ή να κάνεις μακροχρόνια σχέδια μαζί του πριν καλά καλά τον γνωρίσεις. Όταν καταλαβαίνεις ότι το άλλο πρόσωπο είναι άξιο εμπιστοσύνης, σε έχει κερδίσει και σκέφτεσαι κάτι σταθερό και μακροπρόθεσμο μαζί του, τότε σίγουρα το λαμβάνεις υπόψιν σου στα μελλοντικά σου σχέδια. Άμα λοιπόν το ταίρι σου κάνει πλάνα που συμπεριλαμβάνουν εσένα και σε βλέπει στο μέλλον του, τότε μάλλον έχεις μια πολύ ισχυρή θέση στην καρδιά του.

5. Έχει δει τον πραγματικό εαυτό σου

εχει δει τον πραγματικο σου εαυτο

Οι περισσότεροι από εμάς επιδιώκουμε να δείξουμε την καλύτερη πλευρά του εαυτού μας σε ένα ραντεβού.  Δεν είναι απαραίτητο ότι προσποιούμαστε ή ότι λέμε ψέματα, απλά δείχνουμε την καλύτερη πλευρά μας. Όταν τα πράγματα σε μια σχέση αρχίζουν να γίνονται πιο σοβαρά και η σχέση εξελίσσεται σταθερά, αρχίζουν και οι δυο να δείχνουν το πραγματικό τους εαυτό. Εάν έχει δει τον πραγματικό σου εαυτό, χωρίς να θέλει να σε αλλάξει και νιώθετε και οι δυο άνετα με αυτό, τότε σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό που είσαι!

Δες επίσης : 10 Σημάδια ότι σ’ αγαπάει αληθινά!

6. Σου ζητάει να τον συγχωρέσεις

σου ζηταει να τον συγχωρεσεις

Κανείς μας δεν είναι τέλειος στη ζωή, πόσο μάλλον μέσα σε μια σχέση. Υπάρχουν φορές που ο αγαπημένος σου κάνει λάθη και σε πληγώνει άθελα του. Το να ζητήσεις πραγματική συγγνώμη από κάποιον θέλει δύναμη και κουράγιο. Ουσιαστικά σου δείχνει πόσο μετράνε τα συναισθήματα σου για εκείνον και σου ζητάει μια ακόμα ευκαιρία. Αυτά είναι σημάδια ότι σε νοιάζεται και δε θέλει σίγουρα να σε χάσει από τη ζωή του.

7. Σε ακούει

σε ακουει

Το να ακούς κάποιον να μιλάει και να ακούς κάποιον και να αντιλαμβάνεσαι αυτά που σου λέει, έχει μεγάλη διαφορά. Εάν το άλλο σου μισό, σε ακούει σε ό,τι και αν του πεις, σε προσέχει, λαμβάνει υπόψιν του τα λόγια και τις ανάγκες σου και δεν ξεχνάει ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες, τότε δεν υπάρχουν λόγια για τα συναισθήματα του!

8. Είναι αφοσιωμένος σε σένα

ειναι αοφισωμενος σε σενα

Κάποιοι θεωρούν ότι η δέσμευση είναι μια ταμπέλα. Κάποιο δείχνουν την αφοσίωση τους με τον δικό τους τρόπο. Σε κάνει να νιώθεις μοναδική, οι φίλοι το ξέρουν τα πάντα για σένα και πόσο ευτυχισμένο τον κάνεις, σου δείχνει έμμεσα και άμεσα πόσο μεγάλο ρόλο παίζεις στη ζωή του. Είναι μερικά από τα σημάδια του πόσο αφοσιωμένος είναι σε εσένα και ότι σίγουρα σε βλέπει αρκετά σοβαρά!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts