άντρας μωρό

5 Σημάδια ότι ο σύντροφος σου θα γίνει καλός μπαμπάς

by tzinav

Το να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο να κάνεις μια υγιή και ευτυχισμένη οικογένεια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν λοιπόν είσαι με κάποιον και αναρωτιέσαι αν θα γίνει καλός μπαμπάς τότε μπορείς πολύ απλά να γίνεις πιο παρατηρητική και να δεις τις ενδείξεις. Φυσικά πρόκειται για ενδείξεις κι όχι για αποδείξεις αλλά μπορούν να σου δώσουν μια εικόνα.

Αν είσαι σε μια σχέση και είσαι έτοιμη για οικογένεια αλλά δεν ξέρεις αν ο σύντροφος σου θα ανταποκριθεί καλά στα καθήκοντα του γονέα τότε αρκεί να δεις αν έχει μερικά χαρακτηριστικά. Ανακάλυψε 5 σημάδια ότι ο σύντροφος σου θα γίνει καλός μπαμπάς!

5 Ενδείξεις ότι θα γίνει ένας καλός πατέρας!

 

1. Είναι περιποιητικός

άντρας μαγειρεύει γυναίκα

Αν ο σύντροφος σου συχνά σε περιποιείται και δεν τα περιμένει όλα από εσένα τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι! Για παράδειγμα, αν του αρέσει να σου μαγειρεύει, να σου κάνει μασάζ, να σου ετοιμάζει ένα χαλαρωτικό μπάνιο κι άλλες τέτοιες μικρές κινήσεις που δείχνουν τη δοτικότητα του τότε αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι το ίδιο θα είναι και με ένα παιδί.

Δες επίσης: Σημάδια πως η σχέση σου είναι υγιής και σταθερή

2. Έχει υπομονή

άντρας μωρό

Η υπομονή είναι απαραίτητο χαρακτηριστικό ενός καλού γονιού. Αν ο σύντροφος σου είναι νευρικός και χάνει την υπομονή του εύκολα πώς θα καταφέρει να μάθει οτιδήποτε σε ένα παιδί που έχει άλλους ρυθμούς; Αντίθετα, αν έχει υπομονή και επιμονή ακόμα και με το να δείξει σε εσένα κάτι που δεν ξέρεις τότε το πιθανότερο είναι ότι με το παιδί του θα είναι ακόμα πιο υπομονετικός και ανεκτικός.

Δες επίσης: 6 Τοξικά πράγματα που κάνουν οι γονείς στα παιδιά!

3. Του αρέσουν τα παιδιά

χαρούμενη οικογένεια καλός μπαμπάς

Έχεις παρατηρήσει ότι του αρέσει να περνάει χρόνο με τα ανίψια σου και παίζει μαζί τους με τις ώρες; Ε τότε αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι! Ένας άντρας λοιπόν τον οποίο όχι απλά δεν τον ενοχλούν αλλά του αρέσουν κιόλας τα παιδιά και ξέρει πώς να τα διαχειριστεί έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει ένας υπέροχος πατέρας!

Δες επίσης: 5 Λάθος πράγματα που λες στο παιδί σου από μικρό!

4. Δείχνει τα συναισθήματα του

τρυφερός άντρας καλός μπαμπάς

Αν έχεις έναν εκδηλωτικό σύντροφο που σε αγαπά και σου το δείχνει είσαι τυχερή! Τα παιδιά έχουν ανάγκη από γονείς που εκδηλώνουν την αγάπη τους ώστε να νιώθουν ασφάλεια και να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Ο σύντροφος σου λοιπόν είναι ότι πρέπει για να γίνει ένας μπαμπάς που δείχνει την αγάπη του.

Δες επίσης: 6 Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με το σύντροφο σου!

5. Μπορεί να γίνει και αυστηρός

σοβαρός άντρας

Ένας γονιός συχνά θα γίνει και ο κακός της υπόθεσης. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να επαναφέρει τα παιδιά σε τάξη όταν χρειάζεται και να γίνει και αυστηρός. Αν λοιπόν το αγόρι σου σοβαρεύει όταν πρέπει και μπορεί να γίνει αυστηρός και επιβλητικός όταν οι περιστάσεις το απαιτούν σημαίνει ότι θα κάνει το ίδιο και σε ένα παιδί όταν χρειάζεται.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts