λόγοι για να χωρίσεις

6 Σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με το σύντροφο σου!

by ediva

Ίσως, νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σου. Δεν ξέρεις, ακριβώς, το λόγο, απλά το νιώθεις. Δε σκοπεύεις να το λήξεις, όμως, γιατί ίσως να είναι απλά μια φάση. Έτσι, συνεχίζεις τη σχέση σου “ανενόχλητη”. Σίγουρα δε χωρίζουμε με την πρώτη αναποδιά. Ωστόσο, όμως, παρακάτω θα διαβάσεις τα 7 σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με το σύντροφο σου, ακόμα και αν είσαι ακόμα ερωτευμένη!

Ποιοι είναι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χωρίσεις;

 

1. Δεν σε υπολογίζει

σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις

Εάν έχεις επισημάνει αμέτρητες φορές ότι κάτι σε ενοχλεί και αυτός συνεχίζει να το κάνει, τότε σου έχω άσχημα νέα. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνει ότι δεν σε σέβεται και ότι όσες φορές και να πεις τα ίδια, δε θα αλλάξει τίποτα. Για παράδειγμα, εάν κάθε φορά που τον παίρνεις τηλέφωνο δε σου απαντάει, ενώ γνωρίζει πως σε ενοχλεί, τότε η λύση είναι ο χωρισμός.

Δες επίσης: 8 Βήματα για να ξεπεράσεις έναν χωρισμό

2. Σε ζηλεύει σε υπερβολικό βαθμό

λόγοι ότι πρέπει να χωρίσετε

Η ζήλια σε μία σχέση είναι απαραίτητη, αλλά σε μικρό βαθμό, ώστε να νιώθεις επιθυμητός και πολύτιμος. Ωστόσο, μια λεπτή γραμμή τη διαχωρίσει από την παράνοια. Αν ψάχνει τα πράγματα σου, σου “απαγορεύει” να βγεις ή ακόμα και αν σου κάνει σκηνές για τα ρούχα που φοράς , τότε όλα δείχνουν πως εκείνος θέλει να νιώθει ασφαλής με το να σε περιορίζει. Καλύτερα, να τα ξεκόψεις όσο είναι ακόμα νωρίς.

Δες επίσης: 5 Τρόποι για να χωρίσεις χωρίς δράματα και κλάματα!

3. Δε σε βοηθάει να εξελιχθείς

λόγοι για να χωρίσεις

Όλοι μας έχουμε στόχους και όνειρα, τα οποία θέλουμε, κάποια στιγμή, να τα κάνουμε πράξη. Σε μια σχέση, ο ένας οφείλει να ανεβάζει το άλλον και να τον ωθεί να πετύχει αυτούς τους στόχους. Αν εσύ του μιλάς και εκείνος σε αποθαρρύνει μόνιμα ή δε σε στηρίζει στις επιλογές σου, τότε σίγουρα δεν κάνει για σένα.

Δες επίσης: 5 Πιθανές ενδείξεις απιστίας από τον σύντροφό σου!

4. Κοιτάει άλλες

λόγοι για να χωρίσετε

Ίσως είναι από τα πιο τρανταχτά σημάδια ότι πρέπει να χωρίσεις με το σύντροφο σου. Το να κοιτάει άλλες είναι, είτε στα social media, είτε στην καθημερινότητα του, εξίσου μεγάλο πρόβλημα. Αυτό δείχνει ένα άτομο χωρίς αυτοπεποίθηση με ανάγκη για επιβεβαίωση, που δυστυχώς, ψάχνει να την πάρει από αλλού και όχι από εσένα. Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο άνθρωπος δεν σου κάνει  και καλύτερα να βρεις κάποιον που έχει μάτια μόνο για εσένα.

Δες επίσης: 5 Πράγματα που θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους

5. Σε έχει δεδομένη

γιατί πάτε για χωρισμό

Εάν έχεις παρατηρήσει ότι δεν ξέρει τι θέλει από εσένα, αλλά και “παίζει” μαζί σου ανάλογα με τα κέφια του, τότε τρέχα! Είναι απόλυτα σίγουρος, ότι θα είσαι εκεί για αυτόν ανεξάρτητα από τα σκοτσέζικα ντουζ που σου κάνει και δυστυχώς, το εκμεταλλεύεται.

Δες επίσης: Πως να ανανεώσεις τη σχέση σου!

6. Δεν τον ενδιαφέρουν οι ανάγκες σου

γιατί πρέπει να τον χωρίσεις

Δες επίσης: 5 Απαραίτητες συνήθειες για μια υγιή σχέση!

Πολύ πιθανό, να έχεις παρατηρήσει πως βρίσκει πάντα χρόνο για όλους τους υπόλοιπους, αλλά όταν έρχεται η ώρα για τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες, βρίσκει δικαιολογίες. Να ξέρεις, πως αυτό δε θα αλλάξει ποτέ και θα συνεχίζει να σε βάζει σε δεύτερη μοίρα.

Related Posts