πράγματα που θέλουν οι άντρες

5 Πράγματα που θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους

by ediva

Οι άντρες δεν είναι περίπλοκοι όσον αφορά τα θέλω τους σε μία σχέση, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους και ας μην το λένε! Επικρατεί γενικά ο μύθος ότι οι γυναίκες είναι αυτές που έχουν περισσότερες απαιτήσεις σε μία σχέση και ψάχνουν τον τέλειο άντρα. Ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα αλήθεια. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θέλουν οι άντρες  να δουν από την κοπέλα τους για να νιώσουν ότι περνάνε καλά και η σχέση τους έχει μέλλον. Μερικά είναι απλές καθημερινές συνήθειες που μπορείς να εφαρμόσεις από σήμερα κιόλας, αν δεν τα κάνεις ήδη.

Τι θέλουν οι άντρες από τη σχέση τους, αλλά δεν το λένε;

 

1. Δείξε ενδιαφέρον  

ζευγάρι στον καναπέ βλέπει ποδόσφαιρο και πίνει μπύρα

Πολλές φορές είναι βαρετό να ακούς για τη δουλειά τους, τα παιχνίδια στον υπολογιστή, ή την αγαπημένη τους ομάδα. Αλλά τι να κάνουμε που αυτά είναι τα ενδιαφέροντα τους; Προσπάθησε να δείχνεις ενδιαφέρον όταν ξεκινάνε μια σχετική συζήτηση και μην τους αποθαρρύνεις διακόπτοντας τους ή αλλάζοντας  θέμα. Όπως αρέσει σε σένα να μοιράζεσαι όσα σε κάνουν χαρούμενη και σε γεμίζουν, το ίδιο ισχύει και για τον σύντροφο σου. Και αν θες να το πας ένα βήμα παρακάτω, πρότεινε να κάνετε κάτι από αυτά μαζί, για παράδειγμα να πάτε μαζί γήπεδο!

Δες επίσης: Τι αρέσει πραγματικά σε έναν άντρα;

2. Να μην ρουτινιάζετε

ζευγάρι σε βραδιά ραντεβού η κοπέλα ταΐζει το αγόρι

Όταν είσαι σε σχέση είναι πολύ εύκολο να σε παρασύρει η καθημερινότητα και να κάνετε συνέχεια τα ίδια πράγματα. Δε λέω, netflix, καναπές και χουχούλιασμα είναι πολύ ωραία, ειδικά τους κρύους μήνες. Μήπως ,όμως,  να πάρεις κάποια πρωτοβουλία ώστε να αλλάξετε τη ρουτίνα σας; Οι άντρες αγαπούν τις εκπλήξεις, αλλά συνήθως είναι αυτοί που τις κάνουν. Άλλαξε τους ρόλους! Οργάνωσε κάτι μόνη σου και πέρασε μια βραδιά με το αγόρι σου που δε θα την περιμένει.

3. Ειλικρίνεια

ζευγάρι κάθεται στο μπαλκόνι και συζητάει πίνοντας καφέ

Ποιος θα ήθελε να πρέπει να μαντεύει κάθε σκέψη του άλλου για να καταλάβει αν κάτι τον ενοχλεί; Κανένας! Σίγουρα πολλές φορές δεν είναι εύκολο να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα σου ή τα θέλω σου. Παρόλα αυτά, πίστεψε με, η ειλικρίνεια είναι αυτό που θα εκτιμήσει ο σύντροφος σου. Με το να του λες  τι πραγματικά νιώθεις όλα μπορούν να λυθούν πιο γρήγορα και εύκολα, χωρίς περιττούς καυγάδες. Η ειλικρίνεια είναι ένα από τα πράγματα που θέλουν οι άντρες σε μια σχέση για να αισθανθούν χαλαροί και ασφαλείς.

                   Δες επίσης: 6 Tips που κάνουν μια γυναίκα πιο ελκυστική στους άντρες!

4. Προσωπικό χώρο και χρόνο

άντρες θέλουν να βγαίνουν παρέα

Ειδικά στην αρχή μιας σχέσης που ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και από τις πλευρές, τα ζευγάρια συνηθίζουν να περνάνε πολύ χρόνο μαζί. Σε γενικές γραμμές αυτό είναι καλό γιατί έτσι μαθαίνεις τον άλλον. Τι γίνεται όμως όταν περάσει λίγο ο καιρός; Όπως σου αρέσει και εσένα να περνάς χρόνο με τις φίλες σου ή με τον εαυτό σου και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, έτσι αρέσει και στο αγόρι σου. Μερικές φορές, όμως, ίσως διστάζει να στο ζητήσει για να μην νιώσεις ότι σε απορρίπτει. Εξήγησε του ότι δε σε ενοχλεί και ότι το να έχετε προσωπικό χώρο και χρόνο δε σημαίνει ότι θέλετε λιγότερο ο ένας τον άλλον.

5. Δείξε ότι τον θέλεις

κοπέλα στέλνει μηνύματα στο αγόρι της

Δες επίσης: 5 Βήματα για να του λείπεις και να μην είσαι δεδομένη

Ποιος δεν θα ήθελε να αισθάνεται επιθυμητός κάθε μέρα; Βάζω στοίχημα ότι σου αρέσει όταν το αγόρι σού σου δείχνει πως σε θέλει είτε είστε μόνοι σας είτε όχι. Γιατί να μην ισχύει το ίδιο και για αυτόν; Άλλωστε δεν κάνουν κομπλιμέντα μόνο οι άντρες!  Πες του πόσο όμορφο τον βρίσκεις ή πόσο σου αρέσει όταν φοράει ένα συγκεκριμένο ρούχο. Ή αν είσαι λίγο πιο τολμηρή στείλε του ένα μήνυμα λέγοντας του τι θα ήθελες να κάνετε μετά, ενώ είστε έξω με παρέα…

Related Posts