χιουμορ

Τι αρέσει πραγματικά σε έναν άντρα;

by ediva

Τι θα έκανες αν σου δινόταν η ευκαιρία να μάθεις τι αρέσει πραγματικά σε έναν άντρα; Φυσικά και θα την άρπαζες για να δεις τι βρίσκει γοητευτικό σε μια γυναίκα και να καταλάβεις αν ταιριάζετε ή αν θα μπορέσεις να τον διεκδικήσεις με επιτυχία. Υπάρχουν μερικά βασικά πράγματα στα οποία η πλειοψηφία των αντρών ψηφίζει “ναι” και τα οποία πρέπει να μάθεις!

Τι βρίσκουν πραγματικά γοητευτικό οι άντρες;

 

Το χιούμορ

Οι άντρες δεν βρίσκουν ελκυστικές μόνο τις γυναίκες που γελάνε με τα αστεία τους, αλλά και αυτές που έχουν χιούμορ. Το χιούμορ σε μια γυναίκα τους εξασφαλίζει ότι θα περάσουνε όμορφα και θα έχουν μια σχέση γεμάτη πειράγματα και αστείες στιγμές. Επιπλέον, μια γυναίκα με χιούμορ δεν παρεξηγεί εύκολα, το οποίο γι’ αυτούς σημαίνει λιγότερες εντάσεις στη σχέση.

Δες επίσης: 5 Συνήθειες που σε κάνουν πιο ελκυστική στους άντρες!

Το να είσαι ο εαυτός σου

να εισαι ο εαυτος σου

Προσπαθείς να είσαι κάποια άλλη για να του αρέσεις; Λοιπόν σταμάτα. Οι άντρες αισθάνονται προδωμένοι όταν δουν ότι ο άνθρωπος που γνώρισαν στην αρχή δεν ήταν αυτό που φαινόταν. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και όπως ο καθένας μας, θέλουν να γνωρίσουν τον πραγματικό σου εαυτό. Στην τελική αν δεν του αρέσει ο πραγματικός σου εαυτός, θα ξέρεις ότι σίγουρα δεν σου ταιριάζει.

Δες επίσης: 8 Τρόποι για να τον κάνεις να σε προσέξει!

Στείλε πρώτη

στείλε μήνυμα

Οι άντρες γενικά πάντα νιώθουν ότι είναι αυτοί που πρέπει να κάνουν τη πρώτη κίνηση, γι αυτό και το να στείλεις πρώτη τους κάνει καλή εντύπωση. Πιάσε το κινητό λοιπόν και πρότεινε του πρώτη να βγείτε ραντεβού. Αν δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις την κουβέντα, δες εδώ: 6 Τρόποι για να φλερτάρεις έναν άντρα στο διαδίκτυο!

Το να είσαι άνετη

ανετη

Οι γυναίκες συχνά είμαστε σφιγμένες στα ραντεβού μας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό στα μάτια ενός άντρα, αλλά το να είσαι άνετη κάνει πάντα θετική εντύπωση. Δείχνει άνθρωπο με θάρρος και που δεν δυσκολεύεται να ανοιχτεί απέναντι στους άλλους. Επίσης, το να είσαι άνετη κάνει έναν άντρα να νιώθει ότι το έχει προκαλέσει αυτός, οπότε νιώθει καλά για τον εαυτό του.

Δες επίσης: 6 Tips που κάνουν μια γυναίκα πιο ελκυστική στους άντρες!

Δείξε ενδιαφέρον για αυτά που κάνει

συζητηστε

Το να δείξεις πραγματικό ενδιαφέρον για τη δουλειά ή τα χόμπυ του είναι κάτι που πραγματικά τον ανεβάζει στα ύψη. Οι άνθρωποι πάνω απ’ όλα είμαστε κοινωνικά άτομα και θέλουμε να βλέπουμε ότι μπορούμε να μοιραστούμε τις εμπειρίες της ζωής μας με το ταίρι μας. Αν ακόμα αποφασίσεις να δοκιμάσεις μαζί του και το αγαπημένο του χόμπυ, εκεί είναι που πραγματικά θα το εκτιμήσει.

Δες επίσης: Πως να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του για σένα για πάντα!

Το να εκδηλώνεις την αγάπη σου

κρατα το χέρι του

Δες επίσης: 15 Tips για να τον κερδίσεις από το πρώτο ραντεβού!

Δεν χρειάζεται να τρέξεις και να τον πάρεις αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα ή να φωνάζεις πόσο τον αγαπάς στο δρόμο. Η αγάπη βρίσκεται στα μικρά πράγματα. Μπορείς να του χαϊδέψεις τα μαλλιά, να του κρατήσεις το χέρι όσο περπατάτε ή να γύρεις πάνω του όσο βλέπετε ταινία. Οι άντρες βρίσκουν πολύ ελκυστικό σε μια γυναίκα να εκδηλώνει την αγάπη της με αυτές τις μικρές απλές κινήσεις.

Related Posts