άπιστος άνδρας

5 Πιθανές ενδείξεις απιστίας από τον σύντροφό σου!

by ediva

Οι σχέσεις δεν είναι εύκολο ζήτημα. Συχνά υπάρχει ζήλια και προβλήματα. Τί γίνεται όμως αν η ζήλια δεν είναι αναίτια και υπάρχουν όντως ανησυχητικά σημάδια; Δες τα 5 πράγματα που ίσως είναι πιθανές ενδείξεις απιστίας από τον σύντροφό σου.

Έτσι, θα έχεις τον νου σου και, αν εντοπίσεις κάτι από αυτά, θα το ερευνήσεις περισσότερο. Μπορεί να καταλήξεις στο ότι δε σε απατά. Ακόμη όμως κι αν τελικά ο σύντροφός σου σε απατά, προσπάθησε να είσαι ψύχραιμη και να δεις αν μπορείς κι αν αξίζει να το διαχειριστείς.

Σε κάθε περίπτωση, πάντοτε είναι καλό να συμβουλεύεστε ως ζευγάρι και έναν ειδικό πριν πάρετε αποφάσεις! Οπότε περιόρισε τον παρορμητισμό σου πριν δεις τί πράγματι συμβαίνει!

Ποιοι είναι οι πιθανοί τρόποι για να καταλάβεις αν σε απατάει!

 

1. Μυστικοπάθεια

μυστικοπάθεια σημάδι σε απατά

Αν μια ζωή τα μοιραζόσασταν όλα μεταξύ σας χωρίς φόβο και ξαφνικά αρχίζει να είναι υπερβολικά μυστικοπαθής, ίσως πρέπει να το ερευνήσεις. Μπορεί πχ να αποφεύγει να σου πει το πρόγραμμά του.

Μπορεί να έβαλε ξαφνικά για πρώτη φορά κωδικούς σε κάθε συσκευή. Να έχει ανάποδα το κινητό όποτε είσαι δίπλα. Δεν είναι βέβαιο ότι σε απατά. Πρόσεχε όμως μήπως είναι όντως μία από τις ενδείξεις απιστίας!

Δες επίσης: 4 Μύθοι για την αντρική απιστία!

2. Δε θέλει sex

ζευγάρι στο κρεβάτι

Οι άντρες έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη με το…άθλημα αυτό. Αν ξαφνικά παρατηρήσεις ότι βρίσκει δικαιολογίες για να το αποφύγει συστηματικά, ίσως κάτι συμβαίνει.

Μη φτάσεις στο άλλο άκρο. Δε μιλάμε για τις περιπτώσεις που κάτι τον προβληματίζει ή είναι πολύ κουρασμένος. Μιλάμε για μια συνεχή κατάσταση που ενώ αποφεύγει την επαφή μαζί σου λόγω κούρασης πχ, βγαίνει και ξενυχτάει ως το πρωί την ίδια νύχτα!

3. Υπερβολικά επιθετικός

επιθετικότητα μία από πιθανές ενδείξεις απιστίας

Όπως ξέρουμε όλοι, η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Πολύ συχνά, όταν έχουμε λερωμένη τη φωλιά μας, λόγω τύψεων ή φόβου να μη μας ανακαλύψουν, κατηγορούμε τον άλλον για να κρυφτούμε.

Αν, λοιπόν, χωρίς καμία αφορμή, ξεκινήσει ξαφνικά να είναι υπερβολικά καχύποπτος ή επιθετικός μαζί σου, πρόσεχε. Ίσως είναι μία ακόμη από τις πιθανές ενδείξεις απιστίας. Ίσως σε κατηγορεί ότι τον απατάς για να κρύψει τις δικές του πομπές!

Σημάδια που ίσως δείχνουν ότι είσαι θύμα απιστίας από τον άντρα σου!

4. Αναιτιολόγητα έξοδα

ανεξήγητα έξοδα πιθανές ενδείξεις απιστίας

Δεν είναι απαραίτητο ότι σε όλα τα ζευγάρια υπάρχει κοινό ταμείο. Σίγουρα όμως αν είστε καιρό μαζί, ξέρεις πάνω κάτω τί έσοδα και έξοδα έχει ο καθένας σας κάθε μήνα.

Αν αρχίσεις να παρατηρείς έξοδα που δεν αιτιολογούνται από κάπου, ξεκίνα να ψάχνεις. Ίσως είναι σημάδι ότι τα δώρα πάνε κάπου αλλού!

Δες επίσης: Ποιοι είναι οι τρόποι αντιμετώπισης της απιστίας!

5. Δε σε έχει στο πρόγραμμα

άντρας δεν επικοινωνεί με σύντροφο

Μία ακόμη από τις πιθανές ενδείξεις απιστίας είναι όταν ξαφνικά ο σύντροφός σου με τον τρόπο του σε αποκλείει από τα πάντα στη ζωή του. Δεν εννοούμε μόνο από τις εξόδους και τα προγράμματα.

Αν δεις ότι δε σου μιλάει για τίποτα, δε σου λέει τις σκέψεις του, ότι χάθηκε κάθε είδος σύνδεσης μεταξύ σας, ίσως υπάρχει πρόβλημα.

Προφανώς αυτές είναι μόνο πιθανές ενδείξεις απιστίας. Μπορεί να μην υπάρχει κανένα από αυτά τα σημάδια και να σε απατά ή να υπάρχουν όλα και να μην σε απατά.

Μη βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα. Ό,τι κι αν σε απασχολεί συζήτησέ το με τον ίδιο και ίσως με κάποιον σύμβουλο σχέσεων. Σίγουρα θα γίνουν όλα πιο απλά!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts