γυναίκα στο γυμναστήριο

12 Στιγμές που ένας άντρας σε κρυφοκοιτάζει!

by ediva-author

Δεν είναι μυστικό πως στον άντρα αρέσει να κρυφοκοιτάζει. Αλλά ένας άντρας όταν είναι σε μια σχέση, ή όταν βγαίνει ένα ραντεβού πρέπει να δείξει χαρακτήρα και δεν πρέπει να καρφώνεται και σε κοιτάει έντονα.

Το ediva.gr σου παρουσιάζει 12 στιγμές που σε κρυφοκοιτάζει. Μην ανησυχείς, δεν είναι συνέχεια, μόνο το 70% των στιγμών που είστε μαζί.

Όταν κρατάει την πόρτα για σένα.
Δεν είναι μόνο ότι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν οι κύριοι, αλλά επίσης του δίνει μια πολύ καλή ευκαιρία να σε κοιτάει καθώς περνάς

Όταν ανεβαίνει τις σκάλες πίσω σου.

Είναι μια από τις λίγες στιγμές που δεν έχει το άγχος να τον δεις να σε κοιτάει, μιας και συνήθως κανείς δεν ανεβαίνει τις σκάλες ανάποδα.

Όταν σε βλέπει στον καθρέφτη.

Οι καθρέφτες είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να σε κοιτάξουν χωρίς να τους καταλάβεις. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και καφετέριες με καθρέφτες που τους δίνει την ευκαιρία

Όταν κάθεσαι στο μπαρ.

Ο σκοπός όταν είσαι στο μπαρ είναι είτε να την πέσεις στον μπαρμαν ή να γνωρίσεις τους άλλους που κάθονται εκεί. Ε μέσα στον κόσμο έχουν την ευκαιρία να σε κοιτάζουν, όπως και όταν σηκώνεις το ποτήρι σου για να πιείς την επόμενη γουλιά.

Με το που βγει από την περιφερειακή σου όραση

Με το που περάσεις ξαφνικά μπορεί να ξεκινήσει να θαυμάζει τα κτήρια από τη μεριά που περπατάς. Η μπορεί απλά να γυρίσει να σε κοιτάξει για λίγο και μετά να συνεχίσει το δρόμο του.

Στο γυμναστήριο όταν τρέχεις στο διάδρομο

diadromos-gimnastirio

Όποιος και να είναι αποκλείεται να μην κοιτάξει ένα κωλαράκι που κουνιέται μπροστά του. Μπορεί ξαφνικά να πρέπει να κάνει περισσότερα σετ σε αυτό το μηχάνημα που βρίσκεται από πίσω σου.

Στην παραλία

Όταν παίζει με τους φίλους του στην παραλία κοντά σε εσένα! Ειδικά όταν η παραλία είναι άδεια αλλά κατά έναν μυστήριο τρόπο τα μπαλάκια από τις ρακέτες φτάνουν κοντά στη δικής ου πετσέτα.

Όταν φοράει σκούρα γυαλιά

Ένας κανόνας που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι να μην εμπιστεύεσαι κάποιον που φοράει σκούρα γυαλιά, αφού δεν έχεις ιδέα που κοιτάνε.

Στην δουλειά

Όταν περνάς από το γραφείο του και ακούς την καρέκλα να σέρνεται ή να τσουλάει. Ναι, δεν είναι τυχαίο που γίνεται κάθε φορά

Στο σουπερμάρκετ

ginaika-supermarket

Αν δεις κάποιον στο σουπερμάρκετ να κοιτάζει ένα λάχανο περισσότερο από 10 δευτερόλεπτά τότε μάλλον άλλα πράγματα έχει στο μυαλό του. Αυτό εφαρμόζεται στα περισσότερα προϊόντα στο σουπερμάρκετ. Αν ξεκινήσει να χαζεύει και τις σερβιέτες απλά για να σε κοιτάζει απομακρύνσου γρήγορα..

Όταν περπατάτε προς το αμάξι

Αν μπεις εσύ πρώτη μέσα είναι γιατί περίμενε αυτή την τελευταία μάτια που μπορούσε να σου ρίξει ενώ δεν κοιτάς.

Στο ασανσέρ

Μια πολύ καλή ευκαιρία για αυτόν να σε κοιτάξει εκεί που σκέφτεσαι σε ποιον όροφο ήθελες να πας ή όπως γυρνάς προς την πόρτα και βγαίνεις έξω.

Related Posts