Σχήμα φρυδιών: Δες το κατάλληλο για το πρόσωπό σου!

by ediva-author

Σχήμα φρυδιών..δες το κατάλληλο για πιο έντονο βλέμμα!

Τα τελευταία χρόνια τα φρύδια βρίσκονται στο επίκεντρο της ομορφιάς και του μακιγιάζ. Είναι πολύ σημαντικά για την ολοκληρωμένη εικόνα του προσώπου. ακόμα και να έχεις κάνει το απόλυτα σωστό μακιγιάζ εάν τα φρύδια σου δεν έχουν το σωστό σχήμα πάντα κάτι θα χαλάει το σύνολο!

Το σχήμα του πρόσωπο καθώς και το πόσο αδύνατο ή στρογγυλεμένο είναι τα βασικά σημεία που παίζουν καθοριστικό για το σχήμα των φρυδιών που πρέπει να έχεις. Δες πιο σχήμα πρέπει να επιλέξεις να δώσεις στα φρύδια σου αναλόγως με το σχήμα του προσώπου σου, έτσι ώστε να το αναδείξεις με τις σωστές αναλογίες.

 

1. Μακρύ πρόσωπο

Αν έχεις μακρύ πρόσωπο , είναι καλό να αποφύγεις τις έντονες γωνίες γιατί θα δώσουν κι άλλο ύψος. Προσπάθησε όσο είναι δυνατόν να δώσεις ένα πιο οριζόντιο σχήμα έτσι ώστε να τραβήξεις τη προσοχή στο κέντρο του προσώπου εξισορροπώντας ταυτόχρονα το πλάτος του.

Σχήμα φρυδιών

2. Τετράγωνο

Αν το πρόσωπό σου έχει έντονες γωνίες φρόντισε να μην λεπταίνεις πολύ τα φρύδια σου καθώς όταν είναι πιο πλούσια εξισορροπούν ένα πιο δυνατό σαγόνι. Επίσης είναι πολύ κολακευτικό να έχουν ανοδική τάση και έντονη γωνία.

 Σχήμα φρυδιών

3. Οβάλ πρόσωπο

Αν το πρόσωπο σου είναι οβάλ είσαι από τις τυχερές καθώς είσαι ελεύθερη να κάνεις ότι θέλεις με το σχήμα τους, καθώς δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα να χαλάσεις τη συμμετρία του. Προσπάθησε απλά να μην τα βγάζεις πάρα πολύ και τα λεπτύνεις επικίνδυνα πολύ!

 Σχήμα φρυδιών

4. Στρογγυλό σχήμα

Αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό για να το επιμηκύνεις οπτικά δημιούργησε μια μικρή γωνία , φροντίζοντας να είναι κοντύτερο το τελείωμα του φρυδιού, από τη γωνία δηλαδή μέχρι το τέλος.

Σχήμα φρυδιών

Related Posts