συναισθηματικά δωρα για ανδρες

5 Συναισθηματικά δώρα για άντρες που θα τους ενθουσιάσουν!

by tzinav

Είναι αλήθεια ότι το να χαρίσεις ένα δώρο σε κάποιον άντρα δεν είναι ότι πιο εύκολο. Ακόμα πιο δύσκολο είναι βέβαια όταν αναζητάς συναισθηματικά δώρα για τους άντρες της ζωής σου που να έχουν ένα βαθύτερο νόημα και να ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Φυσικά είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να βρεις τέτοια δώρα που θα αρέσουν ακόμα και στον πιο απαιτητικό αποδέκτη!

Αν θέλεις λοιπόν να γιορτάσεις μια ξεχωριστή περίσταση ή αν απλά σου αρέσει να κάνεις δώρα χωρίς κάποια αφορμή, ανακάλυψε 5 συναισθηματικά δώρα για άντρες που θα τους ενθουσιάσουν!

5 Προσωπικά δώρα που θα αρέσουν σε κάθε άντρα!

 

1. Χαριτωμένες μαξιλαροθήκες με φωτογραφίες σας!

εκτύπωση φωτογραφίας σε μαξιλάρι

Αν μένεις μαζί με το αγόρι σου τότε μια χαριτωμένη ιδέα για προσωπικό δώρο είναι οι μαξιλαροθήκες με ένα γλυκό μήνυμα. Μπορείς λοιπόν είτε να εκτυπώσεις τα ονόματα σας επάνω στις μαξιλαροθήκες, είτε να δηλώσεις την πλευρά στο κρεβάτι ή οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς. Έτσι, θα δώσεις στον ύπνο σας μια πολύ γλυκιά νότα! Μπορείς να το φτιάξεις εδώ!

2. Λεύκωμα με φωτογραφίες σας από όμορφες στιγμές

προσωπικά δώρα photobook

Ένα από τα πιο συγκινητικά δώρα που μπορείς να κάνεις στο αγόρι ή στον άντρα σου είναι ένα λεύκωμα ή άλμπουμ με φωτογραφίες σας από όμορφες στιγμές. Μια ωραία προσθήκη θα ήταν εκτός από φωτογραφίες να πρόσθετες και μια μικρή ανάμνηση από εκείνη τη στιγμή. Έτσι, θα έχεις φτιάξει ένα υπέροχο ενθύμιο από όμορφες εμπειρίες που έχετε δημιουργήσει μαζί. Μπορείς να το φτιάξεις εδώ!

Δες επίσης: 5 ιδέες για ρομαντικά καθημερινά δώρα για τον σύντροφο σου!

3. Ξύλινο ρολόι με χαραγμένη αφιέρωση

ξύλινο ρολόι χαραγμένο μήνυμα συναισθηματικά δώρα άντρες

Ένα ρολόι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ανδρικά αξεσουάρ. Γιατί λοιπόν να μη του το κάνεις δώρο εσύ; Φυσικά, το δώρο σου πρέπει να είναι ιδιαίτερο και να έχει μια προσωπική χροιά αν προορίζεται για κάποιον ξεχωριστό για εσένα άντρα. Μια υπέροχη ιδέα λοιπόν είναι να χαρίσεις ένα ξύλινο ρολόι, το οποίο όμως θα έχει χαραγμένη μια αφιέρωση στο πίσω μέρος του καντράν. Με τον τρόπο αυτό, κάθε φορά που θα το φοράει θα σε σκέφτεται!

Δες επίσης: 7 Ιδέες για οικονομικά δώρα!

4. T-shirt με τυπωμένο μήνυμα

έκπτωση σε μπλουζάκια ανδρικά

Ένα χαριτωμένο ή ακόμα και αστείο δώρο που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα είναι ένα T-shirt με τυπωμένο ένα μήνυμα. Το μήνυμα αυτό μπορεί να αποτελεί μια έκφραση των συναισθημάτων σου, μια αφιέρωση ή ακόμα και ένα inside joke που έχετε μεταξύ σας. Κάθε φορά λοιπόν που θα φορά το μπλουζάκι θα του φέρνει στο μυαλό εσένα! Μπορείς να φτιάξεις το δικό σας εδώ!

Δες επίσης: 12 Πρωτότυπα & οικονομικά δώρα για όλη την οικογένεια!

5. Ποτήρι μπύρας με αφιέρωση

ποτήρι μπύρας προσωπικό μήνυμα αφιέρωση

Η μπύρα αποτελεί σίγουρα μια από τις αγαπημένες συνήθειες των ανδρών. Γιατί λοιπόν όταν την απολαμβάνει να μη σκέφτεται εσένα; Αν θέλεις να το πετύχεις τότε χάρισε του ένα μεγάλο ποτήρι μπύρας με τυπωμένη μια αφιέρωση. Έτσι, πίνοντας τη μπύρα του θα σε σκέφτεται ακόμα κι αν δεν είστε μαζί!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts