Τα 6 πρώτα πράγματα που “βλέπει” ο άνδρας σε μια γυναίκα!

by ediva-author

Έχει αποδειχθεί ότι όταν ένας άντρας βλέπει μια γυναίκα για πρώτη φορά χρειάζεται 20 δευτερόλεπτα για να κάνει την επιλογή του!

Είσαι απλά μια καλή φίλη; Ή μήπως είσαι ο έρωτας της ζωής του;

 

 

 

 

 

Δες περισσότερες συμβουλές για να κατακτήσεις έναν άντρα εδώ!

 

 

Σου παρουσιάζω λοιπόν τα 6 σημαντικότερα πράγματα τα οποία να προσέχεις πάντα.

 

 

Πρόσωπο 

prosopo-omorfia

 

Περισσότερα μυστικά και συμβουλές για το πρόσωπο δες εδώ!

Για τους περισσότερους άντρες δεν έχει σημασία αν έχετε γαλανά ή μαύρα μάτια. Αυτό που έχει σημασία είναι το τί εκφράζουν! ” Τα μεγάλα μάτια ξυπνάνε τα προστατευτικά ένστικτα στους άντρες και μ’αυτο είναι πολύ ελκυστικά” – λέει ο Γερμανός ψυχολόγος Έλμαρ Μπασέ .

 

Άρωμα

aroma-gynaikio

Σου έχει τύχει να βρίσκεσαι δίπλα από κάποιον που έχει βάλει κάποιο άρωμα με πολύ έντονη μυρωδιά? Δεν είναι πολύ ωραίο έτσι δεν είναι? Για αυτό λοιπόν καλύτερα είναι να βάλεις πιο λίγο ή απλά να είναι πιο ελαφρύ το άρωμα. Θα εκπλαγείς το πόσες πόρτες ανοίγει ένα ωραίο άρωμα!

Χιούμορ

zeugari-gelaei

Είναι γνωστό ότι οι άνθρωποι προτιμούν να έχουν στην παρέα τους χαμογελαστούς ανθρώπους. Όσο πιο χαμογελαστή είσαι τόσο πιο πολύ θετική ενέργεια βγάζεις, την οποία ο απέναντι σου πίστεψε με αμέσως αντιλαμβάνεται.

Βέβαια πρέπει και να προσέξεις μην το παρακάνεις γιατί μπορεί αντί να είσαι η όμορφη και χαμογελαστή κοπέλα να φανείς σαν κάποιο χαζοχαρούμενο παιδάκι.

Παπούτσια

papoutsia

 

Δες τις νέες τάσεις της μόδας για τα παπούτσια εδώ!

Όλοι θα συμφωνήσετε μαζί μου ότι τα ψηλοτάκουνα είναι πιο καuτα απ’οτι τα άνετα αθλητικά. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητο να βάλεις τα ψηλοτάκουνα. Εάν δεν νιώθεις άνετα καλύτερα βάλε κάτι άλλο, αλλιώς κινδυνεύεις να φανείς αστεία αντί seχy.

Σώμα

sftixto-soma

Δες πως να αποκτήσεις όμορφο και σφιχτό σώμα εδώ!

Το ότι οι άντρες είναι οπτικά όντα είναι γνωστό και δεν θα αλλάξει ποτέ! Κάποιοι λένε ότι πιο πολύ κοιτάνε τα οπίσθια άλλοι το στήθος, η αλήθεια είναι ότι κοιτάνε το σύνολο, αν έχεις ένα συμπαθητικό πρόσωπο και ένα θεϊκό κορμί τότε οι άντρες θα κάνουν ουρά για εσένα.

Βέβαια υπάρχει περίπτωση να είναι μόνο για seχ (αν είσαι ξινή όλη την ώρα τότε δεν πρόκειται να είναι για κάτι άλλο) . Δυστυχώς αν είσαι από της κοπέλες όμως που έχουν μικρό στήθος δεν μπορείς να κάνεις και πολλά για να αλλάξεις το μέγεθος. Για τι υπόλοιπο σώμα όμως έχει ένα σωρό ασκήσεις και διατροφές οι οποίες να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το θεϊκό κορμί.

Με λίγα λόγια προσπάθησε να έχεις ένα σύνολο γιατί αυτό μετράει στο τέλος. Εάν προσέχεις την συμπεριφορά σου δηλ. είσαι ευγενική και χαμογελαστή, έχεις ένα ωραίο και στητό κώλο, βάλεις και ένα ωραίο άρωμα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπεις στη λίστα του “ίσως και σχέση”.

Related Posts